Genel

Genel Haberleri

CHP'Lİ VEKİLLERDEN DTO FETHİYE ŞUBESİ'NE ZİYARET

CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Av. Burak Erbay tarafından Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

CHP’Lİ VEKİLLER KARACA’YI ZİYARETTE BULUNDU

CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyarette bulundular. Muğla Baro Başkanlığı görevine seçilen Levent Akgün de Karaca’yı ziyaret etti.

ÇYDD’DEN ÖZEL PROGRAM

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'ne özel program düzenlendi.

CHP KADIN KOLLARI VE ADD’DEN ÇELENK SUNUMU

5 Aralık 1934’te, Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkının tanınması münasebetiyle Fethiye CHP Kadın Kolları tarafından Beşkaza Meydanı’nda program düzenlendi.

BAŞKAN GÖNEN’DEN 5 ARALIK AÇIKLAMASI

5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı dolayısıyla YKKED Başkanı Avukat Ali Gönen tarafından basın açıklaması yapıldı.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ’NDEN ÇELENK TÖRENİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkını kutlamak için çelenk sunumu ve basın açıklaması programı gerçekleştirildi.

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KAYNAK’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ      

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) Kur’an Kursu ve Kur’an Eğitimlerinden kullanılması amacıyla arsa bağışında bulundu.

SOKAK HAYVANLARI ADINA SERGİ

Fethiye'nin tanınmış yerel sanatçılarından Serap Şenel'in 'Mandala ve Taş Boyama' sergisi, Aziz Çetinkaya özel sanat galerisinde törenle açıldı.

BAŞKAN KANSIZ,” HUKUKİ İŞLEMLERİ PAZARTESİ BAŞLATACAĞIZ”

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız tarafından basın açıklaması yapıldı.

FARKINDALIK SEMİNERİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde engelli haklarına ve sorunlarına dikkat çekilmek için ilan edildi. Bu özel gün de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde farkındalık semineri yapılarak skeç gösterisi sergilendi.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde “Birlik Beraberlik” yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip; “Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız” dedi.

BAŞKAN DEMİR'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEMİR’İN BABASINA SON YOLCULUK

Eski Milletvekli Nurettin Demir, babasını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

KARACA, “ENGELSİZ BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi’nde çalışan özel gereksinimli personeller için Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Down Kafede kahvaltı düzenledi.

SADET KANSIZ, “GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız kendisinin görevden alındığı yönündeki dedikodulara açıklık getirerek görevinin başında olduklarını söyledi.

ERASMUS ÖĞRENCİLERİ ZENTARA’DA EĞLENDİ

Fethiye Üzümlü Borsa İstanbul Anadolu Lisesinin “Creating a School Environment for Active Participation” isimli Erasmus+ KA2 projesinin Polonya, Yunanistan, Portekiz ve Romanya ortaklarının katılımlarıyla gerçekleştirdiği proje etkinliğinin son durağı Zentara Beach Kitchen oldu. Öğrenciler programın son gününde doyasıya dans ederek birbirinden lezzetli Türk yemeklerini tattılar.

DALAMAN-ÜSKÜP UÇAK SEFERLERİ TURİST AKIŞINI BAŞLATACAK 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) kardeş odası Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile birlikte düzenlediği iş geliştirme programı kapsamında Kuzey Makedonya’dan Fethiye’ye gelen tur operatörleri FTSO’da düzenlenen toplantıda izlenimlerini anlattı. 

VEKİL ENGİNYURT, FETHİYE PROGRAMINDA KONUŞTU

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye programında Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorularını yanıtladı.