Spor

Spor Haberleri

Büyükşehir’in Kadın Masa Tenisçileri 2. Lig’de

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kadın Masa Tenisi Takımı, 3. Lig Masa Tenisi Müsabakalarında aldıkları başarılı sonuçlarla 2. Lige yükseldi.

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği'nden Tepki "Oynamak İstemiyoruz"

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği yayımladığı bir açıklamayla Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) liglerin devamı hakkındaki kararına tepki gösterdi.

İlman; 'Muğla’ya 222 Milyon Tl Yatırım Yapıldı'

FRT TV’de Cem Kaytan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Muğla Gündemi’nin bu haftaki konuğu Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman oldu. Muğla’ya yapılan yatırımların 222 Milyon lira değerinde olduğunu kaydeden İlman: “İlimiz genelinde geçtiğimiz yıl bakanlığımızın yatırımları, yurt yatırımlarıyla birlikte 222 Milyon değerinde” dedi. 

Kapiz, Bakan Soylu'yu Ziyaret Etti

3. Lig 3. Grupta play-off mücadelesi veren Muğlaspor’un Kulüp Başkanı Erol Kapiz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek, terörle mücadelede gösterdiği kararlılıktan dolayı tebrik etti.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, 18 Temmuz'da Başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarının 18 Temmuz 2020'den itibaren oynatılması kararının alındığını açıkladı.

Dalaman'a 4 Adet Tenis Kortu Yapımı İçin İmzalar Atıldı

Muğla'nın Dalaman ilçesi'ne Spor Toto’nun desteğiyle Dalaman Belediyesi tarafından yapılacak olan tenis kortları ve soyunma odası yapımı için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Dalaman Belediyesi tarafından protokol imzalandı.

Muğlaspor Kulüp Tesislerine Çirkin Saldırı

TFF 3'üncü Lig 3'üncü grupta mücadele eden Muğlaspor'un Menteşe Akyol Mahallesi'nde bulunan Bülent Akça tesislerine kimliği belirsiz şahıslar tarafından zarar verildi. Ayrıca Kulübün Ortaköy antreman sahasındaki 48 Gençlik Taraftar Gurubu'nun pankartı söküldü.

Muğlaspor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Tadilata Alındı

Muğlaspor Kulübü futbol takımı, 18 Temmuz’da başlayacak olan lig öncesi Ortaköy kampını sürdürürken, Sıtkı Koçman tesisleri ise Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı.

Arda Turan, Marmaris'te

Marmaris ilçesinde ailesi ile birlikte tatil yapan ünlü futbolcu Arda Turan oturduğu bir mekanda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Beşiktaş’tan, Başkan Gürüne Teşekkür

FERDİ YAVUZ- Beşiktaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş camiası adına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür etti.

İETT Genel Müdür Yardımcısı Kolukısa'dan Muğlaspor’a Ziyaret

FERDİ YAVUZ- Muğlaspor’un Ortaköy kampı devam ederken, Muğlasporlu futbolcuları, İETT Genel Müdür Yardımcısı Alper Kolukısa ziyaret etti.

Muğlaspor'da Kriz Sona Erdi, Futbolcular Kampa Girdi

FERDİ YAVUZ- 18 Temmuz’da başlayacak olan 2. ve 3. Lig maçları öncesi Muğlaspor kampa girdi. İlk antrenmanlarını yapan Muğlasporlu futbolculara, Kulüp Başkanı Erol Kapiz’de eşlik etti.

Muğlaspor'dan, TFF 'ye Tepki

FERDİ YAVUZ- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor Kulübü’nden, TFF’ye tepki geldi.

Marmaris Uluslararası Yelkenli Yat Yarışları Ağustos Ayında Start Verecek

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü (Kovid-19) sebebi ile ertelenen yelken yarışları Ağustos ayından itibaren tekrar başlayacak.

Muğlaspor Kaptanı Görevi Bıraktı

FERDİ YAVUZ- Muğlaspor'da kriz çığ gibi büyüyor. Muğlaspor futbol takım kaptanı Muratcan Bölükbaşı, kulüp yönetimi ile futbolcular arasında yaşanan konaklama krizi sonrası kaptanlık görevini bıraktığını açıkladı.

Muğlaspor'da Konaklama Krizi !

FERDİ YAVUZ-Muğlasporlu futbolcular kendilerine tahsis edilen yurdu terketti. Koronavirüs testinden geçirildikten sonra Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci yurduna yerleştirilen Muğlasporlu futbolcular dün akşam saatlerinde yurttaki hijyen şartlarının yetersiz olduğunu gerekçe göstererek kendi imkanlarıyla Muğlaspor Bülent Akça tesislerine geri döndüler. Yaşanan gelişmenin ardından Muğlaspor Kulüp Basın Sözcüsü Gülen Bütüner açıklamalarda bulundu.

Muğlasporlu Futbolcular Koronavirüs Testinden Geçirildi

Dünya genelinde etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayı içinde ara verilen ligler yeniden başlıyor. 18 Temmuz tarihinde başlayacak olan 2. ve 3. Lig öncesi Muğlaspor top başı yaptı. Lige kalan 6 maç için yeniden toplanan yeşil beyazlı ekipte teknik kadro, futbolcular ve kulüp çalışanları korona testinden geçirilirken takımın hazırlık kampını Ortaköy tesislerinde geçireceği öğrenildi.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ““Belediyenin Borcunu mu Ödeyelim, Deplasmana Maça mı Gidelim?”

FERDİ YAVUZ- Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, kulüp binasında basın açıklaması yaptı. Kapiz, kulüp başkanlığına aday olacak ve kendisini başkan olarak görmek istemeyen kişilere seslenerek, "Bu 6 haftayı geçirelim. Ne olacağına daha sonra karar verelim. 6 hafta ateşkes yapılmasını rica ediyorum" dedi. Kapiz ayrıca, “Belediyenin Borcunu mu Ödeyelim, Deplasmana Maça mı Gidelim?” dedi.

Bisiklet Kent Ula’da Bisiklet Sporunun Alt Yapısı Oluşturuluyor

Türkiye’de logosunda bisiklet bulunan tek ilçe Ula’da bisiklet sporunun altyapısına yönelik proje hayata geçiriliyor. İlk etapta Ula Belediyesi Bisiklet Takımı ve Ula Bisiklet Evi hizmete geçirilecek. 

Toplam 1811 haber.