Müdür Şumur'dan Öğretmenler Günü mesajı

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bugün, değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini kutladığımız, eğitimin ve öğretimin ışığında birleştiğimiz anlamlı bir günü birlikte yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin 100. Yılından, Türkiye Yüzyılında ilerlerken, sizin özverili çalışmalarınız ve öğrencilere sunduğunuz rehberlik, ülkemizin aydınlık geleceğini inşa etmede temel taşları oluşturacaktır.
Sevgili öğretmenler, sizler bilginin kutsal ışığını öğrencilerinize yayan kılavuzlarsınız. Sizler, ilim ve irfanın tohumlarını eken, öğrencilerin kalplerine sevgi ve merhamet aşılayan kişilersiniz. Sizler, ilham veren rehberler, öğrencilerinize sadece dersleri değil, aynı zamanda yaşamın anlamını da öğreten kişilersiniz.
Bugün, bu özel günde, sizlerin yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler, geleceğin mimarları, toplumun aydınlık yüzüsünüz. Emekleriniz, fedakârlıklarınız ve sabrınız için size teşekkür etmek istiyorum.
Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." sözünü ve Kuran-ı Kerim'in ilk emri olan "Oku" emrini hatırlatarak, sizlerin her bir öğrencinin geleceğine dokunduğunuzun farkında olmanız önemlidir. Sizler, bilginin ışığını taşıyan meşalelersiniz ve bu, büyük bir sorumluluktur.
Bu vesileyle, siz kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü içtenlikle kutluyor, gösterdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı sizleri takdir ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN