Genel

Genel Haberleri

Büklü’den İlköğretim Haftası Mesajı

Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, İlköğretim Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. 

Güler ve Öndeş Ailesinin Mutlu Günü 

Büyükbirlik Partisi Fethiye ilçe Başkanı Harun Güler’in oğlu Hasan ile Funda çifti, Şımarık Düğün Salonunda rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. 

FTSO, Olağan Genel Kurulu Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Muğla Teknopark Yönetici Anonim Şirketi 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Çalış Halk Plajı'na 'Vatandaştan tam not'

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı, gerek ürün fiyatlarıyla gerekse de müşteri memnuniyetiyle vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

Barbunn’da Serkan Kaya Rüzgarı Esti

Fethiye'nin en gözde mekânlarından Barbunn Cafe Bistro'da unutulmaz bir Serkan Kaya konseri gerçekleşti.

Muhammet Kökten’den İlköğretim Haftası Mesajı

Ölüdeniz Turizm ve Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, İlköğretim Haftası dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Öğrenciler için Kahvaltı ve Yemek Talep Ettiler

Veli Der ve Öğrenci Veli Derneği, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yaparak Mili Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere kahvaltı, su ve öğle yemeği verilmesini talep etti.

Milas Arastasının Lezzetine Coğrafi İşaret Geliyor

Milas arastasının eşsiz lezzetlerinden olan ciğer kavurmasına coğrafi işaret tescili geliyor.

Ücretsiz sünnet projesi devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal yardım projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretiz sünnet yaptırılması ile ilgili hizmet sözleşmesini geçtiğimiz günlerde imzalamıştı. İhtiyaç sahibi ailelerin, ücretsiz bir şekilde sünnet olan çocuklarına ilk ziyareti Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli gerçekleştirdi.

Asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki asansörlerin ‘periyodik kontrol yönetmeliği’ gereğince güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığını tespit etmek için Makine Mühendisleri Odası ile 4 yıllık protokol imzalandı.

Başkan Akdenizli’den Kalpleri Isıtan Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatlarıyla, Seydikemer Devlet Hastanesi kantininde hasta, hasta yakınları, doktorlar ve sağlık çalışanlarına içecekler Seydikemer Belediyesi tarafından ücretsiz olarak ikram ediliyor.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Soydemir’den Bağlan’a Ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir beraberinde başkan vekili Veli Uysal ile birlikte Fethiye zabıta amiri Sadık Bağlan'ı makamında ziyaret etti.

Fethiyespor – Kastamonuspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta mücadelesinde evinde Kastamonuspor ile karşılaşacak. Maçı yönetecek hakem kadrosu TFF tarafından belirlendi.

Zurnanın Tarihsel Yolculuğu Anlatıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Zurnazen Festivali için söyleşi ve dinleti programı düzenledi. 

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Bedava Yemek Bulmak için Grup Kurdular

Günlük hayatın sosyal medyadan takip edilir hale gelmesiyle birlikte Denizli'den sonra Fethiye’de de sıra dışı bir paylaşım grubu kuruldu.

FTSO’dan Sadık Bağlan’a ziyaret

Zabıta Haftası’nın 197’inci yıl dönümü dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Dim ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Kaya, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürü Sadık Bağlan’ı makamında ziyaret etti. 

Toplam 6428 haber.