Delege Haberleri

Delege Haberleri

Aday Adayı Tilkici’den Bir Dizi Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, genel merkez nezdinde bir dizi ziyarette bulundu.

Aday Adayı Tilkici, Ankara’da Temaslarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, Ankara’da görüşmelerine devam ediyor.

Aday Adayı Tilkici’den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti.

Aday Adayı Tilkici, DTO Başkanı İlkay Tugay'ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı makamında ziyaret etti

Aday Adayı Tilkici’den bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici ziyaretlerini sürdürüyor.

İlk Ziyareti Başkan Soydemir’e Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Tilkici, aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Tilkici’den Bakan Karasu'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında genel merkez düzeyinde bir dizi ziyarette bulundu. 

Tilkici’den CHP Milletvekillerine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

Genel Kurul Delegesi Tilkici'den bir dizi ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici, Ankara programı kapsamında bir dizi ziyarette bulunup; kurultay değerlendirmelerinde bulundu. Genel kurul sürecinde Muğla’dan 14 kurultay delegesi arasında, genel başkanlığa seçilen Özgür Özel’e destek veren tek isim de Tilkici olmuştu. 

Pabuşçu, Kurultay Delegesi Tilkici'yi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Veli Pabuşçu, CHP Genel Kurul Delegesi Avukat Aydın Tilkici’yi ziyaret etti.

Tilkici, Tüzük Kurultayını hatırlattı 

Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurultayı’na katılan CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 38. Olağan Genel Kurultayı değerlendirdi.

Başkan Karaca'ya Kurultay Delegesi Tilkici'den ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Kongresi neticesinde CHP Kurultay Delegesi seçilen Fethiye’nin sevilen avukatlarından Aydın Tilkici, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu. 

Başkan Osman Gürün, CHP Kurultayında Oy Kullanamayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresinde kırmızı grup olarak seçimi kazanamayan Hüseyin Erol’un delegeleri arasında bulunan Başkan Osman Gürün, Olağan Kurultay’ında oy kullanamayacak.  

CHP Muğla’da ilçe kongre tarihleri netleşti “Fethiye 10 Ağustos”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla’da delege seçimleri tamamlandı, ilçelerin kongre tarihleri de kesinleşti. Kongreler, 10 Ağustos günü Fethiye İlçe Başkanlığı ile başlayacak, 26 Ağustos’ta Marmaris ile sona erecek.

Koyuncu'dan Birlik ve Gençlik Vurgusu

CHP Fethiye ilçe Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Koyuncu yaptığı açılamayla delege seçimleri sürecini değerlendirdi.

Fethiye İlçe Başkanlığında Delege Seçimi Başladı

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, gelecek aylarda yapılacak kongreler için delege seçimlerine başladı.

“Ben isterim ki Fethiyespor, bir üst lige çıksın”

TFF 2. Lig'de yer alan Fethiyespor'un olağanüstü kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Fethiyespor’un kurulduğundan bu yana delegesi olan Cihangir Özdemir, kongre ile ilgili FRTTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

CHP’de kongre takvimi belli oldu

CHP‘nin kongre takvimi belli oldu. İlçe delegelerinin belirlenmesi için 3 Temmuz tarihinde başlayan süreç, 15 Ekim’e kadar devam edecek. 

DELEGELER SEÇİMLE BELİRLENİYOR

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Fethiye Ziraat Odası Genel Kurulu öncesinde delegeler seçimle belirleniyor.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN MUHSİN GÜMÜŞ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Delege Seçimi öncesi 65 Mahalle Muhtarına verilen bilgilendirme toplantısına katıldı. Başkan Otgöz, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ün Seydikemer için çok çalıştığını belirtip, katkılarından dolayı teşekkür etti.

TOBB 78’İNCİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78’inci Genel Kurulu 365 Oda ve Borsa’nın katılımıyla çevrimiçi video konferans yöntemiyle gerçekleşti. Genel kurula FTSO Likya Salon’undan canlı bağlantıyla FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, TOBB Genel Kurul delegeleri Akif Milaslıoğlu, Muhammet Kökten, Fikret Koyuncu, Erol Aksoy, Ramazan Sıtkı Gümüşhan ve Fadıl Ardıç ile FTSO Genel Sekreteri Av. Ezgi Kullukçu katıldı.

Ticaret Odası Sigorta Fuarı’nda

Antalya’da, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği (ANSAD) öncülüğünde gerçekleştirilen Uluslararası Sigortacılık Fuarı ve Kongresi’ne Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sigorta Acenteleri Muğla İl Delegesi Kemal Hıra da katıldı.

Kolaylı, güven tazeledi

Türkiye’nin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan ve 8 gazeteciler federasyonu ile 86 gazeteciler cemiyetinin üye olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel başkanlığına, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Nuri Kolaylı yeniden seçildi.

Eğitim İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Mesut Sarıoğlu’ndan açıklama

Eğitim İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Mesut Sarıoğlu, Eğitim İş Fethiye Temsilciliği binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen basın açıklamasına Eğitim İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Mesut Sarıoğlu’nun yanı sıra Fethiye Eğitim İş Temsilcisi İstem Altınçekiç, Eğitim İş İl Denetleme kurulundan Özkan Kaya, Uğurcan Küçükala, Ayhan Şen ve Eğitim İş Genel Merkez Delegesi Ergin Dirken katıldı.

Hasan Köymen güven tazeledi

Seydikemer Belediyespor Kulübü Derneğinin 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun iznine istinaden ve pandemi kuralları çerçevesinde yeterli sayıda delegenin katılımıyla gerçekleştirildi. Tek liste gidilen seçimde Hasan Köymen güven tazeledi.

Ak Parti Muğla’da Kadem Mete güven tazeledi

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin, 469’unun oy kullandığı 7’inci Olağan Genel Kurul’da mevcut Başkan Kadem Mete 448 oy alarak güven tazeledi. 

AK Parti İl Kongresi’ne Kadem Mete listesi ile gidiliyor

AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ve 655 delegenin oy kullanacağı 7’inci Olağan Genel Kurulu Menteşe Spor Salonu’nda devam ediyor. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi.

İl Başkanı Mete Delegeler İle Bir Araya Geldi 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye’deki delegeler ile bir araya gelen İl Başkanı Mete, “1 Şubat’ta yeni bir yönetimle beraber hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.  

İl Başkanı Mete delegeler ile bir araya geldi 

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 7. Olağan Kongre sürecinde ilçe programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Seydikemer’deki delegeler ile bir araya gelen İl Başkanı Mete, “1 Şubat’ta yeni bir yönetimle beraber 2023 hedeflerine ulaşmak üzere çalışmalarımıza başlayacağız” ifadelerini kullandı.