Ilçe Başkanlığı Haberleri

Ilçe Başkanlığı Haberleri

CHP'den çelenk sunma töreni

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli, Ak Parti İlçe Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

İlçe Başkanı Ayıkol’un Resmi Ataması Yapıldı

Bir süredir vekaleten AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürütmekte olan Avukat Murat Çağlar Ayıkol’un, genel merkez tarafından resmi ataması yapıldı. 

Başkan Akdenizli, Memleketi Seydikemer’de Davul Zurnayla Karşılandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

MHP İlçe Başkanı Tekin'den İlk Açıklama

MHP İlçe Başkanı Osman Cura ve yönetiminin il başkanlığı tarafından görevden alınmasının ardından MHP Fethiye ilçe başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

Mhp Fethiye'de Tekin Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanlığına Avukat Abdülkadir Tekin'in atandığı öğrenildi.

Eski Başkan Cura, Açıklamalarda Bulundu

Cumhur ittifakının Fethiye Belediye Başkan Adayının MHP'den Muhammet Kökten olarak açıklanmasının ardından, MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından MHP Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden alınan Osman Cura, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.

Yerli Ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı Açılıyor

Yerli ve Milli Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı hizmet binalarının açılışı, Genel Başkan Teoman Mutlu, genel başkan yardımcıları, il ve ilçe teşkilatının katılımıyla 27 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Başkan Adayı Kökten, “Var Gücümüzle Çalışacağız”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay ile birlikte Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ülkü Ocaklarından, Kökten’e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’i seçim süreci sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.

İlçe Teşkilatı Görev Dağılımı Yaptı

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevine Arif Bozyel’in atanmasının ardından görev dağılımı yapılarak, yürütme kurulu belirlendi. 

CHP Fethiye Yemek Organizasyonunda Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel birlik ve dayanışma yemeğine yoğun katılım oldu.

Aday Adayı Kökten, “Burası bizim ikinci evimiz”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten, aday adaylığı süreci kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Kökten, birlik ve beraberlik mesajları vererek Başkan Cura ile istişarede bulundu.

Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Aday Adayı Çaylı’dan MHP İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı, ziyaretleri kapsamında MHP Fethiye İlçe Başkanlığı’na bir dizi ziyarette bulundu.

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, “Savaş Acilen Son Bulmalıdır”

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Hamas ve İsrail arasındaki savaşın acilen sonlanması gerektiğini belirterek, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

CHP Fethiye'den Bayrak Açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın, 'Türk Bayrağı üzerine adını yazdırarak, bayrakları belediye görevlilerine şehrin farklı noktalarına astırdı' iddialarına CHP Fethiye İlçe Başkanlığından açıklama yapıldı.

Zafer Partisi’nden SMA hastası Hüseyin Efe için destek

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından her Salı günü kurulan Salı pazarında SMA tip-2 hastası Hüseyin Efe için yardım standı açıldı.

Çoban, “Fethiye’de aktif siyasetin içerisinde olacağım”

Geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Çoban, ilçe başkanlığı istifa sürecinden bahsederek yerel seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

CHP Muğla’da ilçe kongre tarihleri netleşti “Fethiye 10 Ağustos”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla’da delege seçimleri tamamlandı, ilçelerin kongre tarihleri de kesinleşti. Kongreler, 10 Ağustos günü Fethiye İlçe Başkanlığı ile başlayacak, 26 Ağustos’ta Marmaris ile sona erecek.

Fethiye İlçe Başkanlığında Delege Seçimi Başladı

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, gelecek aylarda yapılacak kongreler için delege seçimlerine başladı.

AK Parti Fethiye’de bayramlaşma töreni

AK Parti Fethiye ilçe başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı.  

Çoban, İYİ Parti'den İstifa Ettiğini Açıkladı

Geçtiğimiz dönemde İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Ziraat Mühendisi Ali Fatih Çoban, yaptığı yazılı açıklamada İyi Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti gücünü arttırıyor

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı büyümeye devam ediyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından katılımların arttığı Ak Parti’ye son olarak geçtiğimiz aylarda Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Saadet Kansız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılım sağladı. Aynı zamanda programın sonlarına doğru ilçe teşkilatına gelen Deva Partisi eski gençlik kollar başkanı İsa Özdemir’de resmen AK Parti’ye geçti.

Kovancı’nın Hayali Gerçek Oldu

Fethiye İlçe Başkanlığı görevine atandığı daha ilk gün yapmış olduğu açıklamada tüm teşkilatı toplama sözü veren Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı bu hayalini gerçekleştirmiş oldu. 

tosun, 'Verin Yetkiyi, Görün Ankara’daki Etkiyi!'

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Regia Mare Hotel Bodrum’da İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen akşam yemeğinde, İYİ Parti Muğla Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Metin Ergun ile Muğla Milletvekili Adayları Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer hazır bulundu. 

İyi Parti Muğla Vekil Adaylarından Bodrum Çıkarması

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayları Prof. Dr. Metin Ergun, Behçet Saatcı, Mehmet Tosun ve Ayfer İlhan Öçer, Bodrum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. İyi Parti Muğla İl Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen buluşma, Bodrum Denizciler Derneği’nde gerçekleşti. Milletvekili adayları Bodrum ve Muğla genelinde denizcilerin yaşadığı sorunlara çözüm önerilerini ve İyi Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatlerini anlattılar. 

Siyasi bir parti muhtarlarla buluştu

14 Mayıs’ta seçime girecek olan bir siyasi partinin Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Gökcan, “Muğla’ya 21 Yılda 50 Milyar TL Yatırım Yaptık”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Başkan Turhan Kovancı’ya ‘hayırlı olsun’ demek ve partililerle helalleşmek için ziyarette bulundu.