Genel

Genel Haberleri

YILMAZ, “BEN BELEDİYECİYİM, BELEDİYE SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYORUM”

Geçmiş dönem Fethiye Ölüdeniz Belediye Başkanı ve 2019 Fethiye Belediyesi Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Ben belediyeciyim, belediye seçimlerine hazırlanıyorum” dedi. 

AKP’Lİ SALİH GÜMÜŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

KARAÇULHA ÇİFTÇİ BİRLİĞİNDEN MÜDÜR DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

Karaçulha Çiftçi Birliği Başkanı Halil Daşar beraberinde Hasan Tuna Arslanoğlu, Bayram Koç ve Özer Çakal ile birlikte Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret etti.

HER BAŞARILI KADININ BİR EMEK ÖYKÜSÜ VAR

Marmaris İhtiyaç Sahiplerine Yardım ve Eğitim Derneği (MİYED) ve Marmaris Belediyesi iş birliğiyle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte; işinde yükselmiş 14 başarılı kadın, nereden nereye geldiklerinin öyküsünü anlattı. 

TOPRAKSIZ TARIM PROJESİ, NİSAN 2023’TE BAŞLIYOR

Bodrum Belediyesi, iklim değişikliği etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarına Avrupa Birliği düzeyinde devam ederken Bodrum Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve kabul gören FrontAg Nexus Projesi’nin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar başlıyor.   

FETHİYE ESNAF ODASI İŞ BANKASIYLA PROTOKOL İMZALADI

Türkiye İş Bankası Fethiye Şubesi ile Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası, esnaf odasına kayıtlı esnaflar için faizsiz 50 bin TL’ye kadar kredi çekimi sağlayan “Hoş Geldin” kredi protokolü imzaladı.

TOBB KGK ÜST KURUL TOPLANTISI DÜZENLENDİ

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu, Üst Kurul Toplantısını, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında deprem özel gündemiyle gerçekleştirdi.

FTSO’DA VİZE HİZMETİ 15 MART’TA BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi ve Ticaret Odası’nda, vize hizmeti 15 Mart 2023 Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Kosmos Vize Hizmetleri tarafından verilecek hizmet kapsamında Yunanistan’a shengen vizesi başvuruları, FTSO hizmet binasında açılan vize ofisinde hafta içi her gün 09.00–16.00 saatleri arasında yapılabilecek. 

“DEPREMİN YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde depremden etkilenen kadınlarla bir araya geldi. Doğru, Hatay’da depremzedelerin sıcak sofralarını tekrar kurabilmesi için mutfak setlerinin, hijyen setlerinin ve çocuklar için oyuncakların yer aldığı kolileri bölgedeki kadınlara teslim etti.

FETHİYE’DEN ITB BERLİN 2023 ULUSLARARASI TURİZM FUARI’NA ZİYARET

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Lafçıoğlu ve Cengiz Halis ve Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı ile birlikte üç yıldır yüz yüze yapılamayan dünyanın en büyük ve en önemli turizm fuarlarından biri olan Berlin Uluslararası Turizm Borsası (ITB)’ na katılarak 2023 turizm sezonuna dair acentalarla görüşme gerçekleştirdi.

TURGAY ÖZTÜRK MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Turgay Öztürk AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Saat 13.30’da ilçe binası önünde gerçekleştirilen programa ilgi yoğun oldu.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt ve sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte beton yol yapımı ve parke taş döşeme çalışmalarına devam ediyor

PLANLAMA, İMAR VE YAPILAŞMA KOMİSYONU KURUM ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Muğla’da planlama, imar ve yapılaşma konularında kurumlar nezdinde yürütülen işleyişlere katkı sağlamak amacıyla oluşturulan komisyon, Muğla Valiliğinin ardından, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesini ziyaret etti.

İYİ PARTİLİ ERGUN, DEPREM BÖLGESİNDEKİ KAMU PERSONELİNE DEPREM TAZMİNATI VERİLMESİNİ İSTEDİ

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun, 6 Şubat 2022 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen 11 ilimizdeki görev yapan veya yapacak olan kamu personeli ile sanayi çalışanlarının desteklenmesini istedi. OHAL kapsamında tazminat ödenmesi için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

RES PROJESİNE BAŞKAN ARAS’TAN TEPKİ

Bodrum ve Milas ilçeleri, Mazı, Demirciler, Gökpınar, Akçakaya, Fesleğen ve Demirciler Mahallelerinde, geçtiğimiz yıllarda yanan ormanlık alanların bir kısmını da içine alan Rüzgâr Enerji Santrali Projelerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bir kez daha tepki gösterdi.

SÖYLEŞİ VE TİYATROYA BÜYÜK İLGİ

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Nazan Kesal’ın “Yaralarım Aşktandır” adlı tek kişilik oyunu Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde halkla buluştu. Ercan Kesal söyleşide Fethiye halkıyla buluştu.

YATAĞAN’DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Yatağan’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

YENİ ADI “UMUT” OLDU

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede konaklayan depremzede aileleri ziyaret etti.

BELEDİYE, DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN KADINLARIN YANINDA

Bodrum Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program ve ziyaretler düzenlerken Başkan Ahmet Aras, Gaziantep Adam Voleybol Takımı ile bir araya geldi.

Toplam 6455 haber.