Ekim Haberleri

Ekim Haberleri

Spor Ekstra sezon finali yaptı

11 Ekim 2023 tarihinde FRT TV’de yayın hayatına başlayan ekranların sevilerek takip edilen programı Spor Ekstra sezon finalini yaptı.

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Başkan Adayı Kökten’den Anlamlı Jest

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Fethiyespor U12, Antalya’da 3 Büyüklere Karşı Mücadele Ediyor

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya'da maçlarına devam ediyor. Fethiyespor U12; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın U12 takımlarına karşı mücadele ediyor

Fethiyespor Futbol Akademisi KREMLİN BD CUP U12 Turnuvasında

1-2-3 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen KREMLİN BD CUP Turnuvası için Fethiyespor altyapı U12 Takımı Antalya’ya gitti.

Esnaf Hastanesi Personeli Yeni Yılı Harika Bir Organizasyonla Karşıladı

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimi çalışanları için harika bir organizasyon düzenledi. Yoğun katılımın sağlandığı bu gecede büyük ikramiyeler yapılan çekilişlerle sahiplerini buldu.

Fethiyespor'da Taner Gülleri dönemi bitti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da teknik direktör Erhan Altın'ın istifa etmesinin ardından 16 Ekim'de göreve gelen Taner Gülleri ile üst üste alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrıldı.

Fethiyeliler Çıntar Tercih Ediyor

Ekim ayıyla birlikte Ege ve Akdeniz bölgelerinde yaygın olarak bulunan ve birçok insan için doğal bir lezzet kaynağı olan Çıntar, Muğla’nın Fethiye ilçesinde kilosu 150 liradan satılıyor. Fethiye halkının çıntara gösterdiği talebi çıntar satıcısı Bayram Aydın mikrofonlarımıza anlattı.

Tıp Öğrencilerine Tiyatro Dersi

Menteşe Belediyesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin Tiyatro ve İyi Hekimlik Uygulamaları dersi projesine tiyatro eğitmeni ve danışmanlık desteği sağlayacak.

Dişhekimleri Anlamlı Güne Çelenk Koydu

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

‘Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’ Açıklaması

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, 22 Kasım“Türk Diş Hekimliği Günü” ve 22 Kasımı içine alan hafta "Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" ile ilgili açıklama yaptı.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne FTSO’dan teşekkür plaketi

Fethiye’de kurumlar arasında ikinci sırayı alarak vergi rekortmeni olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından plaketle ödüllendirildi.

Hastalıktan Arı İşletme Çalışmaları Devam Ediyor

Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün Veteriner Hekimleri tarafından yürütülen Hastalıktan Arı İşletme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kızılay Haftası’nda Vali Akbıyık'tan ziyaret

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, yönetimi ve Kızılay gönüllüleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Çankaya FK’da Erhan Altın Dönemi

Fethiyespor’da 22 Kasım 2022 – 15 Ekim 2023 tarihleri arasında teknik direktörlük görevini yapan Erhan Altın, bugün TFF 3. Lig ekiplerinden Çankaya FK ile anlaşmaya vardı.

'Manuş Baba' sevenleri ile buluşuyor

Yeşilüzümlü Muhtarlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 'nın Yüzüncü Yılı etkinlikleri kapsamında 'Manuş Baba' konseri düzenlenecek.

Seydikemer'de Görsel Şölen Yaşandı

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

Öğretmenler 29 Ekim’de bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. yılında Büyüksamanlı Plajı’nda yaşında bir araya gelen öğretmenler, sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

Teknelerde marşlar eşliğinde konvoy

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Fethiye’de teknelerde coşkuyla kutlandı. 

Muğlaspor Başkanı Kıyanç'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Menaf Kıyanç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Fethiye’de coşkulu 100. Yıl kutlaması

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de coşkulu bir törenle kutlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, öğrencilerin sunduğu birbirinden güzel gösteriler büyük alkış aldı. 

CHP'li Demir'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü sebebiyle kutlama mesajı yayımladı.

Fethiye protokolünden bayramlaşma töreni

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı'nda bayramlaşma töreni programı düzenlendi.

Kıbrıs Gazisi Ünal, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun"

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal açıklamada bulundu. 

Başkan Akdenizli, Cumhuriyetle Yaşıt ve Cumhuriyetin İlanına Tanıklık Eden 113 Yaşındaki Vatandaşları Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede ikamet eden 100 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ve 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı evlerinde ziyaret etti. Cumhuriyetle yaşıt çınarlara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akdenizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Töreni Düzenlendi

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtında çelenk töreni düzenlendi.

Kaymakam Ertaş'dan "Cumhuriyet Bayramı” Mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı Coşkusu Yaşanıyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıp bayrakların ev ve iş yerlerine asılmasını istedi.

“Cumhuriyetimiz Emin Ellerdedir”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına özel mesaj yayımladı.