Karaca'dan Tombak'a Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2 ay önce göreve atanan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak ve yönetim kurulu üyelerini Büyük Birlik Partisi Fethiye ilçe binasında ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette yerel seçim Fethiye konuşuldu. 
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak nazik davranışından dolayı Alim Karaca’ya teşekkür etti.
İsmail tombak sözlerini şöyle sürdürdü; “Fethiye belediye başkanımız Alim Karaca bugün partimizi ziyaret etmiştir. Öncelikle bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine partim ve yönetimim adına teşekkür ederim.  31 Mart‘ta gerçekleşecek olan seçimlerde kendilerine başarılar dilerim”

“Demokrasinin en güzel örneği budur”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ziyarette yaptığı açıklamada “Ortak değerlerde buluşabilen Fethiye’mizde yaşayan bütün insanlarla birlikte hep beraber Fethiye’mizi yönetmek adına onlarla birlikte hareket etmeyi çok önemsiyoruz” dedi.
Alim Karaca sözlerini şöyle sürdürdü;“Demokrasinin en güzel örneği budur,  farklı siyasi görüşte olsanız da bu memleket için faydalı olabilen herkes ile biz yan yana yürüyebiliyoruz. Ortak değerlerde buluşabilen Fethiye’mizde yaşayan bütün insanlarla birlikte hep beraber Fethiye’mizi yönetmek adına onlarla birlikte hareket etmeyi çok önemsiyoruz”

“Yerel yönetimlerde hizmetler ve projeler konuşur”
Açıklamasında seçim süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Karaca; “Biz sadece yaptıklarımızı ve yapacak olduklarımızın üzerinde yoğunlaşıyoruz” dedi.
Karaca sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Önceki seçimlerimizde çok seviyeli bir seçim kampanyası yürütmüştük, yine bir seçim arifesinde giriyoruz şu an itibarıyla diğer partilerdeki birbirinden değerli aday arkadaşlarımızla birlikte alanlara indik biraz önce de söylediğimiz gibi demokrasinin en güzel örneğini sergiliyoruz.  Hiç kimseye karşı kırıcı küçücük bir sözümüz yok biz sadece yaptıklarımızı ve yapacak olduklarımızın üzerinde yoğunlaşıyoruz ve alana çıkan bütün arkadaşlarımızla da yapmış olduğumuz toplantılarda sadece Fethiye’de yapmış olduğumuz projeler ve yapacak olduğumuz projeler noktasında halkımızı bilgilendirmelerini söylüyoruz. Yerel yönetimlerde hizmetler ve projeler konuşur. Biz beş yıl boyunca Fethiye’mize güzel hizmetler yapabilmek adına bütün ekibimizle birlikte olağanüstü çalışmalar yaptık. Hiçbir belediye başkanının risk alamayacağı çok cesur adımlara imza attık.  Ciddi bir altyapı yatırımı yaptık çünkü Fethiye‘nin ciddi bir altyapı ihtiyacı vardı Büyükşehir belediyemizle birlikte altyapı ve üst yapıyı bitirdik. Fethiye’nin 25 yılını garanti altına almış durumdayız. Önümüzdeki beş yıllık süreçte de seçmenimiz bize yetki verdiği takdirde Büyükşehir belediyesi ile birlikte iki uyumlu belediye ile birlikte yine yeni bir rekor hizmetlere şehrimizde imza atacağız bundan hiçbir şüphemiz yok ama tercihi seçmenimiz ve halkımız yapacak ben tekrar sizlerin huzurunda aday olan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum”

“Fethiye‘yi ortak akılla hep beraber yönetmeye tekrardan talibiz”
Başkan Karaca, ziyaret hakkında gerçekleştirdiği açıklamasında; “Büyük Birlik Partisi ilçe başkanımız iki ay önce atandı ve bizler kendilerine bugün nezaket ziyareti yapıyoruz. Bu ilçeyi beraber teneffüs ediyoruz, bu şehirde beraber yaşıyoruz onların da şehrimiz adına talepleri olabilir projeleri olabilir ben onları almak adına kendilerini ziyarete geldim. Fethiye’de önümüzdeki günlerde halkımızla paylaşacak olduğumuz projelerde kendilerini de projelerin içerisinde görmek isteriz. Fethiye‘yi ortak akılla hep beraber bütün partilerimizle bütün derneklerimizle odalarımızla birlikte yönetmeye tekrardan talibiz tekrardan ben İsmail başkanımıza yönetim kurulu üyelerine çıkmış oldukları yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN