Genel

Genel Haberleri

Kaymakam Ertaş’tan Liman Şube Müdürlüğü’ne Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Çırpı Yol Kontrol Noktası’nı, Ölüdeniz Ocakköy Yol Kontrol Noktası’nı, Fethiye Liman Başkanlığı’nı ve Fethiye Deniz Liman Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Gündüz Yaşam Merkezi 1 yaşında

Alzheimer hastalarının zaman geçirmesi için planlanan “Gündüz Yaşam Merkezi” kuruluşunun 1. yaşını kutladı.

Ünlü Sanatçı Erol Evgin’den Fethiye Paylaşımı

Ünlü Sanatçı Erol Evgin, sosyal medya hesabından Kayaköy’deki eski bir fotoğrafını paylaşıp “Fethiye Kayaköy olmalı.. #tbt” paylaşımı yaptı. Paylaşım, Fethiye’deki sevilenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Fethiye Polisinden Sokak Hayvanlarına "Gönül Bağı" Eli Uzandı

Fethiye Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin daha önceden başlatmış olduğu Gönül Bağı projesi çerçevesinde özel öğrencilere ziyaretlerde bulunmuş ve hediyeler takdim edilmişti.

Saklıkent Kanyonu'nun Kalbine İnecekler

‘Kanyoning Türkiye’ ekibi, Muğla'nın Fethiye ilçesi ve Antalya'nın Kaş ilçesi içerisindeki Saklıkent Milli Parkı'nın bir parçası olan Saklıkent Kanyonu’nda 18 kilometrelik yol gidip kamp yapacak.

Hibeli Buğday ve Tritikale Tohumu Desteği Başlıyor

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, önemli tahıl türleri arasında yer alan buğday ve tritikale tohumu için yüzde 50 hibeli desteklemede bulunacak.

Beyin Ölümü Tespiti, Donör Bakımı, Aile Görüşmesi Sempozyumu

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Beyin Ölümü Tespiti, Donör Bakımı, Aile Görüşmesi Sempozyumu düzenlendi.

80 Genç İstihdama Kazandırılacak

‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Proje kapsamında Menteşe’de 15-29 yaş arası 80 genç, yiyecek-içecek sektöründe üretime kazandırılacak. 

Şehit Hayrına Lokma Dağıtıldı

Fethiye’de, Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerce 1997 yılında şehit edilen İsa Topal’ın hayrına Kaymakamlık binası önünde lokma dağıtıldı.

12 Bin Yapıya “Deprem” Değerlendirmesi

Milas Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma, binlerce can kaybına neden olan deprem felaketinin ardından Türkiye genelindeki ilçeler bazında “ilk” olacak bir çalışmaya imza atacak.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiyespor camiasında da büyük bir yeri ve saygınlığı olan büyük kaptan Yurdanur Uysal, sevenleri tarafından Fethiye Merkez Camii’nde dualar eşliğinde son yolcuğuna uğurlandı.

Muğlalı tarih severler MSKÜ’de Mitchell ile Buluştu

Dünyanın en önemli tarihçilerinden Profesör Stephen Mitchell Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde (MSKÜ) tarihseverler ile buluştu.

Büyük Kaptan Yurdanur Uysal Hayatını Kaybetti

Fethiyespor Kulübü’nün büyük kaptanı Yurdanul Uysal, hayatını kaybetti.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi’ne anlamlı ziyaret 

Ölüdeniz Spor Yöneticileri Taylan Gürel ve Fırat Çatal, Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten’i ziyaret etti.

“Bu güneş Fethiye için bir nimet”

Eylül ayının sonlarına yaklaşırken Fethiye’de sıcak havanın etkisi sürüyor. Mevcut hava durumunun ve güneşin Fethiye için bir nimet olduğunu söyleyen Mehmet Çomut, FRT TV’ye konuştu.

84 Bin 682 Seferle 17 Bin 637 Nakil Hizmeti Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar hasta ve engellileri sağlık kuruluşlarına güvenle ulaşmaları için nakil hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri bu kapsamda bugüne kadar 84 bin 682 seferle 17 bin 637 kişiye nakil hizmeti verdi.

'Çocuklarımız Açlık, Sefalet ve Cehalete Mahkûm Edilemez!'

ADD Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Topçu, yeni eğitim yılı dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Fethiye’de Alabalığa Yoğun İlgi

Fethiye’de kilosu 120 liraya satılan alabalığa, yerli ve yabancı turistler ilgi gösteriyor.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatından Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gaziler Derneği’ne ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.

Toplam 6413 haber.