Değerlendirmesi Haberleri

Değerlendirmesi Haberleri

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Balan'dan karşılaşma değerlendirmesi

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, alınan mağlubiyet sonrasında açıklamada bulundu.

Gülleri'den olaylı maç değerlendirmesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

“Bu yaz en çok Ölüdeniz Turları tercih edildi”

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hava sıcaklıkları henüz mevsim normallerine düşmediğinden dolayı günübirlik tur teknelerinde yaşanan yoğunluk Ekim ayında da sürüyor. Günübirlik tur işletmeciliği yapan Nika Hanım, mikrofonlarımıza yaz sezonunun değerlendirmesini yaptı.

12 Bin Yapıya “Deprem” Değerlendirmesi

Milas Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma, binlerce can kaybına neden olan deprem felaketinin ardından Türkiye genelindeki ilçeler bazında “ilk” olacak bir çalışmaya imza atacak.

Kökten’den Şenlik Değerlendirmesi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı aynı zamanda Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kökten beraberindeki heyetle Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programına katıldı.

Fethiye Turizm Konseyi, 2023 turizm sezonunu değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, 2023 turizm sezonu ve WTM Londra Turizm Fuarı’na ilişkin hazırlıklar konuşuldu.

Başkan Kökten, “Hareketlilik, canlılık var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, bayramda yaşanan yoğunluğa değinerek içinde bulunduğumuz Temmuz ayı için turizm değerlendirmesinde bulundu.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANINDAN KAPSAMLI 2022 DEĞERLENDİRMESİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2022 yılının geniş bir değerlendirmesini yaparken, Fethiye Belediyesi'nin yıl boyunca yaptığı çalışmaları özetledi ve 2023 yılından beklentilerini dile getirdi.

MÜFTÜLÜKTEN 2022 YILI DEĞERLENDİRMESİ

Fethiye Müftülüğü tarafından yeni yıl öncesi 2022 yılının verileri paylaşıldı.

ÖZTÜRK, MAYIS AY’I DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Ak Parti İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısında Mayıs ayı değerlendirmesi yaptı. Yapılan değerlendirmede Öztürk; altyapı, eğitim, konut fiyatları, Fethiyespor ve hakkında çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu.

FTSO MAYIS AY’I MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda ‘Ekonomide 2021 Yılı ve 2022 Yılı Değerlendirmesi’ konulu sunum yapan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Marangoz, son 3 yılda yaşananları takip etmekte zorlandıklarını belirterek küresel ekonomik veriler, pandemi ve kuraklıkla birlikte olağanüstü bir dönemden geçtiklerinin altını çizdi.

METE AY’DAN TURİZM DEĞERLENDİRMESİ

Çalış Turizm Derneği Başkanı Mete Ay 2022 turizm sezonunu değerlendirdi.2022 yaz sezonu için Çalış ve Fethiye ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mete Ay “Herkesi Çalış’a bekliyoruz” dedi.

Milas’ın alternatif turizm potansiyeli değerlendirildi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, başkanlığında Milas ilçesinde bulunan Beçin Kalesi ve Ören Yeri ile Milas Alatepe yamaç paraşütü alanında yapılacak çalışmalar ile ilgili durum değerlendirmesinde bulunmak üzere Vali Yardımcıları, kaymakamlar, ilgili kurum müdürleri ve kazı başkanlarının katılımı ile toplantı düzenlendi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2021 Yılını Değerlendirdi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 2021 yılının kapsamlı bir değerlendirmesini yaparken, Fethiye Belediyesi’nin bu yıl yaptığı çalışmaları özetledi ve 2022'den beklentilerini dile getirdi.

Dinçel’den gündem değerlendirmesi

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel Pazar günü saat 13’de karşılaşacakları Ağrı 1970 maçı öncesinde gündemi değerlendirdi.

Dinçel “Taraftar ile işimiz daha kolay”

Modafen maçını deplasmanda farklı kazanan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel 3-0 kazandıkları MODAFEN maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Seydikemer TDİOSB için “ÇED olumlu” belgesi tamam

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), proje sahibi olduğu Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) çevreci proje olduğu belgelendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın projeye ilişkin “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Olumlu” kararına ilişkin belgeyi kamuoyuyla paylaşan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Bölgemizde hayvancılık sektörünün gelişmesine önemli bir katkı sağlayacak Seydikemer TDİOSB’nin bir aşaması daha tamamlandı. Çevreye duyarlı olacak Süt Sığırcılığı OSB, bölgemizi hayvancılıkta önemli bir merkez haline getirecek.” dedi.

Başkan Karagöz’den asgari ücret açıklaması

Yeni yılın yaklaşmasıyla asgari ücrete yapılacak olan zammı vatandaş merakla bekliyor. Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karagöz asgari ücret değerlendirmesinde bulundu. 

Bakırcı ve Çatal 90 dakikayı değerlendirdi

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor'u 3-0 mağlup etti. Seriyi bozmayan Fethiyespor’a 90 dakikalık maç değerlendirmesinde bulunan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Böyle maçlar zor maçlardır Ceyhan’ın altta olmasına bakmayın benim en korktuğum maçlar böyle maçlardır. Hayırlısıyla çocuklar bu işin üstesinden geldiler 3-0 ile maçı aldılar” dedi.

Köymen, “Tek bir amacım kalıyor; alt yapı”

Seydikemer Belediyesporda beşinci yılını doldurmuş olan Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen geçen beş yılın değerlendirmesini yaptı. En iyi alt yapıya sahip olmak istediklerini belirten Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, “Önümüzdeki en önemli iş sahamızın yapımı. Bunu da yine Belediye Başkanımızın gayretleriyle başaracağız. Bütün her şey istediğim noktaya gelince tek bir amacım kalıyor; alt yapı” dedi.

Milas Belediyesi'nden yangın değerlendirmesi

Milas Belediyesi tarafından 06.08.2021 saat: 09.44 itibariyle yapılan açıklamada aşağıdaki değerlendirmelere yer verildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Muğla’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ve halkın sorunlarını dinlemek için Muğla'ya geldi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyareti esnasında konuşan Akşener, "Ortaya çıkan ifşalar üzerinden baktığımızda Türkiye'nin dağına, taşına, kuşuna çöküldüğü anlaşılıyor" dedi. Akşener, Muğla'da deniz kenarlarında meydana gelen yangınlara yönelik ise, 'Akıllı yangınlar' değerlendirmesinde bulundu.

Rektör Çiçek, gerçekleştirilen hizmetlerin değerlendirmesini yaptı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, yönetimde şeffaflık ve hesap verme sorumluluğundan hareketle Ocak 2020-Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen tüm çalışmaların ve kazanımların değerlendirildiği; geleceğe dönük projelerin aktarıldığı Kazanımlar, Hedefler Sunumu’nun üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Turizmcilerden sezon değerlendirmesi; yerli turist akını olacak

Kademeli normalleşmeyle beraber kısıtlamaların hafifletilmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Hareketliliğin başlamasıyla Ölüdenizli turizmciler sezondan umutlu.

Milletvekilleri Demir ve Gökcan’dan müjde: 'Yeni Adalet Sarayı projelerimiz hazır'

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile TBMM'de, Muğla'ya yapılacak yatırımları görüştüklerini belirttiler. Milletvekili Demir ve Gökcan görüşmeye ilişkin yaptıkları açıklamada 'Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanımız Mehmet Demir ile birlikte bugün Adalet Bakanımızla Muğla'mız ve ilçelerimiz için çok verimli bir toplantı yaptık. Muğla'mıza ve ilçelerimize Yeni Adalet Sarayları kazandırıyoruz. Muğla'mızın ihtiyaç duyduğu personel eksiği de tamamlanacaktır' değerlendirmesinde bulundular.

Marina İnşaatı İdare Mahkemesine Taşındı

Fethiye sahil bandında karayolları karşısına yapılmak istenen 300 yat kapasiteli marina inşaatına “Çevresel Etki Değerlendirmesi(ÇED)”ne gerek yoktur şeklinde ilgili bakanlık yetkililerin aldığı karara çevreci dernekler karşı çıkmıştı.

Pandemide Muğla tercih edildi

Muğla’da pandemi durum değerlendirmesi toplantısı yapıldı. Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapılan toplantıda, Muğla’nın güvenli, denetimli ve pandemi açısından düşük riskli olduğu için pek çok vatandaşın farklı illerden gelerek Muğla’da bulunan ikinci konutlarında uzun süredir kaldıkları belirtildi.

Harun Sağır, 2020 değerlendirmesinde bulundu

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, yaptığı açıklamada 2020 yılı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Oda Başkanı Sağır, Kovid-19 salgınının esnaflara zorlu bir süreç yaşattığını belirtti. Aylardır kapalı olan işletme ve dükkanların zor durumda olduğunu ve her zaman onların yanında olacaklarını kaydetti. Esnafların bu zor günlerinin bir an önce geride kalmasını temenni etti. 

Toros, “ Deplasman şanssızlığını kırdık”

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Çengelköyspor A.Ş.’yi Yakup Alkan ve Anıl Gir’in attığı gollerle 2-1 yenerek deplasmanda ikinci galibiyetini alıp 32 puanla ilk yarıyı lider kapatan Fethiyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Teknik direktör Mesut Toros, “deplasman şanssızlığını kırdık, ilk yarıyı lider kapattığımız için mutluyuz” değerlendirmesinde bulundu.