Genel

Genel Haberleri

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

İlçe Başkanı Turgutoğulları’ndan Açıklama

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgutoğulları, Fethiye’de yaşanan Türk Bayrağı üzerine isim yazılması ve logo yerleştirilmesi hususunda yazılı bir açıklama yaptı. 

Kaymakam Karaman’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Giyim Pazarı’na yoğun ilgi

Fethiye’de Salı günleri kurulan Giyim Pazarı’na yabancı turistlerin ilgisi yoğun oldu.

Fethiye Belediyesi öğrencilerin yanında

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye’de öğrenim görmeye gelen öğrenciler için otogarda karşılama stantı ve mobil ikram aracı kurdu. Burada öğrencilere her türlü imkânı sağlayan ekipler, tercih dönemi boyunca görevlerinin başında olacaklarını belirttiler.

CHP Fethiye'den Bayrak Açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın, 'Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı' iddialarına CHP Fethiye İlçe Başkanlığından açıklama yapıldı.

Kaymakam Böke Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

 Milas Kaymakamı M.Ünver Böke başkanlığında Milas’ta görev yapan muhtarların mahallelerindeki sorunların tespiti ve çözümü için toplantı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Deprem Önlemlerine Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı önlem almaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Ortaca Sarıgerme, Ula Ataköy, Çıtlık ve Kızılyaka Mahallelerinde mikrobölgeleme çalışmalarını sürdürüyor.

Milas Belediyesi'nden Melih Cevdet Anday'ı anma etkinliği

Milas Belediyesi, ömrünün son yıllarını ilçeye bağlı Ören Mahallesi’nde geçiren Melih Cevdet Anday için anma etkinliği düzenleyecek. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde düzenlenecek olan etkinlikte şiir ve müzik dinletisi yapılacak.

FTSO Başkanı Osman Çıralı’nın 30 Ağustos Mesajı 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, 30 Ağustos Zaferinin 101. Yıldönümünü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Çıralı mesajında, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferimizin 101. yılını kutlamanın onur ve heyecanını yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakları canları pahasına bizlere bırakan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” dedi. 

Başkan Gürün’den 30 Ağustos Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos Zaferinin Türk tarihinin en önemli dönüm noktası olduğunu söylerken kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gümüş’ten 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılında yazılı bir mesaj yayımlayarak, 30 Ağustos Zaferiyle Türk Milletinin tüm Dünyaya bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini kanıtladığını kaydetti. 

Okullarda Cep Telefonu Yasaklandı Mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda cep telefonu kullanmalarını engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı.

Başkan Muhammet Tokat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tokat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Alim Karaca'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yasin Örskan Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağalık İhalesine Katıldı

Modern Yapı ve Fethiye Taş Dünyası sahibi Yasin Örskan, Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ağalık ihalesine katıldı.

Milletvekili Otgöz’den  “30 Ağustos Zafer Bayramı”  Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı yayımladı.

Yörük Oyunları Şenliği 10 Eylül’de

Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programı, 10 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Ağalık İhalesini Şaban Karaşal Kazandı

Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ağalık ihalesini Şaban Karaşal kazanırken, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten’in desteklediği genç sporcu elde ettiği başarı sonucunda madalya kazandı. 

Toplam 6455 haber.