İl Başkanı Akarfırat'tan Basın Açıklaması

31 Mart yerel seçimleri öncesinde hareketli günler geçiren MHP'de İl Başkanı Oğuz Akarfırat yazılı bir basın açıklaması yaparak merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye, Ortaca ve Datça’da Cumhur İttifakı ortaklığıyla aday çıkartan MHP’de Fethiye İlçe teşkilatı genel merkez kararıyla görevden alınmıştı. Yaşanan gelişmeler ve seçim süreci ile ilgili yazılı açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat,  “Hiç kimsenin, hiçbirimizin davanın önünde veya üstünde olmadığını idrak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı. 
Akarfırat açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
“31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleştirilecek olan ve Muğla’mız hak ettiği hizmeti alabilmesi için büyük bir şans olarak gördüğümüz Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kalmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi 13 İlçemizde ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Cumhur İttifakının başarı elde edebilmesi için tüm kadrolarıyla ve tüm imkânlarıyla sahada çalışmalarına başlamış, devam etmektedir. Türk ve Türkiye Yüzyılının arifesinde; Türk asrına yakışan şehirlerin inşası için tarihi bir dönüm noktası olarak gördüğümüz 31 Mart Yerel Seçimlerinde, Muğlalı hemşerilerimizi Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üretken Belediyecilik anlayışıyla ve Cumhur İttifakının insan odaklı belediyecilik anlayışıyla buluşturma gayemizden ödün vermeyeceğimiz bilinmelidir. 
Bugüne kadar siyasi müktesebatımızın temelini oluşturan, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “Önce Ülkem ve Milletim” düsturundan zerre sapma göstermeyeceğimiz de bilinmelidir. 
24.01.2024 tarihi itibariyle; Muğla’mızda Milliyetçi Hareket Partisi olarak Fethiye, Ortaca ve Datça İlçelerimizde milletimize hizmet anlayışıyla yola çıkan adaylarımız belirlenmiş, 3 ilçemizde 3 hilalin hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızı buluşturacak adaylarımız milletimizin takdirine sunulmuştur. Genel Merkezimizin yetkili organlarının çalışmaları ve nihayetinde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Fethiye’de Sn. Muhammet Kökten, Ortaca ilçemizde mevcut Belediye Başkanımız Sn. Alim Uzundemir ve Datça ilçemizde de Dr. Feyzullah Gülada Belediye Başkan Adaylarımız olarak ilan edilmiştir. Bilinmesini isterim ki; Muğla’ya hizmet aşkıyla sabırsızlanan Cumhur İttifakı’mızın seçime katılan tüm siyasi partilerden önce açıkladığı, projeleri ve ufkuyla Muğla’ya umut olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın ve diğer tüm adaylarımızla birlikte ilk günkü heyecan, kararlılık ve inançla çalışmalarımıza bundan sonra da devam edilecektir. Yine bilinmesini isterim ki; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin "Hiç kimsenin, hiçbirimizin davanın önünde veya üstünde olmadığını idrak mecburiyetindeyiz. Biz ayakları meçhule basan, başı da müpheme bakan devre mülk tarzında bir siyaset anlayışını elimizin tersiyle itiyoruz. Artık gün doğmuş, tan yeri aydınlanmıştır. Türk milleti sadırdan satıra, sedeften sefere, seferden zafere, zaferden cihanşümul bir kudrete talip ve kararlıdır. Bunun kaldıracı ve sıçrama rampası da Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleridir." sözü bizim için aklımızdan hiçbir zaman çıkmayacak bir öğüttür.  Gündemimiz Muğla’mızın her bir köşesine hak ettiği hizmetin götürülmesini sağlayacak kabiliyete haiz kadroların Muğlalı hemşerilerimizle buluşturulması, hedefimiz ise Muğlalı hemşerilerimize hak ettiği hizmeti ulaştırmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı; Tarihin bize yüklediği inkâr edilemez misyonun farkında, fikri tasavvurumuzun bilincinde, gelecek nesillere ulaştırılmak üzere bizlere emanet edilen Muğla’mızın kıymetinin idrakindeyiz. 
“Ayırmadan, Ayrışmadan Muğla İçin Canla Başla” diyor, “Birliğin Gücüyle” de Muğla’mıza daha iyi hizmet etmek için gün sayıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışmalarımızda yer alan dava arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, çalışmalarımızın aziz vatandaşlarımızla buluşması için canla başla çalışan basın emekçilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyor, dualarını ve desteklerini her zaman hissettiğimiz Muğlalı hemşerilerimize muhabbetlerimi sunuyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN