Program, Haberleri

Program, Haberleri

Spor Ekstra sezon finali yaptı

11 Ekim 2023 tarihinde FRT TV’de yayın hayatına başlayan ekranların sevilerek takip edilen programı Spor Ekstra sezon finalini yaptı.

Ritim grubu gösterisi tam not aldı

ÇYDD ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlıyor

Fethiye’nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde iftar programı düzenlendi

Üç aylar içerisinde bulunan ve İslam âleminde ayrı bir yeri olan on bir ayın sultanı Ramazan ayı devam ederken Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde iftar programı düzenlendi.

Başkan Akdenizli, 'İnce ailesine teşekkür ediyorum'

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Sağır, 'Yerel Seçimler Adaya Bağlıdır'

Seydikemer İttifakı İyi Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Başkan Adayı Sağır, “Belirli planlar dahilinde bu göreve talip olduk. Siyasi parti tercihine ise Seydikemer halkının düşünceleri doğrultusunda karar verdim” dedi. 

Türk Halk Müziği konseri gerçekleşti

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik programları kapsamında Fethiye Özer Olgu Kültür Merkezi’nde Türk Halk Müziği konseri düzenlendi.

Spor Ekstra’da Eldirekspor Rüzgârı Esti

Salı akşamları Frt TV'de yayınlanan, Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra programının ikinci bölüm konukları; Eldirekspor Kulübü Başkanı Danyal Balcı, Eldirekspor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Sarıkaya ve Eldirekspor Teknik Direktörü Kazımhan Kıvrak oldu.

Mısırlı Hafız Ahmet Ezzat’tan Kur’an-ı Kerim Tilaveti

Anadolu Gençlik Derneği Muğla Şubesi Mekke'nin Fethi'nin 1393. Yılında Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi programını gerçekleştirdi

Tilkici, “Bu bir hizmet yarışı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Tilkici, “Yerel seçimler öncesinde başvuru yapıp yapmama konusunda çok düşündüm. Bana gelen talepler ve düşüncem sonucunda vardığım kanıya istinaden aday adayı olmaya karar verdim” dedi. 

Aday Adayı Kökten, “Şenliğe arkadaşlarımızla birlikte katıldık”

Myra İnşaat Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda İsmail Peynirci'in sunumuyla "Yöremiz Yörük Geceleri" programına davet edilen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, düzenlenen programa 50 araçla katılırken vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

Küçükala; 'potansiyelin harekete geçirilmesi lazım'

Küçükala; “Fethiye’nin farklı bir çağa atlaması gerektiğine inanıyorum”

Aday Adayı Yiğit, “Benim İddiam Daha İyisini Yapmak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Harun Reşit Yiğit, 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu.

Başkan Akdenizli, Seydikemer’e Yön Veren Esnaf Kadınlarla Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede esnaflık yapan kadınlarla bir araya geldi. Kadınların taleplerini dinleyen Başkan Akdenizli, Seydikemer’i birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden kermes programı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından dernek binası önünde kermes programı düzenlendi.

3’lü Masa’nın bu haftaki konuğu Yusuf Çaylı

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3’lü Masa programın bu haftaki konuğu olacak.

‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ Konulu Program Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi Konferans salonunda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet "konulu program düzenledi.

Neşet Ertaş Türkülerle Anıldı

Fethiye Belediyesi'nin her yıl gerçekleştirdiği Neşet Ertaş Anma Konseri, bu yıl Fethiye Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirildi.

“Halil Menteşe” Adına Sempozyum Düzenlenecek

Milas Belediyesi, Osmanlı Devleti'nin son yıllarında Hariciye Nazırı ve Meclis-i Mebusan başkanı olarak, Cumhuriyet döneminde ise dört dönem İzmir milletvekili olarak görev yapan Milaslı Halil Menteşe adına sempozyum düzenleyecek.

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

Yörük Oyunları Şenliği 10 Eylül’de

Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programı, 10 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. 

İLÇE TEŞKİLATI DUALARLA AÇILDI

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu program, ilçe binasının önünde gerçekleştirildi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 99. YAŞINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program ile kutladı. Cumhuriyet Halk Partisi 99. yaşını törenle kutladı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADD Başkanı Nursel Türetken, Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekillileri, Çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MUĞLA PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’da yapacağı program iptal edildi.

Seydikemer’e Mesleki Eğitim Merkezi Şart

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer’e Mesleki Eğitim Merkezi’nin acilen açılması gerektiğini vurgulayarak, “Bana, ‘O okulu açalım. Ama imkanımız yok desinler.’ Net söylüyorum, gerekirse çadırda hizmet verir, hizmet binasını yapmaktan vazgeçerim. O okulu yaparım” dedi.

Fatih’in kılıcı Fethiye’ye gelecek

24-31 Aralık tarihleri arasında Tufanlar Kuyumculuk tarafından Ege Bölgesi’nin en büyük Altın Takı Festivali düzenlenecek. Düzenlenecek Festival’de Tarım ve Orman Bakanlığı ve Likya Kadın Kooperatifi işbirliği ile sosyal sorumluluk projesi olarak yangınlarda zarar gören alanların ağaçlandırması içinde katkı sunulacak.

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Fethiye’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile kutlandı. Öğretmenler Günü nedeni ile Çelenk Sunma Töreni aşırı yağış nedeni ile iptal edildi.

Demirtaş Gündem Analiz'deydi

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş FRT TV’de her Perşembe saat 21’de yayınlanan Gündem Analiz Programı’na konuk oldu.Demirtaş programda neden aday olduğunu ve başkan seçildiği takdirde yapacaklarını anlattı.

“Sohbet Vakti” Her Perşembe FRT Ekranlarında

FRT TV’de yayınlanan Sohbet Vakti programı her Perşembe saat 20.00'da FRT ekranlarında…

“Yaşama Dair” programının ilk konuğu Dr. Özgür Şenol oldu

FRT Televizyonu yeni yayın dönemine başladı. Her hafta Perşembe günleri moderatörlüğünü Bilgen Durmaz’ın yaptığı “Yaşama Dair” programı izleyicilerine sağlıklı yaşam hakkında bilgiler paylaşılıyor. Özel konuklarında katıldığı “Yaşama Dair” programının ilk konuğu Op. Dr. Özgür Şenol oldu.