Genel

Genel Haberleri

Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı yol yapım programı dâhilinde 160 Milyon TL’lik yatırımla 10 ilçede toplam 40 mahallede başlattığı 206 km’lik yol çalışmasının 138 km’sini tamamladı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmasıyla ilgili mahalle  muhtarları  Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. 

Çocuk Atölyesi Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi tarafından yaz döneminde 4 – 10 yaş arası çocukların duyusal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan Sekibaşı Çocuk Atölyesinde eğitimler tamamlandı.  Eğitimlerin son gününde atölyeyi ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çocuklarla bir araya gelerek etkinliklere katıldı. 

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Fethiye'de Motosiklet Denetimi Yapıldı

Fethiye Trafik Şube ekipleri tarafından ilçenin farklı noktalarında motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi ve doğru ekipman kullanımı bilgilendirmesi yapıldı.

Başkan Akdenizli, Zabıta Ekipleriyle Pasta Kesti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı’nın 197. yılını zabıta ekipleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

Belediye Meclisi Yarın Toplanıyor

Menteşe Belediye Meclisi, 05 Eylül 2023 Salı Günü (yarın) saat: 14.00’te Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde toplanıyor.

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

Vatandaşın Tercihi Küçük Balıklar Oldu

Denizlerde av sezonunun başlamasıyla birlikte balık pazarında fiyatlar düşmeye başladı. Düşen fiyatlar ile beraber Fethiye’de vatandaşın tercihi küçük balıklar oldu.

Bu Spor Salonu Ücretsiz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde bulunan Fitness Salonu ilgi görüyor.

Fethiye Halk Evi’ne Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin uygun fiyatlarıyla ve denize sıfır mekânıyla dikkat çeken Fethiye Halk Evi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Deprem Bölgesine Atanan Kaymakam’a Veda Yemeği 

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesine Kaymakam olarak atanan Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven'e veda yemeği düzenlendi.

Özer’e TOBB’da Görev; Dış İlişkiler Raportörlüğüne Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kulelerde gerçekleşen TOBB Komisyon ve kurulları toplantısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

Saylak, Arıcılarla Bir Araya Geldi

Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, arıcılar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. 

Vali Akbıyık, Beçin Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Milas ilçesindeki Beçin Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Beçin Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.

Fethiye’de yağış bekleniyor

Aylardır sıcak havanın etkisini sürdürdüğü Fethiye’de, Pazartesi ve Salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

1455 Genç Fidan Okula Hazır

Marmaris’te 1455 genç fidan, okul önce yaz kurslarında “halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı” kurslarıyla önümüzdeki hafta açılacak okullar öncesi moral depoladı.

Ölüdeniz’de akşam yoğunluğu dikkat çekti

Fethiye'de etkisini sürdüren sıcaklarından bunalan tatilciler, akşam saatlerinde Ölüdeniz’de yürüyüş yapmayı tercih etti.

Başkan Akdenizli, Asırlık Çınarların Yardımına Koştu

Seydikemer Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her durumda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bu kez 95 yaşındaki Ömer Gökçe ve kız kardeşi Şerife Gökçe’nin yardımına koştu. 

Rodos Turlarında Kombine Bilet Dönemi 

Skymarine genel müdürü Merve Selçuk Aydemir, FRT TV’ye devam eden turlar ve kampanyalar hakkında bilgiler verdi. 

Toplam 6455 haber.