Genel

Genel Haberleri

Emekliler'den İkramiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak' demişti. Fethiye’de yaşayan emekliler, 5 bin liranın çok düşük olduğunu ifade ediyor.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Babadağ Yarışı Devam Ediyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Fethiye – Babadağ etabı için yarışı devam ediyor. 

Vali Akbıyık, Seydikemer’de Projeleri Yerinde İnceledi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Seydikemer Kaymakamlığı'nda Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, kurum ve kuruluş müdürleri ve bir araya geldi.

Başkan Gürün; “ Hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris’e yapacağı 262 Milyonluk içme suyu yatırımı için Marmaris muhtarları Başkan Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ekim Ayı Özel Konuğu İlber Ortaylı Oldu

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD), Geleneksel Üye Buluşmaları Toplantısı’nda Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. Yılına özel olarak ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’yı konuk etti.

Kaymakam Ertaş, Deniz Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.

ADD Mudanya Mütarekesi’ni Kutladı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği, 11 Ekim 1922 sabah saat 06.00'da Türkiye ile 3 İtilaf Devleti İngiltere, Fransa ve İtalya arasında imzalanan Mudanya Mütarekesi’nin 101.yılını kutlayan mesaj yayımladı.

Önder, “Savaşa başka ülkeler dâhil olduğu durumda döviz yükselmesi yaşanabilir”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

MUTSO'dan 'Yeşil Geçiş’ konulu toplantı

TEPAV tarafından iklim değişikliği toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan Başkan Karakuş, üyelere üretim ve faaliyetlerinde iklim değişikliği etkilerini sınırlandırmaları çağrısında bulundu.

32. Bölge Muğla Eczacı Odası’nda Görev Dağılımı Yapıldı 

32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Olağan Seçimli Genel Kurulu sonrası 32. Bölge Muğla Eczacılar Odası Başkanı Saim Korkmaz açıklama yaptı.

Altı Nokta Körler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a  Ziyaret

Altı Nokta Körler Derneği’nden Fethiye Kaymakamı İsmail Ertaş’a hayırlısı olsun ziyaretinde bulundular.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.

Buray Menteşe Halkını Çoşturdu

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında şenliğin son günü Türk halkının sevilen sanatçısı Buray sahne aldı.

Başkan Akdenizli: “Birlik, Beraberliğin En Güzel Kanıtı”

Seydikemer'in Karadere Mahallesi'nde vatandaşların bir araya gelerek imece usulü yaptığı şükür yemeğinin bu yıl 21’incisi düzenlendi. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği yemeğe Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Kaymakam Ertaş, Ölüdeniz Open Water Ödül Törenine Katıldı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ölüdeniz Open Water" yüzme yarışmasının başlangıcına ve ödül törenine katıldı.

Ünlü DJ Mahmut Orhan, Savaşa Yakalandı

Fethiye’de son yaz sezonlarında sürekli sahne alan, Türkiye ve dünya çapında da bilinen ve sevilen DJ Mahmut Orhan, konser vermek amacıyla gittiği İsrail’de savaşa yakalandı. DJ Orhan, son durumu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Perdenin Ardındakiler’den Harika Konser

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin ikinci gününde sevilen müzik grubu Perdenin Ardındakiler sahne aldı. 

Toplam 6458 haber.