Genel

Genel Haberleri

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI’NDA YENİDEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak'ın vekâleten atandığı duyurusunun ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine Yusuf İzzet Karaman'ın atandığı bildirildi.

ÇYDD’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla dernek binasında program düzenlendi.

ZAFER PARTİSİ'NDEN ENGELLİ HAKLARI ÇALIŞTAYI

Zafer Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından Engelli Hakları Çalıştay’ı düzenlenecek.

BAŞKAN ÇOBAN, “KONGREDE ADAY OLMAYACAĞIM”

İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Çoban, Cumartesi günü yapılacak olan seçimle ilgili açıklamada bulundu.

YEREL SİYASETİN KADIN İÇİN ANLAMI PANELİ YAPILDI

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından “Yerel Siyasetin Kadınlar için Anlamı” paneli düzenlendi.

COŞKUN KARABULUT'UN ŞİİRLERİ ÖZBEKİSTAN' DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşamını Fethiye' de sürdüren Gazetemiz köşe yazarı Coşkun Karabulut' un şiirleri, Özbekistan' da Türk Dünyası Edebiyat literatürüne girdi.

BAŞKAN OTGÖZ FTSO’YU ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim’de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti. 

DÖNEFİS COŞKUYLA AÇILDI

Fethiye’de faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin açılışına yoğun bir katılım oldu. Ünlü isimlerin yer aldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. 

BEŞKAZA MEYDANI’NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ

Dünya Çocuk Hakları Günü nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda şenlik düzenlendi. Palyonco ve çeşitli etkinliklerin olduğu programa ilgi yoğun oldu.

GENÇLİK TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ 19 MAYIS’TA 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Gençlik Türk Halk Müziği konseri yapılacak. Koro çalışmamız Gençlik Merkezi’nde başladığı öğrenildi. 

SAHİL BANDINDA BALIK BEREKETİ

Sahil bandında balıkçıların yakalayıp vatandaşa sunduğu balıklar dikkat çekiyor. Balık sezonunda bereketli bir dönem olduğu kaydedilirken balıkçıların sergiledikleri balıklara ilgi yoğun. 

“SOSYAL MEDYADAN SOSYAL MEYDANA” PROJESİNE İLGİ BÜYÜK

Gençlik ve Spor Bakanlığı  tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "sosyal medyadan sosyal meydana" etkinliği Fethiye’de de büyük ilgi gördü.

FETHİYE’DE SICAK HAVA YOĞUNLUĞU

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Fethiye'de yaklaşık bir hafta yağış hava beklenirken, havanın güzel olduğunu gören vatandaş kendini sahile attı. 

BEŞİKTAŞ TARAFTAR DERNEĞİNDEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğlulları ve yönetimi oda seçimlerinde başarı gösteren başkanlara ve göreve başlayan milli eğitim müdürüne “hayırlı olsun” ziyaretleri gerçekleştirdi.

BAŞKAN DEMİR, “SAKSI SÖKMEK Mİ TERÖRLE MÜCADELE ETMEK?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısının ardından iktidarın aldığı önemlere ilişkin değerlendirmede bulundu. Güvenlik güçlerinin zafiyet verdiğini belirten Başkan Demir:"İktidar terörle mücadele nedir, nasıl yapılır bilmiyor."dedi.

MOTOSİKLET KULÜBÜNDEN BAŞKAN KARACA’YA ZİYARET

Fethiye Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu ve Fethiye Enduro Motosiklet Takım Üyeleri Başkan Karaca’yı ziyaret etti.

KURULUŞUN 53. YILINI KUTLADILAR

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi kuruluşunun 53. yıl dönümü kutladılar. Bu kapsamda programda, çelenk sunumu ve fidan dağıtımı ile yapıldı. 

SGK MÜDÜRÜ, FTSO MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) Ekim ayında yapılan organ seçimlerinin ardından FTSO’nun yeni meclisi, Meclis Başkanı Kemal Hıra’nın başkanlığında ikinci toplantısını yaptı. Sosyal Güvenlik Kurumu Fethiye İlçe Müdürü Osman Akbeyaz, meclis üyelerine SGK uygulamaları ve teşvikleri hakkında bilgi verdi.

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİNDEN KABİR ZİYARETLERİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi kuruluşunun 53. Yıl dönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ilk olarak kabir ziyaretleri düzenlenirken program çelenk sunumu ve fidan dağıtımı ile devam edecek.