Genel

Genel Haberleri

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Dastara Renk Verdiler

Süleyman Demirel Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Halı, Kilim ve Eski Kumaş Desenleri Anasanat Dalı uzmanı Doç. Dr. Mustafa Genç’in katılımları, Likya Kadın Kooperatifi ve Fethiye Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Dastar kumaş boyama atölye çalışması, Yeşil Üzümlü Dastarhane de gerçekleştirildi.

Kaymakam Karaman Veda Etti

Balıkesir Vali Yardımcısı olarak atanan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman veda mesajı paylaştı.

Türkiye’de ilk ve Tek “Temiz Petek Projesi” Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi arıcıların büyük sorunlarından biri olan Büyük Balmumu Güvesine karşı başlattığı “Temiz Petek” projesi bu yıl Köyceğiz Merkez ve Marmaris Çamlı Mahallesi’nde arıcılara hizmet vermeye başladı. Hizmetten yararlanmak isteyen arıcılar Büyükşehir Çağrı merkezini arayarak bilgi ve randevu alabilecek.

Belediye Parke Kaplama Çalışmalarına Başladı

Menteşe Belediyesi, Düğerek Mahallesindeki yol üst kaplama çalışmalarına başladı. Yapımı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından, 40 bin metrekarelik parke kaplama çalışması Menteşe Belediyesi tarafından yapılacak. 

Zeynep Bastık Bodrum’dan Vazgeçmiyor

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, tatil için Bodrum’u seçti. Sosyal medya hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaştı.

Büyükşehir 2 bin 912 Yeni Durak Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde bugüne kadar vatandaşlara daha geniş bir alanda ulaşım hizmeti sağlayabilmek için 2 bin 912 yeni durak yaparak hizmete sundu. 

Başkan Karaca'dan Dünya Barış Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 1 Eylül Dünya Barış Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda dünyanın her yerinde kalıcı barış sağlanması için herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Vali Akbıyık'tan Başkan Gürün’e iade-i ziyaret

Muğla Valisi,İdris Akbıyık  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e iade-i ziyarette bulundu.

Kore Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı 

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. Merhum Koreli’nin cenaze namazı öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınırken, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Vali Akbıyık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Fethiye kordonda akşam hareketliliği

Fethiye’de kordon yürüyüş yeri, akşamları Fethiye Halkı'nın vazgeçilmez gezinti alanlarından oldu. 

Bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Milas’ta Zafer Bayramı 3 noktada coşkuyla kutlandı

Milas, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda 3 farklı yerde 3 konsere ev sahipliği yaptı. Milaslılar; kent merkezinde Bilal Sonses, Güllük’te Tolga Çandar, Bafa’da Grup Pusula ile Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı. Milas Belediyesi tarafından düzenlenen konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Muğla’da 30 Ağustos Coşkusu 

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye’de düzenlenen Kıraç konserine katılan Başkan Dr. Osman Gürün, 30 Ağustos’un Dünya tarihini değiştiren özgür bir Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolu açan zafer olduğunu söyledi.

101 Yıllık Destan Gururla Kutlandı

Seydikemer’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü düzenlenen törenle coşku ve gururla kutlandı. 

Yolcu Teknelerinde Zafer Bayramı Coşkusu 

Sınırlı Sorumlu Belcekız Ölüdeniz Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Tur için hazırlanan tekneler, hareket saatinden önce eş zamanlı olarak saygı için kornalarını çaldılar. Ardından yolcular, tekne sahipleri ve görevli personeller İstiklal Marşımızı söylediler. 

Doğu, Şehitlerimizin Ruhuna Lokma Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Emrah Doğu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında şehitlerimizin ruhuna Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği’nde lokma ikramında bulundu.

Kore Gazisi Zeki Doğan Koreli, 95 Yaşında Hayatını Kaybetti

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. 

Toplam 6455 haber.