Spor

Spor Haberleri

Yüzme Tutkunları 14. Datça Kış Yüzme Maratonunda Yarışacak

Türkiye'nin tek kış yüzme maratonu olan Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu, bu yıl 14. kez düzenleniyor.

Muğlasporlu Futbolcular Yönetimi Protesto Etti

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup mücadelesinde Muğlaspor kendi sahasında ağırladığı Osmaniyespor ile golsüz berabere kaldı.

Muğlaspor, Osmaniyespor'u Konuk Ediyor

Muğlaspor, Osmaniyespor'u Konuk Ediyor. Muğlaspor- Osmaniyespor maçı saat 13.30'da Muğla Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Sahayı Su Bastı, Maç Tatil Edildi   

Muğla Süper Amatör Küme 16. haftasında Seydikemer Belediyespor - Gümüşlükspor karşılaşması yoğun yağmur ve dolu yağması nedeniyle sahayı su basınca 38. dakikada tatil edildi. 

Seydikemer Belediyespor’da Kader Maçı

Muğla Süper Amatör Lig'de 16. haftanın en zor maçı 22 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'de Seydikemer Mehmet Günay Stadyumunda, Seydikemer Belediyespor ile Gümüşlükspor arasında oynanacak.

Muğla Cimnastik İl Birincilerini Seçti

Okul sporları Cimnastik Küçükler, Yıldızlar ve Gençler A il birinciliği yarışmaları tamamlandı.

Abdullah Şinoforoğlu Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Menteşe Belediyesi Abdullah Şinoforoğlu Masa Tenisi Turnuvası Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde başladı.

Muğlaspor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Play Off kovalayan Muğlaspor hafta içi mesaisinde karşılaştığı Pazarspor'u  deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Geleceğin Lider Kadınları Kampı Sona Erdi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı bugüne kadar yüzlerce genç kadını gönüllü gençlik faaliyetlerine kazandıran, Uluslararası Gençlik Merkezleri’nde faaliyetlere katılarak Gençlik ve Spor Bakanlığı, İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezlerinin vizyon ve misyonuna hakim olmuş 20 genç kadın ile Köyceğiz’de 13-16 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen “Geleceğin Lider Kadınları – Zirve Projesi” kampı sona erdi.

Fethiyespor: 1 – Cizrespor: 1

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Basketbol Küçükler Kız İl Birinciliği Müsabakaları Menteşe Spor Salonunda tamamlandı. 

MSKÜ, Tarihinde İlk Kez Kros Ligi Kupasına Sahip Oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Türkiye Üniversiteler Arası Kros Müsabakası’nda  kupayı kucakladı. Böylelikle MSKÜ, tarihinde ilk kez kros ligi kupası sahibi oldu.

“Bu Takım Fethiye’nin Güzelliklerine Yeni Bir Güzellik Kattı”

Muğla’nın 162 bin nüfuslu ilçesi Fethiye’de ‘Birlik’ ruhu ile oluşturulan basketbol takımı, ilçenin gündemini değiştirdi.

Marmaris 12. Kış Trofesinin 3. Ayak Yarışları Sona Erdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde her yıl düzenlenen12. Kış Trofesinin 3. ayak yarışları sona erdi.

Kanocular Yarışlara Akçapınar Azmağında Hazırlanıyor

Türkiye Kano Federasyonu ile Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) tarafından Muğla’nın Dalaman ilçesinde düzenlenen Akarsu Slalom Gelişim Kampı ve Milli Takım Seçme Kampı’na katılan sporcular, çalışmalarına Ula-Akçapınar azmağında devam ediyor.

Muğlaspor Evinde Mağlup Oldu

3. lig 3. Grupta play-off için mücadele eden iki takımın mücadelesinde Muğlaspor, kendi sahasında Diyarbekirspor’a 1-0 mağlup oldu.

Satrançta Şampiyon, Menteşeli Sporcular

Türkiye Satranç Federasyonu Marmaris İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen “"Marmaris Şubat Ayı Elo Satranç Turnuvası"na katılan Menteşe Belediyesi satranç sporcuları turnuvadan şampiyon olarak döndüler.

Toplam 1811 haber.