Genel

Genel Haberleri

NURKAYA GÜNDOĞDU, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Club Tuana Fethiye işletmesi Genel Müdürü aynı zamanda Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Nurkaya Gündoğdu, FRT TV'de yayınlanan Fethiye adlı programın konuğu oldu. Programda turizmden spora birçok konu hakkında istişare yapıldı. 

SEKİ'DE ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Seydikemer'in Seki Mahallesinde, Seki Mahalle Muhtarlığı ve Sekililer Derneği işbirliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

ATMACA GÖREVİ DEVRALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, görevinden alınarak yerine Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca atanmıştı. Devir töreni Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünede yapıldı.

BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Fethiye 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

FETHİYE BELEDİYESİ GIDA İSRAFIYLA İLGİLİ PROTOKOL İMZALADI

Fethiye Belediyesi, Türkiye'de gıda israfını azaltmaya yönelik savunuculuk, farkındalık ve gıda bankacılığı kapasite geliştirme çalışmaları yapan Gıda Kurtarma Derneği ile işbirliği yapmaya devam ediyor.

BAYRAM COŞKUSU DEVAM EDİYOR

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Atatürkçü Düşünce Derneği’nde düzenlenen programla devam etti.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

100.YIL COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı.

Başkan Oğuzhan Teke'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin 100.yılı münasebetiyle Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Oğuzhan Teke yazılı mesajında, "30 Ekim 1918'den itibaren başlayan Türk Toprakları'nın haksız işgali, Türk Kurtuluş Harekatı ile son bulacaktır. Türk Toprakları'nda 4 yıl süren haksız işgal, 5 bin yıllık tarihi boyunca hür yaşamış Türk Milleti'nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki haklı mücadelesi ile son bulmuştur" ifadelerine yer verdi.

FETHİYE İLÇE MİLLİ EĞİTİMDE DEĞİŞİM

Fethiye’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, görevinden alınarak yerine Fethiye Ortaokulu Müdürü Ahmet Atmaca atandı.

VALİ TAVLI’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türk milletinin en büyük zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü olması nedeniyle Muğla Velisi Orhan Tavlı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayınladı. 

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” MESAJI

Türkiye tarihi için önemi büyük olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesaj yayınladı. 

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SEKİ YAYLASINI COŞTURDU

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında konser veren Mustafa Yıldızdoğan, sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

FETHİYE ROTARY KULÜBÜ AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Fethiye Rotary Kulübü üyeleri ve davetli misafirler, Sea Horse Ölüdeniz’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

SEYDİKEMER’DE SAĞANAK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Meteoroloji’nin açıklamaları üzerine yurdun dört bir yanında etkili olan sağanak yağış Seydikemer’de de etkisini gösterdi.

FETHİYELİ MUHTARLAR, KADEM METE'DEN ÖZÜR BEKLİYOR

Fethiye’deki mahalle muhtarları, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin kendisini ziyaretleri esnasında ağıza alınmayacak şekilde kendilerine küfür ettikleri ve verilen randevuya uymadığı gerekçesi ile özür beklediklerini dile getirdiler.

KIŞ GELMEDEN YAĞMUR GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir devam eden uyarılarının ardından AKOM da yurt genelinde etkili olacak sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı. Yapılan uyarılar sonrasında Fethiye gece saatlerinde yağmura teslim oldu.

BAĞIMSIZLIĞIN 31. YILINI KUTLADILAR

Ukrayna’nın 31. bağımsızlık yıl dönümünde Fethiye’de yaşayan Ukraynalılar Zentera Beach’de bir araya gelerek doyasıya eğlendiler.