Genel

Genel Haberleri

Şaban Gürsoy Yörük Oyunları Şenliğine Damga Vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu şölene Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şaban Gürsoy damga vurdu. 

Muğla’nın Mermerciler Sektörü Değerlendirildi

Muğla’da faaliyet gösteren mermer firmaları, MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen sektör değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Sektörde yaşanan başlıca sorunlar ve çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. 

Basın Emekçileri Platformu’nun Eğitimleri Devam Ediyor

Muğla Basın Emekçileri Platformu tarafından başlatılan meslek içi eğitim seminerleri ve söyleşiler kapsamında; Milliyet Gazetesi Muğla İl Temsilcisi Gazeteci-Yazar Kenan Gürbüz ile söyleşi gerçekleştirildi.

Seydikemer’de Çobanlık Mesleği Yaşatılacak

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Muğla Valiliği himayesinde Seydikemer Belediyesi ve Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirilen Çoban Evi Projesi kapsamında 10 adet konteyner ev çobanlara teslim edildi. 

Rodos’a Geçmiş Olsun ve İlişkileri Güçlendirme Ziyareti

MUTSO Heyeti ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, hem yaşanan orman yangınlar nedeniyle ‘geçmiş olsun’ demek, hem de ikili ticari ilişkileri güçlendirmek adına Rodos’a gitti.

Milletvekili Otgöz’den Hoşgeldin Ziyareti

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, göreve yeni başlayan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Uzman Klinik Psikoloğu Seray Aksoy: “Çocukları okula dönüş fikrine hazırlamak çok önemli”

Hem ebeveynler hem de çocuklar için tatil dönemi artık bitti. Okul alışverişi yapıldı, eşyalar tamamlandı ama peki ya çocuğunuz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır mı? Tatil havasından çıkması için neler yapmalısınız? Sorularının cevabı veren Klinik Psikolog Seray Aksoy, önerilerde bulundu.

Komşu Ada Heyeti Bodrum’da

Bodrum Belediyesi ile Kos Belediyesi iş birliğinde dostluk ve kardeşlik duygularını yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirilecek konser etkinliği için Kos heyeti Bodrum’a geldi.

Özdağ’dan Harun Sağır’a Ziyaret

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Fethiyeli Boks Şampiyonu Alcu, FTSO ‘yu ziyaret etti

Fethiye’nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu ve Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Muğla’ya Geliyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 eğitim öğretim yılı Kur'an Kursları açılış programı bu yıl Muğla'da düzenlenecek. 

Vali İdris Akbıyık Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık eşi Sevim Akbıyık ile birlikte Menteşe ilçesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Özdağ Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Saadet ve Gelecek partileri, geçtiğimiz aylarda Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ortak bir grup ortak grup kurma konusunda anlaşmaya varmıştı. Grup Başkan Vekili Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet Seydikemer ve Fethiye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Başkan Uysal’dan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Yabancı Dil Eğitiminde MUTSO Üyelerine Özel İndirim

MUTSO ile Muğla English Explorer Yabancı Dil Okulu arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, alınacak eğitimlerde, MUTSO üyelerine özel, tüm indirimlere ek yüzde 25 indirim sağlanacak.

Fethiye Körfezi’nin temizleme maliyeti 55 milyon Euro

Fethiye Körfezi’nin deniz dibi temizliği için Muğla Büyükşehir Belediyesi Koordinasyonunda 19 kurum temsilcisi bir araya geldi. Proje danışmanı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner,  deniz dibi temizliği faaliyeti kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanlığınca bugüne kadar yapılan çalışmalara ilişkin sunum yaptı.

Gururumuz Kubilay Alcu da; kırtasiye projesine destek verdi

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor. Fethiyeli birçok vatandaş da bu sosyal projeyi de desteklemeye devam ediyor.

Vali İdris Akbıyık’ın Yatağan Ziyareti

Muğla Valisi İdris Akbıyık ilçe ziyaretleri kapsamında Yatağan ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali İdris Akbıyık’tan Kavaklıdere Ziyaretleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık ilçe ziyaretleri kapsamında Kavaklıdere ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Toplam 6429 haber.