Kira Fiyatları Haberleri

Kira Fiyatları Haberleri

Fethiye’de yabancı konut satışı ilk ne zaman başladı?

Fethiye’de ev ve işyeri kiraların bu kadar yüksek olmasının nedeni bulunduğu alandan fazla talebin olmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

Kiralık Konutlarda Artış Durdurulamıyor

Türkiye’de kira artışlarına bir yıllık süre ile sınırlama getirildi. Ancak kira artışlarının önüne geçmek mümkün olmadı. Enflasyonun düşüşünün de kira fiyatlarına yansıması uzun vadeli olacak şekilde devam ediyor.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ’DAN KİRA FİYATLARINA TEPKİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’de artan ev ve kira fiyatları ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

FETHİYE’DE KONUT FİYATLARI YÜKSELDİ

Muğla’nın güzide ilçesi Fethiye’de konut fiyatlarında son yılların en büyük artışı yaşanıyor. Yüksek enflasyon sebebiyle yükselen konut fiyatları, ev kiralarına da yansıdı. Geçtiğimiz yıla nazaran kira fiyatlarında neredeyse 00’e yakın artış gözlemlendi.

Muğla’da öğrencilerin kiralık ev bulamaması mizah oldu

Ülke genelinde kira fiyatlarının artmasının ardından Muğla’da sosyal medya fenomeni Murat Meral, mizah içerikli hazırladığı videosu ile kiralık ev bulmakta zorlanan öğrencilerin durumuna dikkat çekti. Videoyu çok sayıda kullanıcı beğenirken kısa sürede de izlenme rekorları kırdı.

Fethiye’de kira fiyatları cep yakıyor

Pandemi sürecinde büyük şehirlerden kaçmak isteyenler, başta Fethiye olmak üzere tatil merkezlerini tercih ediyorlar. Bu kapsamda Fethiye ve çevresinde emlak piyasasında yüksek artışlar yaşanıyor. Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz FRT TV’ye yaptığı açıklamada, “Muğla ve Fethiye bölgesinde artış geçen yılda vardı. Gayrimenkul fiyatlarında aşağı, yukarı yüzde 50 ve 60 civarında bir artış gerçekleşti” dedi.