Genel

Genel Haberleri

Fethiye Belediyesi’nden ‘Farkındalık Günü’

Fethiye Belediyesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü programı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Ülkü Ocakları’ndan Kadına Şiddete Hayır Açıklaması

Fethiye Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice Antalya İli’ne bağlı Döşemealtı İlçesi’nde Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Başkanlığı Yöneticileri’nden Hayriye Aylin Alkutay’ın eski eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi nedeni ile bir basın açıklaması yayınladı.

Üzümlü’de Tubitak Bilim Fuarı

Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri 4006 Tubitak Bilim Fuarı’nda hazırladıkları projeleri düzenledikleri etkinlikle misafirlerine sundular. Bilim Fuarı’nda Ekolojik Üzümlü Kültürü’nü tanıtma standı, geri dönüşüm materyalleri ve mini sera gibi farklı projeler tanıtıldı.

Kulaç; “Her Birey Engelli Adayıdır’’

Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Kulaç mesajında “Her birey engelli adayıdır” dedi.

Başkan Gümüş; “Sevgiyi Paylaşmak İçin Hiç Bir Engel Yoktur”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gümüş mesajında, “Engelli bireylerimizin Menteşe’de hiçbir engelle karşılaşmamaları için çalışıyoruz.” dedi.

Gelecek Partisi’nden Engelliler Günü Mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile bir açıklama yaptı. Kansız yaptığı açıklamada “Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmak ve onlara engelsiz bir dünya yaratmanın herkesin görevi ve sorumluluğundadır” ifadeleri yer aldı.

Noel Pazarı’ndan Elde Edilen Gelir Çocuklar İçin Harcanacak

Yaklaşık on yıldan bu yana Çalış’ta kurulan Noel Pazarı bu sene 5 Aralık Pazar günü her yıl kurulduğu Çalış’ta kurulacak. Noel Pazarı’ndan elde edilen gelirin tamamı ihtiyacı olan çocukların eğitim ve sağlık giderleri için harcanacak. Bu yıl toplamda 40 bin TL gelir elde edilmesi bekleniyor.

Hafta sonu dikkat! Yağmur var

Kurak geçen yılın ardından yağışlar gelmeye başladı. Geçtiğimiz hafta yağan yağmurların ardından bu hafta da cumartesi, Pazar günü Fethiye ve çevresinde yağış bekleniyor.

Karaca, “Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Yatırımlarını Yapıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, birtakım ziyaretler için geldiği Fethiye’de, ilk ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gerçekleştirdi. Karaca ve Gürün ziyaretin ardından altyapı çalışmalarını yerinde incelediler.

Akaryakıtta İndirim Mutlu Etti

Akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından Dünya piyasalarında petrolün varil fiyatının düşmesi ile birlikte Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorin ve benzine indirim geldiğini duyurdu.

Ftso’nun ‘Fethiye’de Spor, Turizmde Rekor’ Projesine Geka’dan Yüzde 100 Hibe Desteği

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Fethiye’de spor turizminin geliştirilmesi amacıyla başlattığı ‘Fethiye’de Spor, Turizmde Rekor’ projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) yüzde 100 hibe desteği almaya hak kazandı. Proje kapsamında Fethiye’de yapılabilecek spor turizmi türleri ile uygun cazibe merkezleri belirlenecek, ayrıca ilçenin spor turizmi haritası ve envanteri çıkarılacak. Proje kapsamında Fethiye’nin önemli bir turizm potansiyelini ön plana çıkarmayı hedeflediklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Dünya Ticaret Örgütü verilerine göre küresel turizm sektörü yıllık yüzde 3,5 civarında büyürken, spor turizmi yüzde 10’un üzerinde büyüyor. Bu potansiyeli ilçemizde canlandırmak için FTSO olarak önemli bir projeye imza attığımızı düşünüyorum.” dedi.

Gökcan’dan Dünya Engelliler Günü Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan adayı Demirtaş “Esnafımız yönetilen değil, yöneten olacak”

Başkan adayı Demirtaş “Esnafımız yönetilen değil, yöneten olacak” Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanamadığını belirterek, “Odamız ve iştiralarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek” dedi.

Gelecek Partisi’nden açıklama

Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından basın bildirisi yayınlandı. Bildiri de Gelecek Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı yayınladığı bildiride hükümeti eleştirdi.

Türk Kadınlar Birliği Ak Parti Kadın Kolları Başkanı’nı ziyaret etti

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şube Başkanı Candan Özdemir ve üyeleri Ak Parti Kadın Kolları Başkanı’nı ziyaret etti.

Türk Kadınlar Birliği’nden Deva Partisine ziyaret

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, Fethiye Deva Partisi Teşkilatı’nı ziyaret ziyaret etti.

Seydikemer Kaymakamı’ndan şehit aileleri’ne ziyaret

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker Fethiye Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Yıldızer “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok kıymetliler” dedi.

Gelecek Partisi’nden Şoförler Günü Mesajı

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 30 Kasım Şoförler Günü ile ilgili olarak mesaj yayınladı.Kansız mesajında “Akaryakıt zamları tüm şoförlerimizi zor durumda bıraktı” dedi.

Seydikemer’de yol çalışmaları devam ediyor

65 Mahallesi bulunan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler stabilize yol ve parke çalışmalarına devam ediyor.