Genel

Genel Haberleri

Başkan Akdenizli’den Kalpleri Isıtan Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla, Seydikemer Devlet Hastanesi kantininde hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına içecekler Seydikemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Soydemir’den Bağlan’a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde başkan vekili Veli Uysal ile birlikte Fethiye zabıta amiri Sadık Bağlan'ı makamında ziyaret etti.

Fethiyespor – Kastamonuspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Zurnanın Tarihsel Yolculuğu Anlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Zurnazen Festivali için söyleşi ve dinleti programı düzenledi. 

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Bedava Yemek Bulmak için Grup Kurdular

Günlük hayatın sosyal medyadan takip edilir hale gelmesiyle birlikte Denizli'den sonra Fethiye’de de sıra dışı bir paylaşım grubu kuruldu.

FTSO’dan Sadık Bağlan’a ziyaret

Zabıta Haftası’nın 197’inci yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kaya, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı makamında ziyaret etti. 

Vali Akbıyık TCG Anadolu Gemisini ziyaret etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık Marmaris Aksaz Deniz Üs komutanlığını ve Aksaz Deniz Üs Komutanlığında demir atan Türkiye'nin en büyük askeri ve dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu'yu ziyaret etti.

Başkan Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. 

Seydikemer Belediyesi'nden Sevgi Dolu Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla, “Seydikemer’imize Hoş Geldin Bebek” hediyesi dağıtımına başlandı. 

K Belgesi İşlemleri FTSO’da Yapılıyor

Yurtiçi eşya taşımacılığı veya hususi taşımacılık yapan gerçek ve tüzel kişilerin alması zorunlu olan K türü yetki belgesi işlemleri, 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yapılıyor.

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Vatandaşın alışveriş tercihi “Salı Pazarı”

Her hafta kurulan ve taze ürünlerin bulunduğu Salı Pazarı'nda yoğunluk yaşanıyor. 

Giyim pazarına yabancı turist akını

Fethiye salı pazarında yabancı turistlerin alış veriş yapmasıyla yoğunluk yaşanıyor. Turistler daha çok giyim pazarında alışveriş yaparak, pazar esnafına can suyu oluyor.

Büyük Samanlık Koyu yoğunluğuyla dikkat çekiyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı tatilcilerin uğrak noktası oldu.

Tersane'de Trafik Sorunu Devam Ediyor

Fethiye'de yıllardır devam eden tersane sorunu çözülemiyor. Turizm sezonunun devam etmesiyle yerli ve yabancı vatandaşlar denize gitmek için tersanenin bulunduğu yol kullanılıyor. Fakat kimi zamanlar teknelerin denize indirilmesinden ötürü yol saatlerde trafiğe kapalı kalabiliyor.

Büyükşehir Kütüphanelerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisindeki kütüphanelere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  

Toplam 6455 haber.