Spor

Spor Haberleri

Filenin sultanları 3-2 yenildi

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup'taki ikinci yarının 2. maçında deplasmanda oynadığı Pamukkale Belediyespor Voleybol takımına 3-2 yenilirken bu sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Lider olarak gittiği Denizli deplasmanında Fethiye'nin Sultanları ilk iki sette öne geçmesine rağmen arka arkaya kaybettiği setlerle 3-2 yenildi. Ligdeki bu ilk yenilgiye rağmen liderliğini devam ettiren filenin sultanları, pazar günü Beşkaza Spor Salonu'nda İzmir ekibi Altekma'yı ağırlayacak. 

Bakırcı "Kazanarak dönmek istiyoruz"

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçı için ümitli gitti. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy’de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, Dalaman'dan uçakla İstanbul'a gitti. Yaklaşık 2 saat rötar yapan uçak, İstanbul'a indikten sonra lacivert beyazlılar doğruca Kavacık'ta kamp yapacakları otele geçti. Ter idmanını iptal eden Fethiyespor, otelde dinlenmeye çekildi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı "İstanbul deplasmanından en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Liderliği bırakmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

ING Basketbol liginde ilk yarı sona erdi 

ING Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında oynanan maçta Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 100-89 mağlup etmeyi başardı.

Karaca, Beşkaza meydanında kutlamak istiyoruz

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol takımının Süper Lig'de tutunması ile Fethiyespor'un bu sezon 2. Lig'e yükselmesi için belediye ve Fethiye halkı olarak ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Belediye Başkanı Karaca " Yunanistan'ın AEK takımındaki bir oyuncuyla şuan ilgileniyoruz. Bir transferimiz olacak. Fethiyespor olarak şampiyonluğa doğru da emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Şimşekler, ilk yarıyı lider bitirmek istiyor

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. maçından puan yada puanlar çıkartmak istiyor. 6 Ocak Çarşamba günü İstanbul Çengelköy’de oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan lacivert beyazlılar, liderliği korumak için mücadele edecek. Fethiyeli Teknik Direktör Özgür Ataçocuğu’nun çalıştırdığı Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.de eski Fethiyesporlu kaleci Sabri Can da kaleyi koruyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Ligin ilk yarısının son maçını kazanıp ilk yarıyı lider bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Alkım Ay, “Temennimiz tam kadro olmak”

Tüm Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi'ndeki tek temsilcisi durumunda bulunan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk devrenin son maçında HDI Sigorta Afyon Belediyespor'u 100-89'luk skorla yenmeyi başarırken Baş antrenör Alkım Ay, “Genç oyuncularla iyi bir mücadele verdik. Temennimiz tam kadro olmak” ifadelerini kullandı.

Lh Fethiye Belediyespor ilk yarının son maçını kazandı 100-89

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücdele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ilk yarının son karşılaşmasında HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaştı. Haftalar sonra rakibini 100-89 deviren Fethiye temsilcisi, ilk yarının son maçını kazandı. Baştan sona üstün oynayan temsilcimizde Elgin Cook 23, Branden Frazier 21, Abdül Malik Abu 19, Dairon Atkins 18 sayı ile galibiyette önemli rol oynadılar. 

LH Fethiye Belediyespor 2021’in ilk maçında kendi evinde

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 15. haftada HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Fethiyespor Ağrı’yı da puansız gönderdi 4-1

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16. hafta karşılaşmasında Ağrı 1970 Spor ile karşılaştı. İlk yarıda Cengizhan’ın golü ile geriye düşen lacivert beyazlılar Ali Han, Anıl Gir, Cemal ve Serhat’ın golleri ile sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

Topateş, “Fethiye halkı basketbol takımına inansın”

ING Türkiye Basketbol Süper Lig’inde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Yavuz Topateş, “Bu ligde duygusallığa yer yok. Fethiye halkı basketbol takımımıza inansın” ifadelerini kullandı. SED-Medya’ya basketbol takımı ile ilgili geniş açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Yavuz Topateş, “En az iki takviye ile mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

Fethiyespor, Ağrı 1970 Spor önünde

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçını kazanmak istiyor. 30 Aralık Çarşamba günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Fethiyespor, tesislerinde maç saatini bekliyor.

Geleceğin şampiyonları çok güzel imkânlara kavuşuyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yenileniyor.

Fethiye’nin Sultanları rakip tanımıyor 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki ikinci yarının ilk maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Fethiye’nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü. Aydın temsilcisi ise lig genelinde oynadığı on ikinci maçında, dokuzuncu yenilgisini aldı.

Toros, “Yarışı bırakmayacağız”

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Çarşamba günü kendi evinde Ağrı 1970 Spor’u ağırlayacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılar, sahasında kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Mesut Toros, “Sonuçta hala lideriz. Bu takımı bizler bu duruma getirdik. Hiçbir zaman yarışı bırakmayacağız” dedi.

LH Fethiye Belediyespor galibiyeti kaçırdı 66-59

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor deplasmanda Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı. Başa baş geçen karşılaşmayı ev sahibi takım 66-59 kazandı.

Muğlaspor’da temizlik mi yapılıyor?

Muğlaspor’da kulüp başkanlığında gerçekleşen başkan değişikliğinden sonra bazı teknik ekip ve futbolcularla kulüple olan yollar ayrıldı.

LH Fethiye Belediyespor Büyükçekmece Deplasmanında

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ING Basketbol Süper Ligi'nin 14. hafta mücadelesinde İstanbul'da Büyükçekmece ile karşılaşacak.

Muğlaspor’da Nizamoğlu başkan oldu

Misli.com 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Muğlaspor’da kulüp başkanı Erol Kapiz’in istifasının ardından boşalan başkanlık koltuğuna Hüseyin Nizamoğlu getirildi. 

Toros, “Pozisyon ürettik ama değerlendiremedik”

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Tokatspor’a ikinci yarının başında yediği golle 1-0 mağlup olan lider Fethiyespor, ürettiği pozisyonları değerlendiremeyince haftayı puansız kapattı. Evinde Halide Edip Adıvarspor’u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna kurulan Fethiyespor, ardından çıktığı Tokat deplasmanında 1-0 kaybetmesine rağmen, 26 puanla liderliğini devam ettirdi. Fethiyespor’un, ligin en alt sıralarındaki Tokatspor’a karşı kaybetmesi camiada üzüntü yarattı. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Çok pozisyon ürettik ama değerlendiremedik” ifadelerini kullanırken, Tokatspor Teknik Direktörü Metin Altınay, “Lideri yenmek apayrı bir keyif! Oyuncularımın hepsinin ayaklarına sağlık, analarının ak sütü gibi bu 3 puan helal olsun” diye konuştu.

Toplam 1815 haber.