Spor

Spor Haberleri

LH Fethiye Belediyespor Petkim’i eli boş gönderdi 75-74

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 9. hafta karşılaşmasında Aliağa Petkim'i ağırladı. Son dakikaları büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı Fethiye temsilcisi 75-74 kazandı. Karşılmada 21 sayı atan Erick Neal ve 20 sayı kaydeden Elgin Cook galibiyette önemli rol aldı.

Fethiyesporda galibiyet sevinci

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’da galibiyet sevinci yaşanıyor.

BAL Ligi’nde 3 Muğla takımı

Muğla ili yeni futbol sezonunda BAL liginde, Gümüşlük Gençlikspor’un da katılımıyla 3 futbol takımı ile temsil edilecek.

Kapiz “Görevimizi Tamamladığımızı Düşünüyorum”

TFF 3. Lig 3. Grup'taki Play-Off yarı finalde elenen Muğlaspor’un genel kurul tarihi 20 Ağustos 2020 Perşembe günü olarak belirlendi

Bugün Günlerden Muğlaspor

FERDİ YAVUZ- TFF 3. Lig 3. Grup'taki Play-Off yarı finalinde bugün Ege ekipleri Somaspor ve Muğlaspor karşı karşıya gelecek.

Milas Belediyespor Voleybol Takımı'nda İmzalar Atıldı

Türkiye 1. Lig Erkekler Voleybol Ligi’nde Muğla'yı başarıyla temsil eden Milas Belediyespor kadrosunu tamamen yeniledi.

Muğlaspor'da Koronavirüs Şoku !

FERDİ YAVUZ- 3. lig 3. Grup'ta Play-Off yarı finalinde yarın (Perşembe) Soma'yla karşılaşacak olan Muğlaspor, Antalya kampını sürdürürken teknik direktörü Hasan Şermet’in, koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Murat Can Bölükbaşı Gol Kralı Oldu

FERDİ YAVUZ- Gol Krallığı Altın Top Ödülleri sahiplerini buldu. Muğlaspor kaptanı Murat Can Bölükbaşı, 3. Lig'de tüm gruplar arasında attığı 20 golle gol krallığına ulaşarak Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından Altın Top Gol Krallığı ödülü almaya hak kazandı.

Muğlaspor, Antalya Kampında İlk Antrenmanını Yaptı

FERDİ YAVUZ- 3. lig 3. Grup'ta Play-Off yarı finalinde Soma'yla karşılaşacak olan Muğlaspor, Antalya’da ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Muğlaspor Antalya Yolunda

FERDİ YAVUZ- 3. lig 3. Grup'ta Play-Off yarı finalinde Soma'yla karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bugün Antalya'ya gitti.

Tff 2. Lig Ve 3. Lig Play-Off Maçlarının Saatleri Değişti

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig Play-Off maç programınında değişikliğine gitti. 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak müsabakaların başlama saatlerinde değişiklikler yapıldı.

Muğla’nın Kalbi Antalya’da Atacak

FERDİ YAVUZ- 3. lig 3. Grup’ta Play-Off yarı finalinde Soma’yla karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, 19 Temmuz Pazar günü Antalya'ya gidecek. Antalya yolcusu olan Muğlaspor yönetimi ve futbolcuları, Alyans Restaurant’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın toplantısına Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Gülen Bütüner, Sportif Direktör Abdullah Eskihisarlı, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 

MUTSO’da Gündem, Muğlaspor’du

TFF 3. Lig 3. Grup'ta ligi beşinci sırada tamamlayarak Play-Off oynamaya hak kazanan Muğlaspor’da, Kulüp Başkanı Erol Kapiz, 2. Lige yükselme maçları öncesi Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MUTSO) ziyaret etti.

Muğlaspor Somaspor Maçı 23 Temmuz’da

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig Play-Off maç programını açıkladı. Karşılaşmalar 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak. Muğlaspor,  23 Temmuz Pazar günü saat 21.00’da Gloria Sports Arena'da Somaspor ile karşı karşıya gelecek.

Vali Tavlı'dan Muğlaspor Antrenmanına Ziyaret

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 20 - 28 Temmuz tarihlerinde Antalya’da oynayacağı 2. Lig’e yükselme maçlarının çalışmalarını sürdüren Muğlaspor antrenmanını ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi.

Muğlaspor Yönetiminden Futbolculara Tam Destek

20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da 2. Lig'e Yükselme maçları oynayacak olan 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Muğlaspor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takımın son yaptığı antrenmanı ziyaret eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz ve yönetim kurulu takıma tatlı ikram etti.

Kapiz “14 Yıldan Sonra 2'nci Ligin Kapılarını Aralamak İstiyoruz”

FERDİ YAVUZ-TFF 3'üncü Lig 3'üncü grupta 5'inci sırada bulunan Muğlaspor'un, ligin 2'ncisi Somaspor ile oynayacağı Play Off maçı öncesi açıklama yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz; “14 yıldan sonra 2'nci ligin kapılarını aralamak istiyoruz” dedi.

Muğlaspor Play-Off’da

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 3.lig 3. Grup'tan Somaspor, Pazarspor, Nevşehir Belediye Spor ve Muğlaspor takımlarının Play-Off oynama hakkı kazandığını açıkladı.

Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Takımı Süper Lig'de

2020-2021 Sezonunda Oturarak Voleybol (Paravoley) Süper Liginde mücadele edecek olan Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Bedensel Engelliler Voleybol takımı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı ziyarette bulundular.

Toplam 1811 haber.