Genel

Genel Haberleri

İtfaiye ile AKUT arasında işbirliği protokolü imzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile AKUT Arama Kurtarma Derneği arasında karşılıklı işbirliği yapılması ve itfaiye hizmetlerine gönüllü katılım protokolü imzalandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile AKUT Fethiye Ekibi arasında imzalanan işbirliği protokolü ile meydana gelebilecek doğal afetler, kurtarma operasyonları, eğitimler ve tatbikatlarda kurumlar ortak bir şekilde hareket ederek olaylara müdahale edecekler.

Fethiye EKO-Turizm değer haritası çıkarılması Odak Grup toplantısı yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) ev sahipliğinde Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından düzenlenen Eko-Turizm Destinasyon Komisyon ve Hedef Pazar Analizi odak toplantısında, bölgenin eko-turizm potansiyeli ele alındı ve değer haritası çıkarıldı.

Ülkü Ocakları’ndan Ali Kınık konseri

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından ünlü sanatçı Ali Kınık konseri yapılacak.Konser 11 Aralık Saat 20’de Fethiye İlçe Stadyumu karşısında ki eski kapalı spor salonunda yapılacak.

ADD Öğretmenler Günü’nü kutladı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Öğretmenler Günü nedeni ile kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programa Göcek ADD Şube Başkanı Varol, Seydikemer Şube Başkanı Duran Manav’da katıldı.

Black Friday başlıyor

Yurt dışında 'Black Friday' ismiyle bilinen, ülkemizde 'Kara Cuma' adıyla gerçekleşen indirim günleri başlıyor.

Kaymakamdan emniyet standına ziyaret

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile stant açılan standı ziyaret etti.

Eşen Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şehit öğretmenlerin ailelerine mektup ve şiir

Muğla Seydikemer Eşen Anadolu Lisesi öğrencileri, PKK ve FETÖ terör örgütleri tarafından şehit edilen öğretmenlerin ailelerine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mektup ve şiir göndererek yokluğunda şehit öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Fethiye ve çevresinde fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla ve çevre iller için fırtına uyarısı yaptı.

Gülümser Oymak “İstanbul Sözleşmesinden vazgeçmiyoruz”

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile Cumhuriyet Halk partisi Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.

Polis ve jandarma KADES'i tanıttı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye İlçe jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile stant açıldı.

Saygın Rehabilitasyon Merkezi Öğretmenler Günü’nü kutladı

Özel Saygın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu aynı zamanda Uzman Özel Eğitim Öğretmeni Musa Acar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kurum içindeki öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Kadına şiddetle mücadele için bir araya geldiler

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Şiddetle Mücadele” konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

Fethiye Emniyeti’nden yağmur mesaisi

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gün boyunca aşırı yağışlar nedeni ile meydana gelen su baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yardım etti.

Karaca’dan Esenköy’e öğretmenler günü ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Başkan Arıç, '24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutluyorum'

MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Seydikemer’de kutlandı

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde, Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda düzenlenen Kutlama Programında terör örgütü PKK tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın unutulmadı.

Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Fethiye’de Fethiye Belediyesi Özer Olgun kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile kutlandı. Öğretmenler Günü nedeni ile Çelenk Sunma Töreni aşırı yağış nedeni ile iptal edildi.

Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor

Muğla Valiliği tarafından alınan karar gereği 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında Muğla/ Denizli, Muğla (Seydikemer) /Antalya(Korkuteli) Devlet Karayolu, Kavaklıdere İlçemizin kar yağışı alan yolları ve Menteşe İlçesi Yılanlı mevkii istikametinden Denizli il sınırlarına kadar olan ve kar yağışı alan yollar üzerinde kış lastiği takmak zorunlu olacak.

2.Eli sıfırından pahalı

Dolar kurunun gün geçtikçe artması ve yaşanan küresel kriz araba sektörünü de etkiledi.Gelinen noktada 2.el araba fiyatları sıfır araba fiyatlarını geçmiş durumda.