Genel

Genel Haberleri

Aday Adayı Çaylı, “Bu süreçte inşallah hayırlısı olur”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aday Adayı Çaylı'dan, Başkan Çıralı'ya Ziyaret

AK Parti'den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'yı ziyaret etti.

Fethiye ve Seydikemer zeytini için üretim modeli oluşturulacak

Fethiye ve Seydikemer'de zeytin üretiminde değişen iklim ve ekonomik koşullara uygun üretim modeli oluşturarak verimliliğin arttırılması amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Seydikemer Ziraat Odası öncülüğünde araştırma projesi başlatıldı.

İklim değişikliği projesi ile ilgili sunum yapılacak

Menteşe Belediyesi tarafından hazırlanan ‘İklim Değişikliği Eylem Planı’ projesi GEKA’dan 100 Bin TL’ye kadar hibe desteği almaya hak kazandı.

Yaşlı Çınarlar Doyasıya Eğlendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle 100 Yaş Evi sakinleri ile Yaş Alanlar Eğlencesi düzenledi.

Hem hakem hem de okul müdürlüğü yapıyor

Trendyol 1.Lig 8.Hafta müsabakasında Bodrum FK, Eyüpspor’a konuk olacak. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak. Metoğlu, aynı zamanda Rize’de bir ortaokulda okul müdürlüğü yapıyor.

Mehmet Demir'den Göçmen Akınına Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demir, Fethiye'de yaşanan göçmen akınına dikkat çekti. 

Kaymakam Ertaş Muhtarlarla Toplantı Gerçekleştirdi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

ADD’den Atatürk büstüne yapılan saldırı ile ilgili açıklama

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Atatürk büstüne yapılan saldırı ile ilgili basın açıklamasında bulundu. 

Fethiye 3.Yaş Üniversitesi Kayıtlarına Son 1 Gün!

Fethiye’de daha önceleri Tazelenme Üniversitesi olarak bilinen ve artık 3. Yaş Üniversitesi olarak devam eden eğitimler için kayıt süresine son 1 gün kaldı.

Türkiye’den sadece Fethiye’yi listeye aldılar

İngiliz The Times Gazetesi, ekimde tatil için en iyi 10 adresin listesini hazırladı. Muğla’nın Fethiye ilçesi listeye ikinci sıradan girdi.

Gazilerden anlamlı hediye

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve üyeleri, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirip, Türk Bayrağı hediye ettiler.

Seydikemer Belediye Meclisi Başkan Akdenizli Başkanlığında Toplandı

Seydikemer Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında yapıldı.

Demir Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamasında ekip vurgusu yapan Mehmet Demir, “efsane ilçe başkanı olarak çıktığımız bu yolda efsane Belediye Başkanı olacağım.” Diye konuştu. 

Başkan Karaca Salı Pazarı’nda

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Salı Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldi.

Gaziler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

Fethiye Gaziler Derneği, Fethiye’de göreve başlayan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Halikarnas Balıkçısı 50. Ölüm yıldönümü anma etkinlikleri

Bodrum Deniz Müzesi ve Bilgi Yayınevi iş birliğinde Halikarnas Balıkçısı 50. ölüm yıldönümünde anılacak.

Salı Pazarı Esnafı Maliyetlerden Şikayetçi

Fethiye’de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı’nda esnaf, hem maliyetlerden hem de yabancı turistlerin eskisi gibi alışveriş yapamadığından şikayetçi durumda. Salı Pazarı esnafı Hakan Dağdelen, FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Karayiğit, “ÇKS Başvurularınızı Son Güne Bırakmayın!”

2024 Üretim Yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 1 Eylül’de başladı. 2 Ocak’ta sona erecek başvuruları son güne bırakılmaması gerektiğini vurgulayan Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, tüm çiftçileri Fethiye Ziraat Odası’na beklediğini FRT TV mikrofonları aracılığıyla belirtti.

Toplam 6429 haber.