Karaca, Zihinsel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Önümüzdeki dönemde engellilere yönelik projelerin yaygınlaştırılacağını belirten Karaca, dernek yöneticileri ve üyelerinin sorunlarını dinledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Beraberinde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ne ziyarette bulunan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, projelerini anlattı. Fethiye’de engelli vatandaşların yaşadığını ve onları da düşünmek zorunda olduğunu kaydeden Karaca, hayata geçirilecek çalışmaların engellilere uygun hale getirileceğinin altını çizdi. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Fethiye’de engelli bireylerimiz de yaşıyor. Ben onları düşünmek zorundayım. Onlara yönelik projelerimizi önümüzdeki dönemde yaygınlaştıracağız. Fethiye’de nerede bir çalışma yapıyorsak, engellilere uygun hale getireceğiz. Bizim faydalandığımız tüm imkanlardan onların da istifade etmesini istiyorum” dedi.
Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman açıklamasında, “Başkanımızın bugüne kadar tüm sorunlarımızda yanımızda olduğunu gördük. Kendisini de engelli dostu olarak biliyoruz. Her çalışmasında mutlaka bizlerin düşüncelerine başvurdu. Derneğimizin 200’e yakın üyesi var. Bunun yanında kayıtlı olmayan da yaklaşık bin 200 fahri üyemiz var. Kent Konseyi ile birlikte 41 mahallemizde yaşayan 41 engellimize yönelik Anıtkabir gezisi programı gerçekleştirdi. Önümüzdeki süreçte dernek ve Kent Konseyi olarak muhtarlar ile işbirliği sağlanarak engelli bireylerin adres tespitinin yapılmasını istiyoruz. Bunun sonucunda olası doğal afetlerde nasıl bir yol izleyeceğimizi planlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN