Spor

Spor Haberleri

Muğla'da Amatör Futbol Ligleri 18 Temmuz'da Başlıyor

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top Amatör Futbol Ligleri’nin 18 Temmuz’da başlayacağını duyurdu.

Marmaris Şehir Stadyumu İçin Son Hazırlıklar Tamamlanıyor

Marmaris’te şehir stadyumunun hazırlıkları son hızı ile sürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 günde tamamlanması beklenen Marmaris Şehir Stadyumu’nun son durumu kamuoyuyla paylaşıldı.

Halk Oyunları Solo Performans Yarışması Sonuçlandı

Halk oyunları yarışması online olarak yapıldı.

Online Satranç Turnuvasına 2 Bin 624 Sporcu Katıldı

Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinde karantinada kalan vatandaşlar için düzenlenen Online Lichess Satranç turnuvalarında 2 bin 624 sporcu mücadele etti.

Online Halk Oyunları Solo Performans Yarışması Düzenlenecek

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayelerinde Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce 19 Mayıs Kutlamaları kapsamında Online Halk Oyunları Solo Performans yarışması düzenlenecek.

Muğlaspor 15 Haziran'da Toplanacak

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının 18 Temmuz'a ertelenmesi sonrası Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı açıklamalarda bulundu. 

Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz: "Liglerin İleri Bir Tarihe Ertelenmesini Talep Ediyoruz"

Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz, liglerin başlamasıyla ilgili endişeleri olduğunu dile getirerek, "Liglerin ileri bir tarihe ertelenmesini talep ediyoruz" dedi.

Muğla'da Online Satranç Turnuvası

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Korona virüs salgını nedeniyle evlerinde karantinada kalan vatandaşların düşünülerek düzenlenen online satranç turnuvalarına toplam 1700 sporcu katıldı.

Ortaca'da Futbol Sahası Çalışmaları Başladı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın Ortaca'da hayata geçireceği futbol sahası projesi protokolünü Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik ile 2019 Ağustos ayında imzalamıştı.

Muğlaspor’da Sosyal Medya Krizi Yaşanıyor !

FERDİ YAVUZ- Muğlaspor’da sosyal medya krizi yaşanıyor. Muğlaspor Kulübü önceki dönem başkanı Haluk Beyimoğlu yaptığı açıklamayla Muğlaspor’da neler oluyor dedirtti.

TFF'den Liglerle İlgili Açıklama Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada liglerin en erken haziran ayının başında oynanabileceğini belirtirken, gelişmelere göre tüm şartlara uygun olarak 10 alternatifli plan ve senaryonun hazır olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Ligler Hakkında Açıklama Yaptı

Corona virüsü salgınına yönelik alınan tedbirler kapsamında Türkiye'de spor tamamen durmuştu. Bu gelişmenin ardından futbolseverlerin aklında tek bir soru var; Süper Lig'in akıbeti ne olacak? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Koronavirüs Krizi: Testleri Pozitif Çıktı

Fenerbahçe, koronavirüs testi yapılan 12 kişi içerisinde 1 sporcu, 1 teknik ekip ve 2 idari ekip çalışanı olmak üzere toplamda 4 kişide virüs tespit edildiğini açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Kulüpleri Rahatlatacak Karar

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ertelenen futbol, voleybol, basketbol ve hentbol karşılaşmalarının yapılacağı stadyum ve spor salonları ile faaliyetleri durdurulan spor tesisleri içerisinde bulunan ve gelirini yalnızca bu karşılanmalardan, organizasyona katılanlardan ve seyircilerden elde eden ticari ünitelerden kira bedeli alınmayacağını duyurdu.

Futbolcular Fethiye’nin Tarihi Eserlerine Hayran Kaldılar

Fethiyesporlu futbolcular Halil İbrahim Cenik ve Burak Özbakır, korona virüsü salgını nedeniyle liglere ara verildiği şu günlerde; Fethiye’deki tarihi yerleri inceliyorlar. Bu kapsamda Kesikkapı Mahallesi’nde bulunan tarihi lahitler ve Amintas Kral Mezarlarını inceleyen futbolcular, tarihi eserlere hayran kaldılar. Futbolculara bu gezisinde Kesikkapı Mahalle Muhtarı Süzen Taşar da eşlik etti.

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu Toplandı

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, yaptığı toplantıda görüşülen konuları karara bağladı. Disiplin kurulu geçen hafta yaptığı toplantıda rakip takım yöneticileri ile maçı izlemeye gelenler arasında olayların yaşandığı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Merkezefendi Belediyespor karşılaşmasını tekrar görüştü. 

“Evde Fit Kal” Projesi Devam Ediyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında belediye tarafından verilen kurslar, kursiyerlerin mağdur olmamaları için internet üzerinden “Evde fit kal” projesiyle devam ediyor.

Evde Kal Sporsuz Kalma

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan “Instagram Spor Okulu-Evde Kal Sporsuz Kalma” Projesi büyük ilgi görüyor.

Türkiye'deki Tüm Ligler Süresiz Ertelendi

Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde de hissedilen koronavirüs, liglerin ertelenmesine sebep oldu.

Toplam 1811 haber.