Genel

Genel Haberleri

VEKİL ENGİNYURT, FETHİYE PROGRAMINDA KONUŞTU

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Fethiye programında Seda Köktener ve Arzu Sipahi’nin sorularını yanıtladı.

BAŞKAN TURGUTOĞULLARI MAZBATASINI ALDI

İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Fethiye Adalet Sarayı’na giderek mazbatasını aldı.

FETHİYE BALKAN ÇANAĞINDAN TURİSTLERİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) kardeş odası Makedonya-Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile birlikte düzenlediği Kuzey Makedonya ve Balkan ülkeleriyle Fethiye arasında turizm tanıtımı programı kapsamında Makedonya’daki tur operatörleri, Fethiye konaklama sektörü temsilcileri bir araya geldi.

YAĞIŞ SEYDİKEMER'DE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Seydikemer Kumluova Mahallesi'nde yoğun yağan yağmur nedeniyle kanallarda sular taşarken bazı seraları ise su bastı. 

SEYDİKEMER’İN SOKAKLARI RENKLENİYOR

ÜNLÜ SANATÇI BAŞARIR’IN ESERLERİ BEĞENİ TOPLUYOR Seydikemer Belediyesi’nin katkıları ile ilçedeki çalışmalarına devam eden Ressam ve Heykeltraş Ali Rıza Başarır, bu kez Seydikemer Kaymakamlığı Binası yanında bulunan trafo binasına çizdiği resimle takdir topladı. Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın da dikkatini çeken resim, büyük beğeni topluyor.

TURİZM SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ BULUŞTU

Makedonya ve Fethiye Turizm Sektörü Temsilcileri Toplantısı, Sundia Exclusive By Liberty’de gerçekleştirildi.

GENÇ ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ

Arif ve Demet Evcin çiftinin kızları Birru Buse Evcin, Doğukan Efe Çiftçi ile Petunya Beach Club’da düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. 

SEYDİKEMER’DE, MUĞLA’NIN ALABALIK ÜRETİMİ KONUŞULDU

Seydikemer Tarıma Dayalı Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi  (TDİOSB) Yönetim Kurulu Heyeti, Seydikemer Kaymakamlığı toplantı salonunda Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında toplandı. Toplantıda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de yer aldı.

İYİ PARTİ İLÇE KONGRESİNDE SALONU TERK ETTİLER

İYİ Parti Fethiye İlçe Kongresinde tanıtımı yapılmayan ve hoş geldin anonsun da anons edilmeyen İYİ Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Ayşe Çiftçi ve Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç kongre salonunu terk etti.

ULTRA MARATONU’NA START VERİLDİ

Atletizim Federasyonu’nun ve Gençlik Spor Müdürlüğünün de destekleriyle Fethiye’de gerçekleştirilen Fethiye 4. Ultra Maratonu start aldı.

25 KASIM GÜNÜ’NE ÖZEL TİYATRO

Tamer Levent yönetmenliğinde “Uyandığımda Sesim Yoktu” isimli tiyatro gösterisi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burcu Görek ve Dilara Gül’ün sergilediği oyun büyük alkış topladı.

DÜNYA MARKASI DİLAN POLAT FETHİYE’DE AÇILDI

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik uzmanı Dilan Polat, Türkiye'de 104. şube olarak Fethiye şubesini açtı. Dilan Polat Fethiye Şubesi, Patlangıç Mah. Baha Şıkman Cad. No:170 No:4’de hizmete başladı. 

BOKSÖR ALCU, BAŞKAN KARACA’YI ZİYARET ETTİ 

Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Dünya Şampiyonluğuna çıkan Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Kubilay Alcu rakibini 6'ıncı rauntta teknik nakavtla yenerek, Dünya Hafif Ağır Siklet Altın Kemer Boks Şampiyonu olmuştu. Şampiyon Alcu, altın kemeri ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyarette etti.

BOKSÖR ALCU ALTIN KEMERİ KAYMAKAM BALCI’YA GETİRDİ

Fethiyeli Yenilgisiz Boksör Kulilay Alcu, Fethiye’ye ayak basar basmaz altın kemeri Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’ya getirdi.

ALCU’YA UNUTULMAZ KARŞILAMA

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu. Şampiyonluk kemeriyle Azerbaycan’dan Fethiye’ye gelen Alcu, Yanıklar Mahallesi’nde karşılandı. Alcu, konvoy ile Fethiye’ye giriş yaptı.

FETHİYE BELEDİYESİ, MAG-AMADER İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Fethiye Belediyesi ile Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG-AMADER) arasında iş birliği ve koordinasyon protokolü imzalandı.

AFET PLANI TATBİKATI YAPILDI

Fethiye Devlet Hastanesi 2022 yılı hastane afet planı tatbikatı yapıldı.

BAŞKAN OYMAK, “KADIN CİNAYETLERİ POLİTİKTİR!”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülümser Oymak tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü‘ne ilişkin basın açıklaması yapıldı.

ERKEKLER, KADINLAR İÇİN YÜRÜDÜ

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında erkekler, kadınlar için yürüdü. Yürüyüşte kadınları temsilen Kesikkapı Mahalle Muhtarı Süzen Taşar yer aldı.