Spor

Spor Haberleri

Muğlapor'da İstifa Dalgası Devam Ediyor!

Muğlasporda bir istifa daha yaşandı. Muğlaspor Kulübü yönetiminde yer alan Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ile yine yönetimde yer alan Hasan Keskin, dün Muğlaspor Kulübü yönetiminden istifa etmişlerdi. Bugün ise bir istifa daha gerçekleşti.

Yıldızlar Ligi’nde Marmaris fırtınası

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Marmaris Belediye Gençlik Spor Kulübü’nün 6 sporcusunun yer aldığı Muğla Voleybol İl Karması, Türkiye’nin ilk 12 takımından biri oldu.

Muğlasporda İstifa Depremi!

Muğlaspor Kulübü yönetiminde yer alan Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güven ile yine yönetimde yer alan Hasan Keskin, Muğlaspor Kulübü yönetiminden istifa ettiler.

Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Muğla’ya Altın Madalya

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı sporcusu Lara Su Koçak, Samsun’da düzenlenen 2020 Minikler Türkiye Şampiyonasında 13-14 yaş kategorisinde altın madalya kazandı. 

Pentatlon Federasyonu İle Protokol İmzalandı

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu, Fethiye’de 10-12 Nisan 2020 tarihlerinde Biathle-Triathle Türkiye Kupası’nı gerçekleştirmek üzere Fethiye Belediyesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

8 Mart’ta Tribünler Kadınlara Ait

Muğlaspor Kulübü, Nevşehir Belediyespor ile sahasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde oynayacağı maçta tribünleri kadınlara ayırma kararı aldı.

Gürün, Saburhane Gençlikspor’u Ziyaret Etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Saburhane Gençlikspor’u ziyaret ederek, minik sporculara başarılar diledi.

Muğlaspor’a İhale Yasağı Geldi

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz yaptığı açıklamalarla Muğlaspor’da neler oluyor dedirtti. Kapiz, açıklamalarında kendisi ve yönetimiyle ilgili bir algı operasyonu olduğunu ve "Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şikâyet üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Muğlaspor'a ihale yasağı getirildiğini söyledi.

Gençlikspor Etkinliklerinde İdlib Şehitleri Anıldı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği hafta sonu etkinlikleri ve kursları devam ediyor.

Muğla Voleybol Yarı Final Maçlarına Ev Sahipliği Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Voleybol Genç A Kızlar ve Erkekler Yarı Final Grup Maçları Tamamlandı.

Karacabey Bld 1- Muğlaspor 1

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor’a konuk oldu. Play-off mücadelesi veren Muğlaspor, grup lideri Karacabey Belediyespor deplasmanında 1-1 beraber kaldı. 

Datça’da Kulaçlar Şehitlerimiz Anısına Atıldı

Datça’da geleneksel hale gelen Kış Yüzme Maratonu’nda bu yıl kulaçlar, İdlib’de hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimiz için atıldı.

Muğlaspor’da Paralar Ödendi

3. Lig 3. Grupta play-off mücadelesi veren Muğlaspor’da, yönetim lider Karacabeyspor ile deplasmanda oynayacakları zorlu karşılaşma öncesi futbolcuların maç başı ve peşinatlarını ödedi.

Şampiyon Öğretmenlerden, Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

“Türkiye Öğretmenler Kupası” turnuvasında, Türkiye üçüncüsü olan Bodrum Erkek Masa Tenisi Takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’yi makamında ziyaret etti.

Özel yüzücüler şampiyona öncesi Başkan Aras’ı ziyaret etti

Fethiye Göcek’te 1-3 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda Bodrum'u temsil edecek minikler, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı makamında ziyaret etti.

Spor Tırmanış Şampiyonası Fethiye’de Yapıldı

Okullar Arası Spor Tırmanış Yarışması, Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirildi.

Toplam 1811 haber.