Spor

Spor Haberleri

Lider, eli boş dönüyor 1-0

3.Lig 2. Grupta 15. Hafta mücadelesinde deplasmanda Tokatspor ile karşılan Fethiyespor, 48. dakikada Ali Kemal Yükseker’in golü ile 1-0 mağlup olurken, yenilgiye rağmen 26 puanla liderliğini sürdürdü.

Erol Kapiz istifa etti

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz istifa ettiğini açıkladı. Yönetim kurulu tarafından ise seçimli genel kurul kararı alındığı öğrenildi.

Fethiyespor’dan yeni kampanya

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, yeni bir kampanya başlattı. “Cismi Yoksa Resmi Olsun” isimli kampanyanın taraftarlardan yoğun ilgi gördüğü belirtildi. Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan, “300 TL’ye açık tribün kombine satışını yapacağız. Kombinesini alan kişilerin vesikalık fotoğraflarını alıp, kombine aldıkları koltuklarına koyacağız. Kendileri sahaya gelemeyecek ama fotoğrafları o tribünde olacak” şeklinde ifadeler kullandı.

Topateş, Spor Saati programına konuştu

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde oynadığı 13 maçta Galatasaray, Beşiktaş ve Petkim'i yenmeyi başaran, ancak oynadığı son 5 maçı kaybeden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor sevenlerini üzüyor.

Fethiyespor, Tokat’a umutlu gitti

3. Lig 2. Grupta haftayı 4-0’lık Halide Edip Adıvarspor galibiyeti ile kapatan Fethiyespor, Perşembe mesaisinde deplasmanda karşılaşacağı Tokatspor maçının antrenmanını yaptıktan sonra karayolu ile Tokat’a hareket etti. Teknik Direktör Mesut Toros, “Deplasmandan iyi bir sonuç ile dönmek istiyoruz. Karayolu ile Tokat’a gideceğiz” dedi.

Fethiyespor evinde hep kazandı

3. Lig 2 Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Fethiyespor’da, Halide Edip Adıvarspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. İstanbul temsilcisini Ali Han, Yakup (2) ve Anıl Arıcıoğlu’nun golleri ile farklı mağlup eden lacivert beyazlılar, sahasında oynadığı maçlardan kayıp vermeden hep 3 puanla ayrıldı. Fethiyespor evinde 7 maçta 21 puan toplarken, deplasmandaki 6 maçta ise 5 puan toplayıp, 26 puanla liderlik koltuğuna kuruldu.

Muğlaspor’da işler karıştı!

Muğlasporun kötü gidişatının faturası teknik direktör Egemen Urhan’a kesildi. TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da işler karıştı. Geçen hafta Özgür Deniz Ateş genel kaptanlık görevinden, Özcan Öz’de yardımcı antrenörlükten istifa etmişti. Kulüp son olarak teknik direktör Egemen Urhan ile yollarını ayırdı. Muğlaspor’un bu durumuna, spor kamuoyu büyük tepki gösteriyor.

LH Fethiye Belediyespor evinde kayıp 76-105

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadle eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta Empera Halı Gaziantep Basketbol maçında sakatlanan Erick Neal’ın yokluğunda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, baştan sona kötü bir oyun çıkarınca sahasında Bahçeşehir Koleji’ne 105-76 mağlup oldu.

Muğla Evde Spor Yaptı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, geçtiğimiz hafta sonu başlatılan ailece kitap okuma etkinliğine bir yenisi daha eklendi. Bu hafta sonu da öğrenciler, “Evde Kal, Spor Yap, Zinde Kal” kampanyasına katılmaya davet edildi.

Fethiyespor coştu 4-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 14. hafta karşılaşmasında Halide Edip Adıvarspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar karşılaşmayı Ali Han, Yakup’un iki ve Anıl Arıcıoğlu’nun golleri ile 4-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

Muğlaspor’da istifa depremi!

Muğlaspor teknik direktörü Egemen Urhan istifa etti.

İlk yarıyı namağlup lider bitirdiler 3-0

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki ilk yarının son maçında Salihli Belediyespor’u ağırladı. Fethiye’nin Sultanları rakibini 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı ve ilk yarıyı yenilgisiz lider olarak tamamladı. Manisa temsilcisi ise ilk yarıda oynadığı on birinci maçında, altıncı yenilgisini aldı.

LH Fethiye Belediyespor kritik virajda

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 13. hafta karşılaşmasında Bahçeşehir Koleji’ni konuk edecek. İstanbul temsilcisi son 6 maçından mağlubiyetle ayrılırken, 16 puanla 11. sırada bulunuyor. Temsilcimiz ise 15 puanla 15. sırada yer alıyor. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor - Bahçeşehir Koleji maçı saat 15.15’te Beşkaza Spor Salonu’nda oynanacak.

Fethiyespor yeni bir seri peşinde

İbrahim ethem’de sakatlandı

Başkan tokat, Milas Belediyespor antrenmanını ziyaret etti

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Milas Belediyespor Voleybol Takımı’nın antrenmanını ziyaret etti. Antrenmanın bir bölümünü de takip eden Başkan Tokat, Pazar günü oynanacak maç öncesi takıma başarılar diledi. 

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda kaybetti 84-64

ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor deplasmanda Empera Halı Gaziantep Basketbol takımına 84-64 mağlup oldu.

Karşılaşmayı Bilal Köseoğlu yönetecek

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Halide Edip Adıvarspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda üçüncü yenilgisini alan Fethiyespor, evinde kazanıp liderliği korumak istiyor. Pazar günü saat 13.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda seyircisiz oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren lacivert beyazlılar, 3 puana odaklandı. Teknik Direktör Mesut Toros, “İlk yarıyı lider olarak bitirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızı 3 puanla kapatmak arzusundayız” ifadelerini kullandı.

Toros

3. lig 2. Grupta Pazar günü Fethiye Şehir Stadı'nda Halide Edip Adıvar Spor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, Kütahyaspor yenilgisini unutturmak istiyor. Saat 13:00'de oynanacak maç öncesi hazırlıklarını sürdüren Fethiyespor, yeni bir seri başlatmak için oldukça umutlu. TEKNİK DİREKTÖR MESUT TOROS " Bizler profesyonel insanlarız. Hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Yine seri yakalamak istiyoruz. Bu hafta Halide Edip maçıyla da bunu başlatmak istiyoruz" dedi.

Muğlaspor kupadan elendi

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur karşılaşmasında Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşı karşıya gelen Muğlaspor, deplasmanda rakibine 5-0 yenilerek turnuvadan elendi.

Toplam 1815 haber.