Genel

Genel Haberleri

Sağlık Harcamaları 2020’de Yüzde 24.3 Arttı

Toplam sağlık harcaması 2020 yılında bir önceki yıla göre $,3 artarak 249 milyar 932 milyon TL'ye yükseldi.

Chp Dalaman’dan Karaca’ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman İlçe Başkanı Sezer Durmuş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

1 Gram Altın 786 Lira

Gram altın fiyatında yükseliş devam ediyor. 1 gram altın 786 lira seviyelerinden satılıyor.

Türk Eğitim-Sen’den Basın Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Fethiye İlçe Temsilciliği tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklaması Türk Eğitim Sen Fethiye Temsilcisi Ercan Okyay tarafından okundu.

Söz Verdiği Burma Kadayıfı Ismarladı

3.Lig 3.Grup lideri Fethiyespor 15. hafta mücadelesinde evinde Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etmesinin ardından Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ‘Burma Kadayıf’ ikramı yaptı.

Bahriye Üçok Parkı Ve Halk Evi Açılıyor

Bahriye Üçok Parkı ve Halk Evi açılış töreni 10 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek.

Mutso Yönetimi Basın İle Bir Arada

MUTSO Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu, düzenlenen toplantı ile Muğla basınının temsilcileri ile bir araya geldi. Yapılan çalışma ve projeler paylaşıldı. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile Muğla basının temsilcileri ile bir araya geldi. Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Karataş, Mehmet Dişcigil, Yusuf Kayacık, Ömer Öcal ve Mehmet Çahan, Genel Sekreter Mehmet Çüçen ile Genel Sekreter Yardımcıları Elvan Kocagöz ile İsmet Alkan’ın hazır bulunduğu toplantı 7 Aralık Salı günü, MUTSO çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Cuma Günü Fethiye’de

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, parti üyeleri ile bir araya geldi. Gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının gündeminde 10 Aralık Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma töreni vardı.10 Ocak Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’da katılacak.

Motorine Zam Geldi

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS) yapılan açıklamaya göre, motorine 66 kuruş zam yapıldı. Bu zammın ardından motorinin lifte fiyatı 10 liranın üzerine çıkarak benzini geçmiş oldu. Motorine 1 Aralık günü 44 kuruş indirim gelmişti. 8 Aralık itibariyle 66 kuruş zam uygulandığı haberi geldi.

Muğla Kgk, Ege Bölge Toplantısında İlimizi Temsil Etti

TOBB KGK Ege Bölge Toplantısı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla’yı temsilen KGK Başkanı Çahan ve kurul üyeleri katılım sağladı.

Chp’li Alban: “Cennet Muğla Afetlerle Anılır Oldu”

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Muğla’da son günlerde etkili olan ve sokakları dereye döndüren yağışların ardından değerlendirmede bulundu. Alban, “Yazın çıkan yangın afetinin etkileri devam ediyor. Cennet Muğlamızı bir kabusla baş başa bıraktılar. Artık Muğla yangınlarla, sellerle anılır oldu maalesef. Bunun sorumlusu da yangına zamanında ve etkili şekilde müdahale edemeyen Tarım ve Orman Bakanlığı’dır” dedi.

Esnaf Odası Seçimleri 8 Ocak’ta

Bir süreden beri Fethiye gündemini meşgul eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimlerinin tarihi belli oldu. Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu tarafından alınan karar ile seçimler 8 Ocak 2022 Cumartesi günü Eski Fethiye Lisesi olarak bilinen şimdiki Gazi İlköğretim Okulu’nda yapılacak.

Zamlar Vatandaşın Belini Büktü

Son günlerde döviz kurunda ki önlenemeyen artış nedeni ile tüm ürünlere ardı ardına zam gelmeye başladı. Gelen zamlardan çiftçisinden, esnafına, emeklisine, işçisine kadar herkes şikayetçi. Sürekli gelen zamlar ve vatandaşın zamlardan şikayetini dile getiren Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Zamlar tüketiciyi çıldırtmak üzere “dedi. Gelen zamlardan şikayet eden Fethiye’de çiçekçilik yapan Zehra Gürpınar da “Vatandaş olarak gelen zamlara yetişemiyoruz” diye konuştu. Zamlar vatandaşı belini büküyor.Ardı ardına gelen

Seydikemer Belediyesi’nde 2021 Yılının Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi 2021 yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Seydikemer’in Çobanisa Mahallesi’ne yapılacak olan Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi kurucu müteşebbis heyetine Başkan Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş asil üyeliğe seçildi.

Karaca’ya Forma Hediye Ettiler

Karaçulhaspor Takımı Kulüp Başkanı Mehmet Dalca beraberinde CHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muharrem Akalın ve yönetimiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette bulundu. Aynı zamanda Fethiye İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Sporfest’e katkılarından dolayı Karaca’ya plaket ve forma hediye etti.

Yalı Taksi Ve Fethiye Gsk Spor Kulübü’nden Karaca’ya Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Fethiye GSK Spor Kulübü ve Fethiye Yalı Taksi durağından ziyaretler gerçekleşti.

Birey Eğitim Kurumları Karaca’yı Ziyarette Bulundu

Fethiye Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir ve eğitim kadrosu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Başkan Gümüş; “Menteşe için uyumla çalıştık”

Menteşe Belediye Meclisi, 2021 yılının son meclisi için Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde toplandı. Meclis toplantısında konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, tüm meclisin Menteşe için yıl boyunca siyasi ayrım yapmadan özverili ve uyum içinde çalıştığını belirtti.

Fethiye'de 5 Arsa Açık Artırma İle Satışa Sunuldu

Fethiye’de Patlangıç ve Günlükbaşı Mevki’nde bulunan 5 arsa açık artırma ile satışa sunuldu.