KAYMAKAM BALCIOĞLU'NDAN 18 MART MESAJI

Fethiye Kaymakamı Hayrettin BALCIOĞLU 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Balcıoğlu mesajında '18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, içinde azmi, iradesi, cesareti, bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen bu milletin, yiğitlikle örülmüş bir destanın yazılış tarihidir' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü Fethiye Kaymakamı Hayrettin BALCIOĞLU’ tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. Yıldönümü nedeni ile mesaj yayınlandı. Balcıoğlu mesajında “18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, içinde azmi, iradesi, cesareti, bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen bu milletin, yiğitlikle örülmüş bir destanın yazılış tarihidir.
Çanakkale, Osmanlı coğrafyasının dört bir yanından cepheye koşan Mehmetçiğin tertemiz sinesinde abideleşen birlik ve beraberliğimizin, sabır ve sebatımızın, iman ve inancımızın galibiyetidir. 
Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın!” dizelerinde de belirttiği gibi, gerçek kudretinin, manevi gücünün yanı sıra bağımsızlığını, onurunu ve vatanını korumak için ecdadımızın neler yapabileceğini bütün cihana “Çanakkale Geçilmez” sözünü nakşettiği zaferle bir kez daha göstermiştir.
Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bu topraklarda bizlere düşen görev birlik ve beraberliğimizi korumak, vatanımıza ve bağımsızlığımıza o günkü azim ve kararlılıkla sahip çıkmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN