Genel

Genel Haberleri

MAVİ GRUP’TAN BELEDİYE’YE ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Adayı Osman Çıralı, mavi grup ekibiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

BAŞKANLARDAN, BAŞKANA ÖVGÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yönetimi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya övgüler yağdı. 

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

FETHİYE’DE AHİLİK HAFTASI KUTLANDI

Ahilik haftası kapsamında Fethiye Esnaf Ve Sanatkarlar Mesleki Eğitim Merkezi’nde program düzenlendi.

TELMESSOS ANTİK TİYATRO KAPILARINI AÇTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde deniz kıyısında hem de şehir merkezinde yer alan, ender antik tiyatrolardan Telmessos Antik Tiyatrosu yaklaşık 7 yılın ardından kapılarını ziyaretçilere açtı. Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın katılımıyla gerçekleşen açılışa çok sayıda vatandaşta katıldı. 

BAĞ BOZUMU FESTİVALİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENİYOR

Fethiye Belediyesi'nin ve Üzümlü Mahallesi Muhtarlığı'nın katkılarıyla bağ bozumu festivalinin üçüncüsü  düzenleniyor.

ESNAFLAR FETHİYE’NİN İL OLMASINI İSTİYOR

Cumhuriyetimizin 100. yılda 100 il projesi kapsamında 19 ilçenin daha İl olabileceği açıklandı. İl olabilecek 19 ilçe arasında Fethiye'nin de yer aldığı belirtildi. FRTTV ailesi olarak mikrofonları Fethiye esnafına uzattık ve 'Fethiye İl olmaya hazır mı?' sorusunu sorduk. 

SEYDİKEMER BELEDİYESİNE ÇÖP TOPLAMA  ARACI KAZANDIRILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Seydikemer Belediyesi’ne 2022 model çöp toplama aracı hibe edildi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, daha etkin ve aktif bir hizmet için belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam edeceklerini kaydetti. 

FTSO ÜYELERİNİN LONDRA TURİZM FUARINDA YERİ HAZIR 

Bu yıl 7-9 Kasım 2022 tarihleri arasında 43'üncüsü düzenlenecek Londra Dünya Turizm Fuarı'nda (World Travel Market –WTM-2022) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin yeri hazır. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Londra’da 7-9 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek WTM fuarında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) standında aldığımız bölümde üyelerimizle birlikte bölgemizin tanıtımını yapacağız. Fuarda Fethiye masasında tanıtım için yer almak isteyen üyelerimiz, Odamıza başvuruda bulunabilir.” dedi. 

SEYDİKEMER’DE 20 YILDIR BİR ARAYA GELİP DUA EDİYORLAR

Seydikemer’in Karadere Mahallesi'nde vatandaşların bir araya gelerek imece usulü yaptığı şükür yemeğinin bu yıl 20’ncisi düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün de katıldığı şükür yemeğine binlerce kişi katıldı. 

ADAY İZCİ KAMPI BAŞLADI

8-9 Ekim 2022 tarihleri olmak üzere Karaot Plajı’nda Aday İzci Kampı başladı. Kamp sonunda genç izciler fular takıp yemin ederek izci olmak için ilk adımı atacaklar.

ALCU’DAN BAŞKAN KARAYİĞİT’E ZİYARET

Şampiyon Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret etti.

MEVLİD KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Mevlid Kandili nedeni ile Fethiye İlçe Müftülüğü tarafından Merkez Yeni Camii’nde bir program düzenlendi.

ÇIRALI,’’SÖZ VERDİK YAPTIK, SÖZ VERİYORUZ YAPACAĞIZ’’

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Çıralı, yapmış olduğu ve yapacağı projelerden bahsetti.

DENİZ TİCARET ODASI SEÇİMLERİ BAŞLADI

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanlığı olağan genel kurulu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde başladı. 

BELEDİYE MECLİSİ BÜTÇEYİ OYLADI

Fethiye Belediyesi Ekim Ayı 2.birleşim 1.oturum meclis toplantısı, Alim Karaca’nın başkanlığında gerçekleşti.

BAŞKAN DEMİR, “TOKİ ‘YAPARIM’ DER YAPMAZ. ALDATIR, İNSANLARIN UMUTLARINI YIKAR”

Cumhurbaşkanının ‘TOKİ 250 bin konut yapılacak’ söylemiyle gündeme gelen toplu konutlarla vatandaşın konut sorunu, TOKİ’yi de tartışılır hale getirdi. TOKİ’yi yapmadıklarını savunun CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “2019 yılında ‘100 bin konut yapıyor’ diyerek boy boy ilanlar veren açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı ve AKP o günden bu güne hiçbir konut yapmadı. TOKİ vatandaşa umut verip, umutlarını yıktı” şeklinde konuştu. 

MAVİ GRUP SEYDİKEMER ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, kalabalık bir heyetle Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu.

 “DESTAN ÇANAKKALE” İSİMLİ KİTABINI KARACA’YA HEDİYE ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı  Alim Karaca’yı makamında ziyaret eden yazar Selahattin Kara, Karaca’nın Vatan ve Millet duygusunu özümsediğini belirterek, “Şehit ve Gazilerimize verdiği değer, gösterdiği yakınlık bizleri çok mutlu ediyor”  ifadelerini kullandı.