Genel

Genel Haberleri

Fethiye’de Motosikletlere İlgi Arttı

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı ve bulunabilirliğin düşük olması ve yakıt fiyatlarındaki artış vatandaşı motosiklet almaya yöneltiyor. Motosiklet sektörüne talep her geçen gün artıyor.

Geleneksel Yörük Düğünü ile Hayatlarını Birleştirdiler

“Beşkazanın Sesi” sosyal medya platformunun Sahibi Ulaş Ece ve Gizem Çulhaoğlu çifti geleneksel bir düğün ile dünya evine girdi.

Milas ve Seyhan Kardeş Şehir Oldu

İmzalanan protokol ile Adana’nın Seyhan ilçesi ile Muğla’nın Milas ilçesi kardeş şehir oldu. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri kardeş şehir protokol imza töreni için Milas’a geldiler.

Bafra Dondurması Fethiye’de 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Müslüm Koç, dedesinden öğrendiği el yapımı dondurma üretimini 3. Kuşak olarak sürdürüyor.

Sürdürülebilir Enerji Çalışmaları Sürüyor

Bodrum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü koordinasyonunda 25-26 Eylül’de atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

Aras,” Yelkencilik Artık Bodrum’un Bir Parçası Haline Geldi”

Her yıl Ekim ayında binlerce denizci ve deniz tutkununu bir araya getiren, bu yıl Maximiles Black’in isim sponsorluğunu üstlendiği Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı.

Vali Akbıyık'tan Öğrenci Yurtlarına Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi öncesi Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı öğrenci yurtlarını ziyaret etti.

Burs programına başvurular 30 Eylül'de sona eriyor

Anadolu Vakfı’nın gençlere 40 yılı aşkın süredir eğitim desteği verdiği burs programının yeni dönemi için başvurular 30 Eylül’de sona eriyor. Anadolu Vakfı 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Burs Programı kapsamında burs desteği almak isteyen üniversite öğrencileri, bu tarihe kadar www.anadoluvakfi.org.tr adresinden online başvuruda bulunabilecek.

Fethiye, İngiltere'de yeni bir tanıtım atağına geçiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Belediyesi ve İngiltere’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Jet2 ile birlikte İngiltere’de yeni bir tanıtım kampanyası başlatıyor. Jet2 yöneticileriyle bir araya gelen FTSO yönetimi, İngiltere pazarında ortak tanıtım kampanyası yapılmasına karar verdi. Bu yıl turizm sezonunun Kasım ayına kadar uzadığına dikkat çeken FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediyesi ve Jet2 ile birlikte yürütülecek tanıtım kampanyası ve İngiltere’den Dalaman’a artan uçuşlarla 2024 turizm sezonunun daha erken başlayıp daha da geç sona ermesinin hedeflendiğini söyledi.

‘Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ Konulu Program Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesi Konferans salonunda "Peygamberimiz, İman ve İstikamet "konulu program düzenledi.

Küresel iklim değişikliği, en fazla üreticileri etkiliyor

Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, hafta sonunda Milas'ın köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Canözü, “Okul İçin Adres Değişikliği Yapmak Yanlış”

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idare seçimleri için adres bildirimlerinin 1 Ekim 2023 tarihine kadar yapılması gerektiğini duyurdu.

Seydikemer’de durmak yok, yola devam!

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği buluşmada, Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de daha güzel işlere, hizmetlere imza atacağız” dedi.

Seydikemer Belediyesi, Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatıyla geçtiğimiz günlerde başlatılan asfalt alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

12 Bin Üretici Ucuz Motorine Kavuşacak

Milas Belediyesi ile Milas Süt Üreticileri Birliği arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 12 bin üreticinin indirimli faydalanabileceği akaryakıt istasyonu açılması için adım atıldı. Protokol kapsamında yem, gübre, tohum, ekipman satışı da ortaklara ve üreticilere indirimli olarak verilecek. İmza töreninde konuşan Başkan Tokat, “Türkiye’de yakın zamanda gıda krizi kapıda” diyerek üreten çiftçiyi her zaman destekleyeceklerini dile getirdi.

Salı Pazarı Vatandaşın Cebini Yakıyor

Fethiye'de her Salı günleri kurulan Salı Pazarı'nda vatandaşlar pahalı fiyatlardan dolayı dert yanıyor. Maddi durumlarından dolayı alışveriş sepetini dolduramadığını belirten vatandaşlar FRT TV mikrofonlarına konuştu.

Fethiyeli Taksici Fatma 11 Yıldır Şoförlük Yapıyor

Fethiye’de yaşayan kadın taksi şoförü Fatma Yaşar, 11 yıldır ‘Sarıkız’ isimli taksisiyle direksiyon başında taksicilik yapıyor. Yaşar, taksicilik deneyimini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Hentbolcular Kaymakam'ı ziyaret etti

Kaymakam Mustafa Çit ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sezonun çifte kupalı şampiyonu Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Pazarcı esnafı Mevlid Kandilini unutmadı

Salı pazarı esnafı Mevlid Kandili’nde irmik helvası yaparak ikramda bulundu.

Toplam 6429 haber.