Genel

Genel Haberleri

“65 Yaş Üzeri 4 Gün Toplu Taşıma Durumu Şuan Geçerli Değil”

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği, yaptığı açıklamada 65 yaş üstü vatandaşların ayın sadece ilk 4 gününde ücretsiz yolcu taşınacağı belirtildi.

Fethiye’de ‘Athena’ Konseri Düzenlenecek

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.

“Meme Kanseri ve Farkındalık” konulu atölye çalışması yapıldı

Bodrum Belediyesi, kadınların bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla “Meme Kanseri ve Farkındalık” konularında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

BaBaZuLa grubu, vatandaşlardan büyük ilgi gördü

Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı, “Çizgilerin Efendisi” Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl on üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni programı kapsamında BaBaZuLa konseri gerçekleştirildi.

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı 100 Motorcuyla Kutlandı

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde BMW Ride &Fun Club Avrasya ve OTO Beyhan işbirliğinde Türkiye’nin dört bir yanından Muğla’ya 100 motorcu geldi. İki gün süreyle Muğla’da kalan motorcular Marmaris-Datça güzergahında sürüş yaptı, Menteşe’ye gelerek şehir turu attı.

Meliha Kaya son yolculuğuna uğurlandı

11-12-15-16. dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer ile turizmci Süleyman ve Faruk Özyer’in teyzeleri, merhum Hasan Kayanın kızı Meliha Kaya (91) son yolculuğuna uğurlandı.

Bahriye Üçok Parkı'na yoğun ilgi

Güzel havalarda dışarı çıkıp vakit geçirmek isteyen vatandaşlar uygun fiyatları ile dikkat çeken Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı Halk Evi'ne yoğun ilgi gösteriyorlar.

Kaymakam Ertaş’a anlamlı ziyaret

Telmessos Yüzey Araştırma Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sayın İsa Kızgut ve Ekip Üyesi Sayın Gülşen Yeğen Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

“Cevizin faydaları saymakla bitmez”

Her derde deva olan cevizin faydaları saymakla bitmiyor. Cuma pazarında satış yapan Musa Kaplan ise FRT TV’ye cevizin faydalarını anlattı.

Hava Oyunları’nın festival programı da belli oldu

 Festival öncesi Fethiye Belediyesi Meclis Salonu’nda toplantı yapıldı. Başkan Yardımcısı Güzide Özkaya başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilgili kurum ve kuruluşlar ve Sivil Toplum Örgütleri katıldı.

Vali Akbıyık'a projeler hakkında bilgi verdi

Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü ve Pamukkale Bilim Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla Valisi İdris Akbıyık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MUTSO üyelerine seminer düzenlendi

Muğla SGK İl Müdürlüğü tarafından MUTSO Üyelerine  2023 yılı Bilgilendirme ve Rehberlik Programı kapsamında seminer düzenlendi.

Tombak, “Bu sektörün sıkıntılarını biliyorum”

Tombak Emlak ve İnşaat sahibi İsmail Tombak, 'Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanlık' görevine aday olduğunu açıkladı.

Kadın ve genç girişimciler bir araya geldi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyesi, kadın girişimciler ve genç girişimciler tanışma toplantısında bir araya gelerek yeni döneme ilişkin değerlendirmede bulundular.

Fethiye Belediyesi Vatandaşların Yanında

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, evi yangında zarar gören vatandaşlara yeni eşyalarını teslim etti.

Başkan Akdenizli, Karaderde'ki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Seydikemer Belediyesi, ilçede başlattığı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İhtiyaç duyulan mahallelerde adeta asfalt seferberliği başlatan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Karadere Mahallesindeki çalışmalarını yerinde inceleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’in her noktasına dokunmaya devam ediyoruz” dedi.

Emekliler'den İkramiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 'Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak' demişti. Fethiye’de yaşayan emekliler, 5 bin liranın çok düşük olduğunu ifade ediyor.

Yiğit," Bisiklet Turu’nu kazasız, belasız tamamladık"

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) 166km Fethiye – Marmaris etabı Gaffar Okkan Caddesi’nde sporcuların start alması ile beraber başladı.

Toplam 6455 haber.