Genel

Genel Haberleri

Ayyıldız Gündem’de Çifte Doğum Günü Kutlaması

Fethiye’de yayın yapan Ayyıldız Gündem Gazetesi’nde çifte doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Kurumda muhabir olarak görev yapan Aleyna Cengiz ve köşe yazarı Cengiz Gürhan, doğum günlerini eğlenceli bir organizasyon ile kutladı. 

Başkan Akdenizli’den Yardım Eli

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. 

Çimento Fabrikası Mühürlendi

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yatağan’daki Deştin Mahallesinde çimento fabrikası mühürlendi.

Muğla SGK İl Müdürü Soydemir’i Ziyaret Etti 

Muğla SGK İl Müdürü Özkan Arslan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i makamında ziyaret etti.

Kar Şerbeti Satarak Öğrencilere Destek Oluyor

Fethiye’de kar şerbeti satarak geçimini sağlayan Mustafa Abbas, kazancının bir kısmını öğrencilerin eğitim hayatında destek olmak için kullanıyor.

Dönercilerde öğrenci yoğunluğu

Fethiye’de okulların açılmasıyla birlikte dönerci esnaflarında en hareketli günlerden biri yaşandı. Öğrencilerin tercihinin tavuk döner olduğunu söyleyen Murat usta, işlerden memnun olduğunu söyledi.

Bahçivan, “Güzel bir etkinlik oluyor”

Perşembe gününe kadar Beşkaza Meydanı’nda açık olan “Sonbahar Şenlikleri” vatandaştan ilgi görmeye devam ediyor

Türkiye Bisiklet Turu’nun Tanıtımı Yapıldı

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 8-15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve 8 gün boyunca Eurosport ve TRT ekranlarından milyonlarca haneye ulaşacak 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için hazırlıklar devam ederken dev organizasyonun tanıtım toplantısı Türkiye Bisiklet Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na destek veren kurumların, sponsorların temsilcilerinin, bisiklet ve spor dünyasından isimlerin ve medya mensuplarının büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Alanya’dan İstanbul’a göz kamaştıran parkuru ile ilgili detaylar paylaşıldı. 

Aday Adayı Çaylı’dan, Başkan Soydemir’e Ziyaret

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. 

Salı Pazarı’nda Mısıra İlgi Yoğun

Fethiye’de Salı Pazarı’nda mısır satışlarındaki yoğunluk dikkatlerden kaçmadı. Pazar esnafı, mısıra olan rağbetin güzel seviyede olduğunu belirtti.

“Yaz Konserleri” vatandaştan tam not aldı

Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro'da “Yaz Konserleri” kapsamında başlatılan programlar sona erdi. Konserlerin vatandaşlar tarafından tam not aldığını söyleyen BarBunn Cafe Bistro işletmecisi Fırat Çatal, FRT TV’ye konuştu.

Seydikemer OSB toplantısı Vali Akbıyık başkanlığında yapıldı

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, yeni Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

MUGİAD’ın 28. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun

Muğla Genç İş İnsanları Derneği (MUGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erkin ALPÖZEN, derneğin 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Psikoteknik Belgesinde İndirim

Ticari araç sürücüleri için Tansu Ekin Ekin Psikoteknik ile indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sürücü adayları psikoteknik belgesi için yalnızca 500 TL ödeyecek.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Düzenlenecek

'Dünya Otomobilsiz Kentler Günü' kapsamında bisikletin günlük hayatın bir parçası olmasına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, Fethiye'nin dünyaca ünlü turistik mahallesi Göcek'te de düzenlenecek.

İlköğretim Haftası’nda Öğrencilerden Vali Akbıyık’a Ziyaret

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Türdü 100. Yıl İlkokulu ve Şemsiana Anaokulu Öğrencileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Nagihan Öğretmen Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Öğretmen Nagihan Erenler, vefat etti. 

Yunus Önder’den Doğum Gününde Anlamlı Bağış

Bu yıl 671’ncisi düzenlenen tarihi Elmalı yağlı güreşlerine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün davetlisi olarak katılan aslen Elmalı doğumlu olan tanınmış iş insanı Yunus Önder yapmış olduğu 1 milyon TL’lik bağışla güreşlere damga vurdu. 

Turistler İstiklal Marşı okunurken saygı duruşunda bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında ilköğretim haftası açılış programı Beşkaza meydanında gerçekleşti. 

Toplam 6429 haber.