Tuna Yeniden Başkan

Türk Kızılay Derneği Fethiye Şubesi genel kurulunda mevcut Başkan Burhanettin Tuna, seçime katılan vatandaşların oyları ile yeniden başkanlığa seçildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Şefika Pekin Kız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, Mevcut Başkan Burhanettin Tuna tekrardan başkanlığa seçildi. 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Kızılay Derneği Fethiye Şube Başkanı ve Başkan Adayı Burhanettin Tuna,’’ Kıymetli Fethiye halkı, kıymetli gönüllülerimiz bugün saat 10:00’ da başlayıp, 12:30’da bitirdiğimiz genel kurulumuzun, Fethiyemize, ülkemize, kolumuzu uzatabildiğimiz tüm coğrafyaya ve insanlık alemine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 104 kayıtlı oy kullanabilir delegemizin 72 tanesi kongremize katılarak katkıda bulunmuşlardır. Katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanında bizleri yalnız bırakmayan oda başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları, belediye başkan yardımcılarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çoğunluğun katılımı ile kongremizi gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle 3 yıl boyunca Fethiye’mize, ülkemize ve kolumuzun uzandığı tüm coğrafyaya hizmet etmeye devam edeceğiz. 3 yıl süreyle bu görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz. İlçemizde bulunan diğer sivil toplum kuruluşları ile koordineli bir şekilde daha da güzel işler yapacağız. Bizden sonrada gelen arkadaşlarımız, gençlerimiz bu bayrağı daha yükseklere, daha güzel yerlere taşıyacaklardır. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN