Karaca, Tıp Bayramı'nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Devlet Hastanesi’ndeki doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, sağlık kurumları ve çalışanlarının önemine vurgu yaptı. Tüm birimleri dolaşan Başkan Karaca, doktorlara çiçek takdim etti. Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu’dan hastane hakkında bilgi alan Karaca, görevlerinde başarılar diledi. 
Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yavuz Okulu yaptığı açıklamada, “Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Hastanemiz hakkında bilgiler aktarıp, daha sonra yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Anjiyo ünitemizin açılması ve yeni gelen doktorlarımızın göreve başlaması ile pek bir eksiğimizin kalmayacağını ifade ettik. Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN