Spor

Spor Haberleri

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Şampiyon Sporculardan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ziyaret

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Şampiyon Sporcularından, Uluslararası Avrupa Muaythai Kupasında Şampiyon olan Evren Arslan, Minikler Avrupa Kupası 2. Olan Algan Turab Arslan, ve İFMA Muaythai Dünya Şampiyonasında 3. Olan Ceren Güçlütürk Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret ettiler.

Muğla’da TFF Grassroots - C Antrenör Lisans Kursu Açılıyor

Muğla’da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğinde TFF Grassroots - C  Antrenör Lisans Kursu açılıyor.

Düğerek Güneşspor Kulübü’nden Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Gecesi

2019-2020 futbol sezonu Süper Amatör  Ligi’nde mücadele eden Menteşe takımı Düğerek Güneşspor birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenleyecek. Kulüp Başkanı Şahin Kırkan yaptığı açıklamada Düğerek Güneşspor Kulübü’nü en iyi yerlere getirtmek istediklerini belirterek tüm Muğlalıları kulübe destek olmaya davet etti.

Hem Kulüp Başkanı Hem De Kaleci

Muğla 1. Amatör Küme'de mücadele eden Karaçulhaspor'un başkanı Mehmet Dalca, başkanlık görevinin yanı sıra Yeşil- Beyazlı ekibin kalesini de koruyor. 42 yaşında olan tecrübeli eldiven, gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi.

Büyükşehir’in Taekwondocuları Göğüs Kabarttı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo sporcuları 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda milli takım adına yarışarak bir altın iki bronz madalya kazandı. 

Martılar Yüksekten Uçuyor

Kısa bir süre önce yeniden yapılanmaya giden Marmaris Belediye Gençlik Spor, basketbol futbol ve voleybolda başarıdan başarıya koşuyor.

Başkan Otgöz'den Seydikemer Belediyespor'un Yeni Tesislerine Ziyaret

Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, Seydikemer Belediyespor'un tamamlanan tesislerini ziyaret ederek son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bozkurt’lar Futbol Turnuvası Bölge Şampiyonu Muğla

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen Bozkurtlar Halı Saha Futbol Turnuvası Bölge Şampiyonası, İzmir Ülkü Ocakları’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bodrum International Optimist Regatta ön kayıtları tamamlandı

Bodrum Belediyesi’nin himayesinde bu yıl 8'incisi düzenlenecek Bodrum International Optimist Regatta (BIOR) ön kayıtları tamamlandı.

Taekwondocu Milli Sporculardan Muğla’ya Ödül Yağmuru

7'nci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda Türk sporcular 63'ü altın olmak üzere 239 madalya kazandı. Muğla'dan da 9 Milli sporcunun yarıştığı turnuvada, taekvondocular Muğla'ya ödül yağmuruyla döndü.

Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor, Milas Esnaf Spor Oldu

Muğla Süper Amatör Ligi’n önemli şampiyonluk adaylarından Milas Belediyesi Beçin Gençlik Spor artık resmen Milas Esnaf Spor oldu.

Yüzme İl Birinciliği Tamamlandı

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışları Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleşti.

Seri Penaltılarla Fethiye Şampiyon Oldu

Okul Sporları Futsal Genç Erkekler il birinciliğinde şampiyon Fethiye M.Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Türkiye İkincisi Türkmen'den İlman'a Ziyaret

Kilis İlinde yapılan İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasına katılan ve 100 kg sıkletinde 2. olan Ahmet Türkmen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı ziyaret etti.

Muğlalı Bisikletçiler Alanya’dan Döndüler

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığınca Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1.Etap Bisiklet Yol ve Kriteryum yarışına katılan Muğlalı Bisiklet sporcuları genel klasmanda 14'ncü olarak Muğla’ya döndüler. 

Ertelenen Şampiyonluk 12 Şubat’ta Kutlanacak

Muğla Birinci Amatör Küme Ligi B Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Milas Gençlikspor Kulübü’nün ertelenen şampiyonluk kutlamasının 12 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilmesine karar verildi.

Gümüşlükspor İçin Bodrum’da Destek Gecesi Düzenlendi

Oyuncu Nejat İşler’in As başkanı olduğu Gümüşlükspor için Bodrum’da destek gecesi düzenlendi.

Toplam 1811 haber.