Fethiye'de sürücüler Drone ile denetlendi

Fethiye'de yaz aylarında yoğunlaşan şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dronlu kırmızı ışık ihlal denetimi yaptı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri şehir içinde oluşan yoğun trafikte, kırmızı ışık ihlalini havadan tespit etti. İlçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu olmasıyla yaz aylarında 3 katına çıkan araç trafiğinde kazaların önlenmesi ve cezaların caydırıcılığı için Köprübaşı Kavşağında drone destekli denetim yapıldı. Uygulamada kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı. Aynı zamanda sürücülere ve yolculara emniyet kemeri takmanın önemi anlatan polis ekipleri denetimlerin devam edeceğini ifade ettiler. 

Fethiye Trafik Büro Amiri Gökhan Kam, “Şehir içlerinde en büyük kazalar kırmızı ışığa uymayan sürücüler ve araçlardan kaynaklı. Muğla, ilimizin tamamında olduğu gibi turizm kenti olan Fethiye’de de ekiplerimiz sabit hep kontrol halinde. Fakat biz caydırıcılığı arttırmak adı altında denetimlerimizi sistemli bir şekilde devam ettirmekteyiz. Burada önemli olan can sağlığımız, mal güvenliğimiz. Biz güvenliği sağlamaktayız. Denetimlerimiz devam edecek” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN