Hizmeti Haberleri

Hizmeti Haberleri

Uludağ Seyahat vatandaşların hizmetinde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Uludağ Seyahat yeni yazıhanesi ile birlikte vatandaşların her daim hizmetinde. Uludağ Seyahat; Aydın, İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Bursa, Gebze, Balıkesir, Susurluk, Bandırma, Gönen, Biga, Çan ve son olarak İstanbul’a ulaşım sağlıyor.

Muhammet Kökten "Fethiye'nin İl Sözünü Aldım"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Yenievler Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kökten "Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak” dedi. Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten "İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor" diye konuştu.

Fethiye'de Uzman ve Donanımlı Kadrosuyla Cep Klinik Hizmetinizde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No:37’de bulunan Cep Klinik Teknik Servis & Aksesuar, uzman ve donanımlı kadrosuyla hizmet vermeye devam ediyor.

Big Chefs Kaliteli Hizmeti İle Beğeni Topluyor

Foça Mahallesi 1030 Sokak No:190 Çalış Sahil, Şat Burnu’nda ORKA Grup’un bölgedeki yatırımlarından bir tanesi olan Big Chefs, eşsiz manzarası, kaliteli yemekleri ve içecekleriyle kaliteli hizmet veriyor.

13 bin 152 ameliyat, 19 organ nakli gerçekleştirildi

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl 112 ambulansı ile 118 bin 971 hastaya müdahale ederek acil sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Başkan Gümüş, “Kadınların Daha Güçlü Olduğu Bir Menteşe İçin Çalışıyoruz”

Menteşe Belediyesi Kadın Danışma Merkezi şiddete maruz kalan ya da kalma riski bulunan kadınlara yönelik sosyal, psikolojik ve hukuki danışmanlık hizmeti veriyor. Danışma Merkezinde ayrıca kadınlara şiddetle mücadelede, 6284 sayılı kanun kapsamında yasal hakları ve önleyici tedbirleri konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Büyükşehirden 10 yılda 22 Bin 729 haneye ziyaret

 2014 yılında başlatılan Evde Bakım Hizmeti ile Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri bugüne kadar 13 ilçede 22 bin 729 haneyi ziyaret ederek 364 bin 32 kez tıbbi ve genel bakım hizmeti verdi.

MEGEM’de Hizmetler Veriliyor

Menteşe Belediyesi Kötekli Gençlik Merkezi’nde (MEGEM) spor, sanat ve kültürel faaliyetleri içeren ücretsiz kursların yanı sıra üniversite öğrencileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için el ele butik ve ücretsiz çamaşırhane hizmeti de veriliyor.

Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak

Ticaret Bakanlığı'nın yiyecek ve içecek hizmeti sunan işletmelerin tarife ve fiyat listelerini görünür şekilde kafe ve restoranların önüne koymasına ilişkin düzenlemesi yürürlüğe girdi. Artık işletmeler tarife ve fiyat listelerini girişte görünür bir yere koyacak.

Başkan Gürün; “Karaçulha Hali’mizdeki Ürün pazarlama alanı ve tesisimiz üreticilerimizin dört mevsim hizmetinde olacak”

Büyükşehir 40 Milyon TL’lik Yatırımı Tamamladı Muğla Büyükşehir Belediyesi, Karaçulha Toptancı Hali içerisinde 40 Milyon TL’lik yatırımla başlattığı tesis ve ürün pazarlama alanı çalışmalarını tamamladı.

Menteşe'de yollar modern görünüme kavuştu

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Belediye, Evde Kuaförlük Hizmeti ile Vatandaşların Takdirini Kazandı

Milas Belediyesi’nin engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylere yönelik Evde Kuaförlük Hizmeti başladı. Saç kesimi, el ve ayak tırnak bakımını içeren hizmet, evden çıkma imkânı olmayan hasta, yaşlı, özel gereksinimli bireyler ve dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kolaylık sağlıyor.

Büyükşehirden Üniversite Öğrencilere Sıcak Çorba İkramı

Muğla Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencileri için soğuk havalarda çorba ikram hizmetine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Akdenizli: “Halkımızın İyi Gününde Olduğu Gibi Zor Günlerinde de Yanlarında Olacağız”

Seydikemer Belediyesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için araç filosunu güçlendiriyor. Vatandaşların en zor gününde de yanında olan Seydikemer Belediyesi, araç filosuna 1 yeni cenaze aracı daha kazandırdı.

Milas Belediyesi’nden Eczacılara Kutlama

Milas Belediyesi, sağlık hizmetinin sunumunda çok önemli bir yere sahip olan eczacılarımızın günlerini kutladı.

84 Bin 682 Seferle 17 Bin 637 Nakil Hizmeti Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar hasta ve engellileri sağlık kuruluşlarına güvenle ulaşmaları için nakil hizmetlerini sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri bu kapsamda bugüne kadar 84 bin 682 seferle 17 bin 637 kişiye nakil hizmeti verdi.

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Büyükşehir 2 bin 912 Yeni Durak Yaptı

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde bugüne kadar vatandaşlara daha geniş bir alanda ulaşım hizmeti sağlayabilmek için 2 bin 912 yeni durak yaparak hizmete sundu. 

Büyükşehir Kısa Mola ile Ailelerin Yanında 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan hizmeti Kısa Mola bugüne kadar 378 aileye 6 bin 729 kez hizmet verdi. 

'65 Yaş ve Üstüne 'Ücretsiz' Ulaşımı Durduruyoruz'

Özel Halk Otobüsleri Birliği, tüm Türkiye'de 65 yaş üstü ücretsiz taşıma hizmetini ekim ayında durdurma kararı aldı.

Sahipsiz Sokak Hayvanlarına Sağlık Hizmeti

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında Bitez Mahallesinde çipleme, aşılama, genel sağlık kontrolü uygulamalarını sürdürdü

Yarınlarınızı Planlarken Yalnız Değilsiniz

Menteşe Belediyesi üniversite tercihlerinizi yaparken rehber ve danışmanlık hizmetiyle sizleri yalnız bırakmıyor.

Belediyeden Kesintisiz Wi-Fi Hizmeti

Bodrum Belediyesi tarafından bilgiye hızlı ve kolay erişimi sağlamak, acil durumlar sırasında iletişimi kolaylaştırmak, bölgedeki turizme katkı sağlamak, sosyal etkileşimi artırmak için kamusal ortak kullanım alanlarında Wi-Fi hizmeti veriliyor

Martı Kafe, Mahkeme Kararıyla Boşaltıldı 

Fethiye’de 2012 yılından bu yana hizmetini sürdüren Martı Kafe, uzun süre kapalı kalması gerekçe gösterilerek sözleşmesi Fethiye Belediyesi Anonim Şirketi (FEBAŞ) tarafından fesih edildi.

Büyükşehir Mezbahaları ile Kurban Bayramı’na hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarını tamamladı.

Bayram Tıraşı Büyükşehirden

Muğla Büyükşehir Belediyesi her bayram da olduğu gibi Kurban Bayramında da yatağa bağımlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşları ücretsiz tıraş hizmeti veriyor.

BELEDİYENİN ZİRAİ DRONE ÇİFTÇİLERİN HİZMETİNDE

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tarımda teknoloji destekli kalkınma ve gelişme çalışmaları kapsamında zirai ilaçlama ve gübreleme için envantere alınan drone çiftçilerin hizmetinde. Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü envanterine alınan zirai drone ile doğru ilaçlama ve gübreleme uygulaması gerçekleştirilerek çevreci bir yöntemle üreticilere kolaylık sağlanacak.

ESNAF HASTANESİ SAÇ EKİM ÜNİTESİ AÇILDI 

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Saç Ekimi Ünitesi’nin kapılarını açtı. Modern ve yenilikçi saç ekimi teknikleri ile bölgede tek olmanın gururunu yaşayan hastane, profesyonel ekip ve danışmanlık hizmetini vatandaşlara sunuyor

FTSO’DA VİZE HİZMETİ 15 MART’TA BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi ve Ticaret Odası’nda, vize hizmeti 15 Mart 2023 Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Kosmos Vize Hizmetleri tarafından verilecek hizmet kapsamında Yunanistan’a shengen vizesi başvuruları, FTSO hizmet binasında açılan vize ofisinde hafta içi her gün 09.00–16.00 saatleri arasında yapılabilecek. 

KAYMAKAM KARAMAN’DAN SAÇ KESİM ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurt Müdürlüğü’nde depremzedeler için saç kesim hizmeti veren berberleri ziyaret etti.