Genel

Genel Haberleri

Cumhuriyetin 100. Yılı İçin Çifte Etkinlik

Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Kumbahçe Meydanında 100 dansçı ile çökertme oyunu ve ardından gerçekleşen “Solo Türk” akrobasisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Belediyeden ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz’ Kampanyası

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında ‘Evleri Bayraklarla Donatıyoruz” kampanyası başlattı.

Sıcak Hava Balonu ile uçtular

23.Uluslararası Hava Oyunları kapsamında Fethiye Beşkaza Meydanı’nda Sıcak Hava Balonu uçuşları gerçekleştirildi.

Hayatını kaybeden filistinliler anıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Perşembe günü okullara gönderdiği yazıda, Filistin'de yaşamını yitirenler için temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yapılacak bayrak törenlerinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıklamıştı. Muğla’da yapılan törene Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’da katıldı.

Başkan Akdenizli, Hizmet Üretmeye Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ören Mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ören Mahallesi Muhtarı Şahin

MUTSO’da Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Muğla Zirvesi

Muğla Odaları / Borsa ve YÜCİTA ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Tüm gün süren beş oturumda, coğrafi işaretin küreselde ve ulusalda değerlendirilmesi yapılırken, Oda bahçesinde açılan stantlar ile Muğla’nın coğrafi işaretli ve yöresel ürünlerinin de tanıtımı yapıldı.

Si-Ser Fethiye İşitme Cihazları Muhtarlara Seminer Düzenledi

Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi, Muhtarlarla İşitme Teknolojileri ve İşitme Kayıplı Bireyler Üzerine Kahvaltıda Buluştu.

Fethiye Al Bayraklarla Donatıldı

Fethiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın yaklaşmasıyla beraber 3.Etap Sahil Bandı, Türk Bayrakları ile donatıldı.

Bahriye Üçok Parkı’nda Hafta Sonu Yoğunluğu

Fethiye’de Cumartesi günü güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar soluğu Bahriye Üçok Parkı’nda aldı. Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Bahriye Üçok Parkı, vatandaşların uğrak noktası oldu.

İzmir'de gece yarısı korkutan deprem

İzmir'in Buca ilçesinde gece yarısı 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9 kilometre olarak ölçüldü. Kentte kısa süreli paniğe yol açan sarsıntı sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

“Şalgam çok faydalı bir içecek”

Şalgamın içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sağlık açısından fayda sağlar. Bağışıklık sistemini iyileştirir, enerji seviyesini yükseltir, kilo vermeye yardımcı olur ve kalp damar sağlığını korur. Fethiye’de şalgam suyu satan Necdet Çakmak, şalgamın faydalarını ve Fethiye insanının şalgama olan ilgisini mikrofonlarımıza anlattı.

Kaymakam Ertaş, öğrencilerle bir araya geldi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Fen Lisesi voleybol takımı öğrencileriyle bir araya gelerek Fethiye Amintas Örenyeri’ni ziyaret etti.

Uno Clup'tan Özel Konvoy

Fethiye'de Uno Clup Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor. Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm vatandaşları bu anlamlı konvoya davet etti.

Fethiye Tarhanası, Coğrafi İşaretle Tescillendi 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye tarhanasına coğrafi işaret aldı. FTSO’nun Seydiler Kilimi, Fethiye Tahini ve Fethiye Kaya İncirini coğrafi işaretle tescil ettirerek ekonomiye kazandırdığını hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Son olarak da atalarımızdan bize kalan değerlerimizden şifa deposu Fethiye Tarhanasını coğrafi işaretle tescil ettirdik. Fethiye Belediyemizin coğrafi işaret tescillerini aldığı Fethiye Kaya Halısı ve Yeşil Üzümlü Dastarı ile birlikte coğrafi işaretli ürünlerimizin sayısı 6’ya ulaştı. Şimdi sırada Nif Kirazı var.” dedi. 

“Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı”

Türkiye'de, İsrail'in Gazze'deki hastaneye yönelik saldırısında yaşamını yitirenler için 3 günlük ulusal yas ilan edildi. Fethiye’de yaşayan Ahmet Bey, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada “Filistin, depremlerimiz kadar konuşulmadı” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Aksaray’a Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 10.Hafta müsabakasında deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.

Başkan Akdenizli: “Gazze’de Yaşanan İnsanlık Dramı Nedeniyle Hülya Avşar Konseri İptal Edilmiştir”

Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı kapsamında yapılması planlanan Hülya Avşar konseri, Gazze’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.

Fethiye’yi Muğla’da temsil edecek kadın ve genç girişimciler belli oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) bünyesinde TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Muğla Genç Girişimciler Kurulu'nda Fethiye ve Seydikemer'i temsil edecek isimler belli oldu.

Gazeteciler taleplerini sıraladı

Ege Gazeteciler Federasyonu’nun Yönetim Kurulu Toplantısı, Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında 18-20 Ekim 2023 tarihleri arasında, Fethiye’de yapıldı.  

Toplam 6455 haber.