Karaca, 'Elimizden Gelen Desteği Sağlayacağız'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) yöneticileri ile üyelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, projeleri ile ilgili olarak FETAV yöneticilerine bilgiler aktardı. Belediye meclis üyelerinin de yer aldığı buluşmada Karaca, FETAV’ın önemli çalışmalara imza attığını belirterek; ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi. 
Ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Bizler sizleri düşünmek zorundayız. İnsanların bu zor şartlarda geçinmesi mümkün değil. Fethiye pahalı bir yer. Ekonomisi iyi olmayan insanların faydalanması için çeşitli yerlerde halk evleri yaptık. Bunları yaygınlaştırmamız lazım. Vakıf olarak yapılacak ne varsa bize iletilmesini istiyorum. Elimden gelen desteği sağlayacağım. Burası güzel işler yapıyor ve ben de elimden geldiğince yanınızda olacağım” ifadelerini kullandı. 
FETAV Müdürü Dilek Dinçer açıklamasında, “Keyifli bir toplantı oldu. Belediye Başkanı Sayın Alim Karaca projelerini anlattı, bizler de kendine taleplerimizi ilettik. Yıllardır yapmak istediğimiz okul yerimiz ile ilgili bilgi aktardık. Nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN