Genel

Genel Haberleri

ESKİ TİP SÜRÜCÜ BELGELERİNİN DEĞİŞME SÜRESİ UZATILDI

01.01.2016 tarihinden önce alınan Eski Tip Sürücü Belgelerinin değiştirme süreleri, 31.12.2022 tarihinden itibaren 2 yıl süre ile uzatılmıştır.

GAZİLER DERNEĞİ’NDEN İŞ İNSANI DEMİR’E PLAKET

İş İnsanı Mert Demir, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

YERLİ VE YABANCI TURİSTLER BELCEKIZ PLAJINDA EĞLENCE DORUKTA

22.Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında düzenlenen konsere yerli ve yabancı turistleri ilgisi yoğun oldu. 

9. FETHİYE BENYAMİN SÖNMEZ KLASİK MÜZİK FESTİVALİ YAPILDI

9. Fethiye Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

BAŞKAN ÇIRALI OYUNU KULLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi üyelerin oy kullanmasıyla başladı. 

BAŞKAN DEMİR'DEN SANSÜR YASASINA TEPKİ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, AKP ve MHP'nin oylarıyla kabul edilen "sansür yasasına" ilişkin basın açıklamasında bulundu.

“GERİ DÖNÜŞÜM; GERİ DEĞİL, İLERİ DÖNÜŞÜMDÜR” SERGİSİ AÇILDI

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından “Boş zaman yapılandırma etkinlikleri” kapsamında, 14 Ekim 2022 tarihinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde  “Dönüşüm geri değil, İleri dönüşümdür”  sergisinin açılışını Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sebahattin Akçal, HSK Başmüfettişleri Mustafa İnanç, Gökhan Has, Ahmet Serhat Erginkanat, Adalet Bakanlığı Baş kontrolörü Ahmet Bozdoğan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Halk Eğitim Müdürü İsmail Cazağ, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger, Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu üyeleri tarafından yapıldı.

DEMOKRAT PARTİ’DEN BAŞKAN KARACAYA ZİYARET

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu ve yönetimi tarafından Fethiye Belediye başkanı Alim Karaca’ya ziyaret düzenlendi.

ZİRVE SPOR’DAN KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü Yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN ÇIRALI, “ÜYELERİMİZİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Cumartesi günü Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan FTSO seçimlerine tüm üyeleri vatandaşlık görevlerini yapmak üzere davet ederken, “Ne yazık ki seçim çalışmaları kapsamında bazı arkadaşlar bel altı karalama çalışmaları ile seçim çalışması yapıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu durumlara kesinlikle alışkın değildir. Odanın itibarını zedelemeye kimsenin hakkı yok” dedi.

GENEL MÜDÜR ERKILINÇ’TAN DEĞERLENDİRME: BASINIMIZI YAŞATMAYA KARARLIYIZ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, yasa değişiklikleri sonrası birinci önceliklerinin ilan kayıplarını telafi etmek ve gazetelerin gelirlerini artırarak çeşitlendirmek olduğunu belirterek, “Resmi ilanların geleceğine dair belirsizliğin ortadan kaldırılması ile birlikte artık yolumuz açık, hedefimiz bellidir” ifadesini kullandı.

“KAN BAĞIŞI SİZDEN HEDİYE KİTAP BİZDEN”

Fethiye Müftülüğü ve Kızılay iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yeni Camii önünde düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulunanlara kitap hediye edildi.

MAVİ GRUP BAŞKAN ADAYI ÇIRALI, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Fethiye programının konuğu oldu.

ÇOK SESLİ MÜZİK KORUSU BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çok Sesli Müzik Korusu tarafından Telmessos Antik Tiyatro’da konser düzenlendi.

BİTKİSEL ATIK YAĞLAR SİZDEN HEDİYE ÇEKİ BİZDEN

Fethiye Belediyesi ile Deha Biodizel Firması bitkisel atık yağların toplanmasıyla ilgili protokol imzaladı.

DTO FETHİYE ŞUBESİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel kurulda DTO Fethiye Şube Başkanlığı’na İlkay Tugay seçilmişti. Fethiye İlçe Seçim Kurulu gözetiminde yönetim ve organ seçimleri yapıldı.

SEYDİKEMERLİ ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Seydikemer’de Alaçat Ortaokulu öğrencileri okulda düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle aldıkları mamaları Seydikemer Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladılar.

BAŞKAN DEMİR: İBB'YE İFTİRA ATANLAR KENDİ KAZDIGI KUYUYA DÜŞTÜ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) çalışan Albayrak Grubu'na ait cenaze aracında 144 kilo 550 gram esrar çıkması olayına ilişkin değerlendirmede bulundu. Kirli oyunun İBB'yi suçlu gibi göstermek için planlandığını belirten Başkan Demir: “Bazı güruhların oyunu ellerinde patladı" dedi.

AYSEL VE YUSUF ÇİFTİ, KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İki engelli vatandaş Aysel Aslan ve Yusuf Serik çifti geçtiğimiz günlerde dünya evine girmişti. ‘Sen de gel engelsiz kafe’ de yapılan düğün sonrası Serik çifti, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.