Spor

Spor Haberleri

Muğla Kapalı Yüzme Havuzu ev sahipliği yaptı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği tarafından yapılan 12+ Yaş Yüzme yarışları, 05-06 Aralık Tarihlerinde Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşti. 53 Sporcunun katıldığı Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan yarışlarda ilimizden 7 sporcu elemeleri geçti.

“Ana parametremiz bütçe”

Antalya, Adana, Mersin gibi Türkiye'nin en önemli kentlerinin yer aldığı Akdeniz bölgesinin Türkiye Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ING Basketbol Süper Ligi'nin 11. hafta karşılaşmasında kendi evinde Darüşşafaka Tekfen'e 54-78 yenildi.

Fethiye’nin Sultanları geleneği bozmadı

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki 8.maçında deplasmanda İzmir temsilcisi Arkasspor’a konuk oldu. Fethiye’nin Sultanları rakibini 3-0 mağlup ederek, yenilmezliğini sürdürdü. Bir maçı rakip takımda korona virüsü tespiti nedeniyle ertelenen Fethiye temsilcisi, namağlup olarak liderliğini sürdürüyor.

Durak, “Yönetim olarak önlemlerimizi alacağız”

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un, Darüşşafaka Tekfen’e 78-54 yenildiği karşılaşmanın ardından Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak; değerlendirmelerde bulundu. Durak, “Transferler yapmamıza rağmen 2 maçta da gördük ki maalesef yetersiziz. Mutlaka takviyeye ihtiyacımız var” dedi.

Anıl Gir 9 golle kral

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’da Anıl Gir, attığı 9 golle grupta kral. Fethiyespor’un oynadığı 11 karşılaşmada attığı 22 golün 9’u Anıl Gir’ den geldi. Tecrübeli oyuncu, Lig’de bu sezon 9 gol atarken, Ziraat Türkiye Kupasında da 1 gol kaydetmişti. Anıl Gir, “Fethiyespor’a bu sezon şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. Golü kimin attığı önemli değil” diye konuştu.

LH Fethiye Belediyespor Tekfen’e direnemedi 54-78

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Darüşşafaka Tekfen’i ağırladı. Darüşşafaka Tekfen karşılaşmadan 78-54 galip ayrıldı. 17 sayı ile oynayan Grant Jerrett galibiyette önemli rol oynadı. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’da 14 sayı attı.

Fethiyespor Zirveyi Bırakmayacak

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, zirveyi bırakmak istemiyor.

100. Golünü atarak ‘Dalya’ dedi

Fethiyespor’un, transferin son gününde renklerine kattığı Yakup Alkan, kariyerinin 100. golünü Fethiyespor formasıyla attı. Alkan, İskenderun F.K ile oynanan karşılaşmada 100. Golünü, savunma oyuncusu ve üzerine gelen kaleci Ramazan’ı da çalımlayarak ağlara taktı. 28 yaşındaki golcü oyuncu Fethiyespor formasıyla 5 gol kaydetti.

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda mağlup 110-81

ING Basketbol Süper Ligi’nde milli maç arası sonrası hafta içi oynanan 10. hafta karşılaşmasında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Tofaş’a konuk oldu. Ev sahibi takım baştan sona üstün götürdüğü maçtan 110-81'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Fethiyespor zirveyi bırakmayacak

3. Lig 2. Grupta İskenderun Futbol Kulübü’nü 5-0’lık net skorla yenerek puanını 23’e çıkaran Fethiyespor liderliği bırakmayacak. Seyircisiz oynanan maçta Berkay, Ali Han, Anıl Gir ve Yakup’un 2 golü ile rakibini 5-0 yenen Fethiyespor, zirveye iyice kuruldu. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, futbolcuları ve teknik kadroyu kutlayıp, “O sene bu sene olacak” derken, Teknik Direktör Mesut Toros da, “Yakaladığımız liderliği sonuna kadar götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor zirveye yakıştı 5-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 12. hafta karşılaşmasında kendi sahasında İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaştı. Grubunda liderlik koltuğunda bulunan lacivert beyazlılar mücadeleyi Berkay, Ali Han, Yakup’un iki ve Anıl Gir’in golleri ile 5-0 kazandı ve zirvedeki yerini korudu. Fethiyespor bu önemli galibiyetle takipçisi Nazilli Belediyespor ile puan farkını 4’e çıkardı.

Kapiz, "Silivrispor maçı ertelendi"

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor'un yarın karşılaşacağı rakibi Silivrispor'da 17 sporcu, 1 yönetici, 2 teknik heyet, 1 malzemeci ve kulüp şoförünün test sonucunun pozitif çıkmasının ardından Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, karşılaşmanın ertelendiğini açıkladı.

Bakırcı, “Ölecekseniz kulüpte ölün”

Fethiyespor’un borçlarını ödeyebilmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla büyük çaba sarf eden Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, geçtiğimiz hafta yapacakları yönetim kurulu toplantısına davet ettiği arkadaşlarının Kovid-19’un tehlikesine dikkat çekerek katılmak istememeleri üzerine öyle bir mesaj gönderdi ki ‘Fethiyespor aşkı işte budur’ dedirtti.

Muğlaspor’a korona darbesi

Muğlaspor'da futbolcu, teknik heyet ve idari personelden 4 kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

Fethiyespor, İskenderun karşı karşıya

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Mardin Fosfat Sporu 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, kendi evinde haftayı yenilgi ile kapatan İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaşıyor.

Fethiyespor, İskenderun maçına hazır

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Mardin Fosfat Sporu 3-0 mağlup ederek 20 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, kendi evinde Yomraspor’a 3-0 mağlup olan 17 puanlı İskenderun Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mesut Toros, “İkisi Kovid-19 ve Bülent Kalecikli dışında eksik futbolcumuz yok. 9 puanlık maç oynayacağız, liderlik koltuğunu bırakmak istemiyoruz” dedi.

Üçüncülük madalyasını Fethiye’ye getirdi

Muğla bölgesi ferdi Eskrim sporcusu Yunus Nadi Zorbaş, Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi’nde düzenlenen Türkiye Açık Eskrim Şampiyonası’nda üçüncü oldu ve önemli bir başarıya imza attı. Çıktığı 7 karşılaşmanın 5’ini kazanan genç sporcu, Fethiye’yi başarıyla temsil ettiği için mutlu olduğunu belirtti.

LH Fethiye Belediyespor 24 Günde 6 Maç Oynayacak

Sadece Fethiye ile Muğla'nın değil, aynı zamanda tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, fikstür bakımından sıkışık bir döneme giriyor.

Fethiye’nin Sultanları rakip tanımıyor 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki yedinci maçında kendi evinde Bornova Belediyespor’u ağırladı. Fethiye’nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı ve liderliğini sürdürdü. İzmir temsilcisi ise oynadığı altıncı maçında, beşinci yenilgisini aldı.

Toplam 1815 haber.