Fethiye Sporfest Halk Oyunlarıyla Devam Ediyor

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de dördüncü kez düzenlenen Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye Spor Festivali başladı. Kortej yürüyüşü ile başlayan program halk oyunu gösterileri ile devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğe ilgi yoğun oldu. Programı izlemeye gelenler ise keyifli anlar yaşadı ve anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti.
“Bugün çok güzel bir gün olacak”
Fethiye Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Halime Ok: “Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’nın tüm uluslararası konuklarımıza ve tüm yerli konuklarımıza selamlarını iletiyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bugün çok güzel bir gün olacak. Bu yıl bu organizasyonun dördüncüsünü tekrarlıyoruz. Tüm dünyadan ekiplerimizi misafir ediyoruz. Tüm halk oyunu ekiplerimizle hep beraber bu geceyi birlikte yaşayalım istiyoruz. Bizler de Fethiye Belediyesi Halk Oyunu Ekibi olarak sahnede olacağız. Hepinize iyi akşamlar diliyoruz.”
“Festivalimizin artık geleneksel unvanı almasıyla ayrıca onur ve gurur duyuyoruz”
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit: “Festivalimizin artık geleneksel unvanı almasıyla ayrıca onur ve gurur duyuyoruz. Neredeyse dünyanın dört bir yanından bir sürü ekip buraya geldi. Onlara hoş geldin diyoruz. Hem yurdumuzun içerisinden hem de yurtdışından tüm ekiplere hoş geldiniz diyorum. Sahnenin önünde ben varım ama bu organizasyonun arkasında çok büyük bir emek var. Ben en başta kendi mesai arkadaşlarıma onun dışında Fethiye Kaymakamlığımız çatısı altında yapılan bu organizasyonda emeği olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonların en büyük özelliği hem sporda hem sanatta seyirci olursa, alkış olursa çok güzel olur. Elleriniz dert görmesin diyorum, iyi seyirler diliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN