Pazarda Fiyatlar Haberleri

Pazarda Fiyatlar Haberleri

Fethiye Salı Pazarı’nda esnaf fiyatlardan tatmin olmuyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda röportaj yaptığımız esnaf Mehmet Dündar Kıvrak, pazardaki fiyatların vatandaşlar için uygun olduğunu, fakat çiftçiyi memnun etmediğini söyledi.

Ucuz mu pahalı mı: Fethiye Salı pazarında fiyatlar ne durumda?

Son günlerde artan yaşam maliyetleri ile birlikte vatandaşlar, temel gıda maddelerindeki fiyat artışlarından oldukça etkileniyor. Fethiye Salı pazarında pazarlarında satılan meyve ve sebzelerin fiyatları, tüketicileri endişelendiriyor. Peki, pazarda fiyatlar gerçekten tavan mı yaptı? Gelin birlikte inceleyelim.

Fethiye’de pazarcılar isyanda! Cuma pazarı güncel fiyatlar!

Fethiye’de haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan pazarda fiyatlar can yakıyor. Pazarcılar kazançlarının düştüğünü dile getirirken düşen ilgi alakadan dolayı mutsuzlar.

Pazarda Fiyatlar Cep Yakıyor

Temmuz ayında dövizdeki hızla artışın ve akaryakıta gelen ötv zammının getirdiği hayat pahalılığı halk pazarına yansıdı. Fethiye’de her hafta Salı günleri kurulan  Salı pazarında vatandaşlar pahalılıktan pazarcı esnafı da satışların düşmesinden dert yandı. 

PAZARDA BAYRAM SAKİNLİĞİ

Her hafta kurulan Salı Pazarı bu hafta Ramazan Bayramı’nın 2. Gününe denk gelmesi nedeni ile geçmiş haftalara göre daha sakindi. Bir çok pazarcının tezgahını açmadığı pazarda fiyatlarda bazı ürünlerde daha uygundu.

Pazar el yakıyor

Doların 18 TL seviyelerine kadar yükselmesinin ardından çarşıda pazarda fiyatlar yükselmişti. 20 Aralık tarihinde hükümetin ekonomi alanında aldığı radikal kararlardan sonra dolar 13 TL seviyelerinde işlem görüyor. Yükselen fiyatların sebebini dolara bağlanmasının ardından dolar düşmesine rağmen çarşıda pazarda fiyatların düşmemesi vatandaşı isyan ettirdi. Pazarda yüksek fiyatlarla karşılaşan vatandaş “Her şey çok pahalı’’ diye konuştu.

Yasak öncesi pazarda fiyatlar coştu

Kovid-19 tedbirleri kapsamında başlayan yeni kısıtlamalar ile birlikte Salı pazarında fiyatlar coştu.